manau nepasikartosiu, bet turiu nubezdzionavus viena Zuvienes recepta ir kinieciu restorano..
Super paprasta bet labai skanus ir lengvas patiekaliukas, kai nesinori ko nors sunkaus pietums ar vakarienei
produktu kiekis is akies mazdaug
400gr menkės file
150gr krabų lazdelių
maltų juodųdų (baltuju-kas megsta astriau) pipirų, druskos, skonio stabilizatoriaus,
krevečių
Menkę apvirti ir susmulkinti šiek tiek. Tada sudėti smulkiai pjaustytas krabų lazdeles, krevetes, prieskonius ir dar apie 3-4 min pavirti ant silpnos ugnies.
Labai skanu.
P.S. Skonio stabilizatorius tai tokia "druskyte" ji ne butinybe, bet padeda "numusti" ta specifini zuvies skoni.. Jos buna pirkti prie kinietisku visokiu smiki-briki
QUOTE(Karambola @ 2007 07 17, 20:05)
Ka tik apie kalmaru sriuba kalbeta , nesuprantu, negi taip sunku tema pasiskaityt
Cili kinijos kalmaruv sriuboje baltuju grybu ne su ziburiu nerasi. tai idomu butu zinoti ar nesikeicia sriubos skonis, jei virti pagal tavo recepta tik nedeti grybu.
Įdomu, kur čia tokį mano receptą radai baltų grybų su kalmarais...
Na, jei nemoki skaityt, tai, sorry, as neismokinsiu...
Na, jei nemoki skaityt, tai, sorry, as neismokinsiu...
[quote=Karambola,2005 04 05, 15:06]
Aš kinietiškas sriubas verdu taip: į sultinį įpilu smtį cukraus, samtį acto, tadu sudedu, pvz. mirkytus baltus grybus, agurką, šviežiai maltų juodųjų pirpirų arba blanširuoto pomidoro, virtų kalmarų ir pipirų, kratais įleidžiu žalią kiaušinį.
Sorry, gal ka ne taip supratau. o gal kas nemoka aiskiai parasyti.
Aš kinietiškas sriubas verdu taip: į sultinį įpilu smtį cukraus, samtį acto, tadu sudedu, pvz. mirkytus baltus grybus, agurką, šviežiai maltų juodųjų pirpirų arba blanširuoto pomidoro, virtų kalmarų ir pipirų, kratais įleidžiu žalią kiaušinį.
Sorry, gal ka ne taip supratau. o gal kas nemoka aiskiai parasyti.
[quote=Karambola,2005 04 05, 15:06]Aš kinietiškas sriubas verdu taip: į sultinį įpilu smtį cukraus, samtį acto, tadu sudedu, pvz. mirkytus baltus grybus, agurką, šviežiai maltų juodųjų pirpirų arba blanširuoto pomidoro, virtų kalmarų ir pipirų, kratais įleidžiu žalią kiaušinį.
Jolitka, kaip verti baltų grybų sriubą?
[/quote]
o kaip ta zalia kiausini dabar ileidi? su suplaki pries tai ir tiesiog ipili i sriuba? cia pries pat gala virimo ar kaip?
o agurkas, teisingai supratau, sviezias?
ir dar klausimelis.. kiek tokia sriubyte virti laiko kad nepervirtu viskas?
Papildyta:
[quote=Karambola,2007 07 18, 22:31]
Na, jei nemoki skaityt, tai, sorry, as neismokinsiu...
[/quote]
Papildyta:
[quote=Tigrutė,2007 07 18, 22:39]
[quote=Karambola,2005 04 05, 15:06]
Sorry, gal ka ne taip supratau. o gal kas nemoka aiskiai parasyti.
[/quote]
nesistumdykit.. juk mandagus elgesys visada nuteikia geranoriskai
Jolitka, kaip verti baltų grybų sriubą?
[/quote]
o kaip ta zalia kiausini dabar ileidi? su suplaki pries tai ir tiesiog ipili i sriuba? cia pries pat gala virimo ar kaip?
o agurkas, teisingai supratau, sviezias?
ir dar klausimelis.. kiek tokia sriubyte virti laiko kad nepervirtu viskas?
Papildyta:
[quote=Karambola,2007 07 18, 22:31]
Na, jei nemoki skaityt, tai, sorry, as neismokinsiu...
[/quote]
Papildyta:
[quote=Tigrutė,2007 07 18, 22:39]
[quote=Karambola,2005 04 05, 15:06]
Sorry, gal ka ne taip supratau. o gal kas nemoka aiskiai parasyti.
[/quote]
nesistumdykit.. juk mandagus elgesys visada nuteikia geranoriskai
Sveikos, prisijungsiu ir as prie kinisku sriubu myletoju Vienam kinu restoraneli valgiau tokia sriubyte "paleistas kiausinis". Kiek mano receptoriai suuode ir sumate tai buvo kiausinis, kiniski grybai ir pomidoras. Gal kas gali papasakot kaip tokia pasigamint, nes mesos ten ne kvapo nebuvo, o tirstumas tai kaip kisieliaus, gal net biski skystesne oi kaip skaniai namuose smaguriauciau jei kuri nors pagelbetu
Susiruosiau virti sriuba,bet niekur nerandu pirkti kinisku grybu (nei baltu, nei juodu).Gal galite parasyti,kur perkate?
QUOTE(Loretoidas @ 2007 07 23, 13:23)
Susiruosiau virti sriuba,bet niekur nerandu pirkti kinisku grybu (nei baltu, nei juodu).Gal galite parasyti,kur perkate?
IKI maciau abieju
Prisirasiau as cia tu recepteliu, bandysiu namie gaminti...paskui pranesiu kaip pasiseke... panelytes, skanu tai skanu, bet akys nesusiaures mums?...
Papildyta:
Dar norejau paklaust kaip pasigamint tokius skanius ryzius? kad butu tokie birus ir kada darzoves ideti ir kiausini, aciukas...as bandziau bet man niekad taip nepavyksta
Papildyta:
Dar norejau paklaust kaip pasigamint tokius skanius ryzius? kad butu tokie birus ir kada darzoves ideti ir kiausini, aciukas...as bandziau bet man niekad taip nepavyksta
Sakykit merginos, gal atradot kaip pagaminti tokią pačią pomidorų sriubą su vištieną kaip ir "Gan Bei City" ?
Sveikos,
gal kas gaminote astriai rugscia baltuju kinisku grybu sriuba? reik receptuko...
aisku visuose kinieciuose ji yra skirtinga
kazi kaip padaryti tokia tirstesne? krakmolo det?
gal kas gaminote astriai rugscia baltuju kinisku grybu sriuba? reik receptuko...
aisku visuose kinieciuose ji yra skirtinga
kazi kaip padaryti tokia tirstesne? krakmolo det?