Labai mėgstu kinų maistą Moku pasigaminti visokių antrų patiekalų, bet va sriubos - ne. Išeina veikiau lietuviška nei kiniška Gal kas gali patarti, kaip išvirti "kiniškiau"? Laabai noriu tokios sriubytės, o po restoranus, pačios suprantat, su lelium nelabai
O kokia sriuba tave domina? Jų gi įvairių yra.
as irgi labai megstu!!! Gel galetum koki lengva receptuka duoti
Kreveciu sriuba tailandietiskai:
450 GR. KARALISKU KREVECIU,
1 LT. VISTIENOS SULTINIO,
CITRINOS ZOLES (NEBUTINAI).
225 GR. KONSERVUOTU SIAUDELIAIS PJAUSTYTU GRYBU,
45 ML ZUVIES PADAZO,
50ml CITRINOS SULCIU,
KELI SVOGUNO LAISKAI,
4 CILI PIPIRIUKAI
DRUSKOS IR PIPIRU PAGAL SKONI
I verdanti sultini sudeti vsus produktus ir dar kelias minutes pavirti.pati nebandziau,bet turetu buti skanu
450 GR. KARALISKU KREVECIU,
1 LT. VISTIENOS SULTINIO,
CITRINOS ZOLES (NEBUTINAI).
225 GR. KONSERVUOTU SIAUDELIAIS PJAUSTYTU GRYBU,
45 ML ZUVIES PADAZO,
50ml CITRINOS SULCIU,
KELI SVOGUNO LAISKAI,
4 CILI PIPIRIUKAI
DRUSKOS IR PIPIRU PAGAL SKONI
I verdanti sultini sudeti vsus produktus ir dar kelias minutes pavirti.pati nebandziau,bet turetu buti skanu
VISTIENOS SRIUBA SU BAMBUKU UGLIAIS
reikes:
30g dziovintu tongu grybu
150g apvirtos vistienos be odeles
60g bambuku ugliu
1saukstas sojos padazo
1saikstas ryziu vyno arba sauso chereso
1-1,4 litro vistienos sultinio
druskos,pipiru,sviezios kalendros
Grybus1/2valndos pamirkyti karstame vandenyje.vistiena sipjaustyti plonomis juostelemis. bambuko uglius nuvarvinkite it suojaustykite plonomis juostelemis. Grybus nuvarvinkite, nupjauti kietus kotelius, kepureles supjaustyti juostelemis. grybus, vistiena, bambuko uglius sudeti i dubeni, sumaisyti su soju padazu bei ryziu vynu arba cheresu palikt pastovet 1val. vistienos sultini uzvirinti sudeti visus produktus ir1min. pavirti. pabarstyti druska ir pipirais. uzbarstyti kalendra.
SKANAUS
reikes:
30g dziovintu tongu grybu
150g apvirtos vistienos be odeles
60g bambuku ugliu
1saukstas sojos padazo
1saikstas ryziu vyno arba sauso chereso
1-1,4 litro vistienos sultinio
druskos,pipiru,sviezios kalendros
Grybus1/2valndos pamirkyti karstame vandenyje.vistiena sipjaustyti plonomis juostelemis. bambuko uglius nuvarvinkite it suojaustykite plonomis juostelemis. Grybus nuvarvinkite, nupjauti kietus kotelius, kepureles supjaustyti juostelemis. grybus, vistiena, bambuko uglius sudeti i dubeni, sumaisyti su soju padazu bei ryziu vynu arba cheresu palikt pastovet 1val. vistienos sultini uzvirinti sudeti visus produktus ir1min. pavirti. pabarstyti druska ir pipirais. uzbarstyti kalendra.
SKANAUS
QUOTE(ramaske @ 2005 02 10, 18:30)
Kreveciu sriuba tailandietiskai:
450 GR. KARALISKU KREVECIU,
1 LT. VISTIENOS SULTINIO,
CITRINOS ZOLES (NEBUTINAI).
225 GR. KONSERVUOTU SIAUDELIAIS PJAUSTYTU GRYBU,
45 ML ZUVIES PADAZO,
50ml CITRINOS SULCIU,
KELI SVOGUNO LAISKAI,
4 CILI PIPIRIUKAI
DRUSKOS IR PIPIRU PAGAL SKONI
I verdanti sultini sudeti vsus produktus ir dar kelias minutes pavirti.pati nebandziau,bet turetu buti skanu
450 GR. KARALISKU KREVECIU,
1 LT. VISTIENOS SULTINIO,
CITRINOS ZOLES (NEBUTINAI).
225 GR. KONSERVUOTU SIAUDELIAIS PJAUSTYTU GRYBU,
45 ML ZUVIES PADAZO,
50ml CITRINOS SULCIU,
KELI SVOGUNO LAISKAI,
4 CILI PIPIRIUKAI
DRUSKOS IR PIPIRU PAGAL SKONI
I verdanti sultini sudeti vsus produktus ir dar kelias minutes pavirti.pati nebandziau,bet turetu buti skanu
Niammmmm - super skanu
QUOTE(ramaske @ 2005 02 10, 17:30)
Kreveciu sriuba tailandietiskai:
450 GR. KARALISKU KREVECIU,
1 LT. VISTIENOS SULTINIO,
CITRINOS ZOLES (NEBUTINAI).
225 GR. KONSERVUOTU SIAUDELIAIS PJAUSTYTU GRYBU,
45 ML ZUVIES PADAZO,
50ml CITRINOS SULCIU,
KELI SVOGUNO LAISKAI,
4 CILI PIPIRIUKAI
DRUSKOS IR PIPIRU PAGAL SKONI
I verdanti sultini sudeti vsus produktus ir dar kelias minutes pavirti.pati nebandziau,bet turetu buti skanu
450 GR. KARALISKU KREVECIU,
1 LT. VISTIENOS SULTINIO,
CITRINOS ZOLES (NEBUTINAI).
225 GR. KONSERVUOTU SIAUDELIAIS PJAUSTYTU GRYBU,
45 ML ZUVIES PADAZO,
50ml CITRINOS SULCIU,
KELI SVOGUNO LAISKAI,
4 CILI PIPIRIUKAI
DRUSKOS IR PIPIRU PAGAL SKONI
I verdanti sultini sudeti vsus produktus ir dar kelias minutes pavirti.pati nebandziau,bet turetu buti skanu
Viskas labai cool, bet: 450 GR. KARALISKU KREVECIU - 50 litų...
QUOTE(mamairute @ 2005 02 17, 12:46)
Viskas labai cool, bet: 450 GR. KARALISKU KREVECIU - 50 litų...
Ai, as nekalarisku pirkau - vis tiek l.skanuuuuuu
Plunksne, gal galetum parasyt kokiu antru patiekalu receptuku. Mano vyras dievina kinietiska maista. Tai noreciau ji nustebint ir ka nors pagamint. O kaip su ingridientais,ar viska parduot galim rasti?
kiek mano skonio receptoriai pagavo, tai galiu pasakyt, kad i kiniska sriuba labai daznai deda kiausinio baltyma zalia( jie atrodo kaip snargliukai), bet tai duoda joms budingo tirstumo.Zinoma nepamirstamas soju padazas.