QUOTE(mmartaa @ 2010 05 26, 21:25)
prasom prasom,kad tik macijo
Macijo macijo siandien maniskis pavalge kinieciuose tos sriubos ir pasake,kad as skaniau darau
o gal kas zinot receptuka,kaip padaryti tas salotas su soju daigais? nusipirkau siandien bankele tu daigu, reiks meginti eksperimentuoti
QUOTE(mmartaa @ 2010 05 31, 08:43)
tikrai nezinau,man asmeniskai tie daigai nepatinka, as darau kinietiskas salotas kur ieina agurkas,morka,krevetes,tokios saldziarugstes.
su sezamu? tas jau moku,dar is sparaginiu pupeliu darau, tik biski jas patobulinau idejau sezamo.. o vat tos su daigais tai tokios astrokos, bet gaivios- kiek atknisau, tai ir sudetis paprasta- tie daigai,agurkai siaudeliais ir kiaulienos tokie mazycia gabaliukai, tokios kaip drozles... ir sojos padazas... tikriausiai ir cesnako deta teks paciai meginti atrasti ta recepta, o paskui su sio forumo mergaiciu pagalba tobulinti
taip su sezamu,mirstam del tu salotu,ten dar yra ideti marinuoti kinietiski juodieji grybai,bet as ju niekur negaunu pirkti,gal kartais esat kur ju mate?
Papildyta:
as dar zinot ka pagalvojau,kad tos salotos,beveik panasiai darosi,kapoto cesako butinai reikia deti,sojos,acto,cukraus,aliejaus,ir vis ragauti kol atitaikai skoni
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 31, 10:13)
su sezamu? tas jau moku,dar is sparaginiu pupeliu darau, tik biski jas patobulinau idejau sezamo.. o vat tos su daigais tai tokios astrokos, bet gaivios- kiek atknisau, tai ir sudetis paprasta- tie daigai,agurkai siaudeliais ir kiaulienos tokie mazycia gabaliukai, tokios kaip drozles... ir sojos padazas... tikriausiai ir cesnako deta teks paciai meginti atrasti ta recepta, o paskui su sio forumo mergaiciu pagalba tobulinti
as dar zinot ka pagalvojau,kad tos salotos,beveik panasiai darosi,kapoto cesako butinai reikia deti,sojos,acto,cukraus,aliejaus,ir vis ragauti kol atitaikai skoni
Merginos, gal kuri itariat kaip gaminama Gan bei city pomidoru sriubyte??
mmm kaip cia skaniai viskas skamba
Sveikos mamytes
Papasakosiu savo sriubytes receptuka, nukopinau ji is vieno kinieciu restorano
Reikes:
Baltojo funguso (juros grybas IKI parduotuveje)
Vistienos file
Morku
Svieziu agurku
Acto
Druskos
Pipiru
Paruosimas:
Sriuba beveik neverdama!
Fungusa uzpilti karstu vandeniu, ir uzdengti, palaikyti, kol isbrings.
Supjaustyti morkas griezineliais, sudeti i pasudyta, vandeni ir truputi pavirti.
Supjaustyti vistiena plonomis juostelemis ir sudeti i verdanti vandeni su morkomis. Isjungti.
Supjaustyti gabaleliais fungusa ir sudeti i puoda su turimu turiniu.
Supjaustyti juostelemis agurka ir sudeti i ta pati puoda.
Ipilti slakeli acto.
Ant galo pagal skoni dedu pipiru. Fungusas yra nezymiai astrus, todel su pipirais nepersistenkit
Proporciju nerasau, kadangi kiekvienam pagal skoni. Pagrindinis sios sriubos ingridientas yra agurkai ir fungusas
niam niam niam
Papasakosiu savo sriubytes receptuka, nukopinau ji is vieno kinieciu restorano
Reikes:
Baltojo funguso (juros grybas IKI parduotuveje)
Vistienos file
Morku
Svieziu agurku
Acto
Druskos
Pipiru
Paruosimas:
Sriuba beveik neverdama!
Fungusa uzpilti karstu vandeniu, ir uzdengti, palaikyti, kol isbrings.
Supjaustyti morkas griezineliais, sudeti i pasudyta, vandeni ir truputi pavirti.
Supjaustyti vistiena plonomis juostelemis ir sudeti i verdanti vandeni su morkomis. Isjungti.
Supjaustyti gabaleliais fungusa ir sudeti i puoda su turimu turiniu.
Supjaustyti juostelemis agurka ir sudeti i ta pati puoda.
Ipilti slakeli acto.
Ant galo pagal skoni dedu pipiru. Fungusas yra nezymiai astrus, todel su pipirais nepersistenkit
Proporciju nerasau, kadangi kiekvienam pagal skoni. Pagrindinis sios sriubos ingridientas yra agurkai ir fungusas
niam niam niam
QUOTE(Cukrė @ 2010 08 11, 15:32)
Sveikos mamytes
Papasakosiu savo sriubytes receptuka, nukopinau ji is vieno kinieciu restorano
Reikes:
Baltojo funguso (juros grybas IKI parduotuveje)
Vistienos file
Morku
Svieziu agurku
Acto
Druskos
Pipiru
Paruosimas:
Sriuba beveik neverdama!
Fungusa uzpilti karstu vandeniu, ir uzdengti, palaikyti, kol isbrings.
Supjaustyti morkas griezineliais, sudeti i pasudyta, vandeni ir truputi pavirti.
Supjaustyti vistiena plonomis juostelemis ir sudeti i verdanti vandeni su morkomis. Isjungti.
Supjaustyti gabaleliais fungusa ir sudeti i puoda su turimu turiniu.
Supjaustyti juostelemis agurka ir sudeti i ta pati puoda.
Ipilti slakeli acto.
Ant galo pagal skoni dedu pipiru. Fungusas yra nezymiai astrus, todel su pipirais nepersistenkit
Proporciju nerasau, kadangi kiekvienam pagal skoni. Pagrindinis sios sriubos ingridientas yra agurkai ir fungusas
niam niam niam
Papasakosiu savo sriubytes receptuka, nukopinau ji is vieno kinieciu restorano
Reikes:
Baltojo funguso (juros grybas IKI parduotuveje)
Vistienos file
Morku
Svieziu agurku
Acto
Druskos
Pipiru
Paruosimas:
Sriuba beveik neverdama!
Fungusa uzpilti karstu vandeniu, ir uzdengti, palaikyti, kol isbrings.
Supjaustyti morkas griezineliais, sudeti i pasudyta, vandeni ir truputi pavirti.
Supjaustyti vistiena plonomis juostelemis ir sudeti i verdanti vandeni su morkomis. Isjungti.
Supjaustyti gabaleliais fungusa ir sudeti i puoda su turimu turiniu.
Supjaustyti juostelemis agurka ir sudeti i ta pati puoda.
Ipilti slakeli acto.
Ant galo pagal skoni dedu pipiru. Fungusas yra nezymiai astrus, todel su pipirais nepersistenkit
Proporciju nerasau, kadangi kiekvienam pagal skoni. Pagrindinis sios sriubos ingridientas yra agurkai ir fungusas
niam niam niam
Hm, kilo klausimas, ar tas fungusas, kartais ne tas grybas, kuris išbrinkęs šiek tiek medūzą primena? Nes jei taip, su juo gaminama kita labai skani kiniška sriuba, kurios pavadinimo nebepamenu, nes kiniečiuose ją visad tenka užsisakinėti kaip "B3" Bet į ją įeina vištiena, tas grybas, actas, cukrus ir prieskoniai.
Ar nėra kam nors tekę jos gaminti? Jei kartais kuri žinot, apie ką kalbu, būtų smagu sulaukti receptuko, nes aš kol kas neatitaikau tokio skonio, kurį tenka ragauti kiniečiuose.
QUOTE(INFAANTE @ 2010 09 27, 12:12)
Hm, kilo klausimas, ar tas fungusas, kartais ne tas grybas, kuris išbrinkęs šiek tiek medūzą primena? Nes jei taip, su juo gaminama kita labai skani kiniška sriuba, kurios pavadinimo nebepamenu, nes kiniečiuose ją visad tenka užsisakinėti kaip "B3" Bet į ją įeina vištiena, tas grybas, actas, cukrus ir prieskoniai.
Ar nėra kam nors tekę jos gaminti? Jei kartais kuri žinot, apie ką kalbu, būtų smagu sulaukti receptuko, nes aš kol kas neatitaikau tokio skonio, kurį tenka ragauti kiniečiuose.
Ar nėra kam nors tekę jos gaminti? Jei kartais kuri žinot, apie ką kalbu, būtų smagu sulaukti receptuko, nes aš kol kas neatitaikau tokio skonio, kurį tenka ragauti kiniečiuose.
Gal dar ir agurkas yra?
Aš tokią esu gaminus iš akies, bet proporcijų dar neatitaikiau...
QUOTE(Cukrė @ 2010 08 11, 15:32)
Sveikos mamytes
Papasakosiu savo sriubytes receptuka, nukopinau ji is vieno kinieciu restorano
Reikes:
Baltojo funguso (juros grybas IKI parduotuveje)
Vistienos file
Morku
Svieziu agurku
Acto
Druskos
Pipiru
Paruosimas:
Sriuba beveik neverdama!
Fungusa uzpilti karstu vandeniu, ir uzdengti, palaikyti, kol isbrings.
Supjaustyti morkas griezineliais, sudeti i pasudyta, vandeni ir truputi pavirti.
Supjaustyti vistiena plonomis juostelemis ir sudeti i verdanti vandeni su morkomis. Isjungti.
Supjaustyti gabaleliais fungusa ir sudeti i puoda su turimu turiniu.
Supjaustyti juostelemis agurka ir sudeti i ta pati puoda.
Ipilti slakeli acto.
Ant galo pagal skoni dedu pipiru. Fungusas yra nezymiai astrus, todel su pipirais nepersistenkit
Proporciju nerasau, kadangi kiekvienam pagal skoni. Pagrindinis sios sriubos ingridientas yra agurkai ir fungusas
niam niam niam
Papasakosiu savo sriubytes receptuka, nukopinau ji is vieno kinieciu restorano
Reikes:
Baltojo funguso (juros grybas IKI parduotuveje)
Vistienos file
Morku
Svieziu agurku
Acto
Druskos
Pipiru
Paruosimas:
Sriuba beveik neverdama!
Fungusa uzpilti karstu vandeniu, ir uzdengti, palaikyti, kol isbrings.
Supjaustyti morkas griezineliais, sudeti i pasudyta, vandeni ir truputi pavirti.
Supjaustyti vistiena plonomis juostelemis ir sudeti i verdanti vandeni su morkomis. Isjungti.
Supjaustyti gabaleliais fungusa ir sudeti i puoda su turimu turiniu.
Supjaustyti juostelemis agurka ir sudeti i ta pati puoda.
Ipilti slakeli acto.
Ant galo pagal skoni dedu pipiru. Fungusas yra nezymiai astrus, todel su pipirais nepersistenkit
Proporciju nerasau, kadangi kiekvienam pagal skoni. Pagrindinis sios sriubos ingridientas yra agurkai ir fungusas
niam niam niam