Gal žinot, kiek laiko galima šaldytuve laikyti užplikytus (bet nevirtus) baltuosius grybus? Pirmąkart su jais dariau, tai nenutaikiau, per daug užpyliau. O tuoj pat su jais vėl ką nors daryti nesinori
Merginos, perskaiciau visa tema, bet apie triju delikatesu, arba triju komponenta sriuba buvo tik uzsiminta.. Gal kas galetumet imesti receptuka..is anksto dekinga
Mūsų mėgstamiausias kinų restoranas- "Rytai". Ten yra tokia tamsi ruda tiršta sriubytė, nu pasakiško skonio. Kiek pamenu į sudėtį įeina bambukai, kiniški grybai, paprika, pomidoro siektiek, ir tokie balsvi- pilksvi snarglukai, bet ten tikrai ne kiausinis. juos kai valgai, tai kaip kazkokios skūrytes atrodo, nu tokios plėvės. skamba žiauriai bet skonis pasakiškas. gal kas žinote, kas ten galėtų būti? gal tas tofu sūris ar kas..?
noriu atgaivinti temele mergaites, jei zinot dar kokiu recepteliu, bukit geros, dalinkites beje, kur randat pirkt tu specialiu saukstu sriubytems valgyti? ir idomu kokia ju kaina?