kažkada skaičiau kad patrint su kavos šlapiais tirščiais... tipo atnaujina rudas sekcijas kur nubraižyta ar panašiai... pabandyk-blogiau jau manau nebus...
aciu uz patarima,jau isbandziau kavos tirscius, bet gaila kad nelabai padejo, siek tiek patamsejo demes, bet visvien dar labai matosi
QUOTE(Giedrule @ 2005 02 28, 22:43)
aciu uz patarima,jau isbandziau kavos tirscius, bet gaila kad nelabai padejo, siek tiek patamsejo demes, bet visvien dar labai matosi
Pabandyk su graikisku riesutu patrinti(be luksto aisku )siap sis budas naudojamas kai pastatai ka nors karsta ir lieka baltos demes,bet gal pades ir tavo atveju,dazniausia po dvieju triju kartu demes isnyksta.
Ačiū avia uz patarima , isgelbejai mane, niekad nebuciau pagalvojus kad graikiskas riesutelis gali padaryt toki stebukla, tikrai labai dekinga uz patarima
Sveika
As kaip tik neseniai domejausi tokiu dalyku
Rekomenduociau viena firma, esancia Sierakausko g. 17 "Ilana"
As kaip tik savo senutes kedes norejau apmusti nauju audeklu, tai pasidomejau
Ta firma pasirinkau del keliu priezasciu: patogus darbo laikas - 9-18; patogi vieta- ant tauro kalno, netoli Vokietijos ambasados ir malonus aptarnavimas
Skambinausi as i kelias firmas, tai "Ilanoje" su manimi maloniausiai kalbejo Ir darba greit padare Ir gerai be to, jei turi internete puslapi (man tokios imones patikimensnes atrodo kazkodel) Be to, jie bendradarbiauja su viesbuciais, tai aptirties turi
Nu man patiko
Dar keletas firmu:
UAB "Milora" Architektu g. 91
"Ramlirus"
Naugarduko g. 97
UAB "Famega"
Konstitucijos pr.12a (planetariumo pastate)
Beja, jei paziuresi sitas imones per www.imones.lt, rasi info apie ju kreditinguma ir issiskolinimus
Nu cia siaip
Tikiuosi padejau nors kiek
As kaip tik neseniai domejausi tokiu dalyku
Rekomenduociau viena firma, esancia Sierakausko g. 17 "Ilana"
As kaip tik savo senutes kedes norejau apmusti nauju audeklu, tai pasidomejau
Ta firma pasirinkau del keliu priezasciu: patogus darbo laikas - 9-18; patogi vieta- ant tauro kalno, netoli Vokietijos ambasados ir malonus aptarnavimas
Skambinausi as i kelias firmas, tai "Ilanoje" su manimi maloniausiai kalbejo Ir darba greit padare Ir gerai be to, jei turi internete puslapi (man tokios imones patikimensnes atrodo kazkodel) Be to, jie bendradarbiauja su viesbuciais, tai aptirties turi
Nu man patiko
Dar keletas firmu:
UAB "Milora" Architektu g. 91
"Ramlirus"
Naugarduko g. 97
UAB "Famega"
Konstitucijos pr.12a (planetariumo pastate)
Beja, jei paziuresi sitas imones per www.imones.lt, rasi info apie ju kreditinguma ir issiskolinimus
Nu cia siaip
Tikiuosi padejau nors kiek
Gal girdėjot, kur galima sofą atnaujint? Ir kokios kainos?
Mūsų šiaip dar visai gera, spyruoklės neišlindusios, neišklerus, bet baisiai girgžda, nuo kiekvieno prisilietimo. Šiuo metu negalim skirt pinigų naujam baldui, tai sakau, gal verta būtų atnaujint, atrodo tai normaliai .
Mūsų šiaip dar visai gera, spyruoklės neišlindusios, neišklerus, bet baisiai girgžda, nuo kiekvieno prisilietimo. Šiuo metu negalim skirt pinigų naujam baldui, tai sakau, gal verta būtų atnaujint, atrodo tai normaliai .
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 22, 13:52)
Gal girdėjot, kur galima sofą atnaujint? Ir kokios kainos?
Liepsnele,
Baldu furnituros rasi "Audejo" prekybos centre.
Paklausk meistru, kokios priezastys gali buti to girzdejimo
Ten manau ir patars Tau kur galima restauravima pasidaryti
QUOTE(zujkiz @ 2005 03 22, 13:25)
Liepsnele,
nu furnitūros tai man gal nereikia, pati neužsiimsiu dalių keitimu , o iki Audėjo nusikast sudėtinga...
Esu girdėjus firmų, kurios užsiima būtent sofų atnaujinimu. Gal žinot tokių?
Sveikutes .
Esu nupirkus prie kelis metus vaikams po rasomaji stala su spintelemis, jie pirkti ne nauji, bet visai geri. dabar noreciau juos atnaujinti, nuslifuoti, padengti tonuotu laku, kad deretu prie kitu baldu. Suprantu, kad nera labai sudetinga, bet viena to nepasidarysiu.Gal kuri anjaujimot kietus baldus, gal galit rekomenduot nebrangu gera meistra ar firma Vilniuje? Dekui
Esu nupirkus prie kelis metus vaikams po rasomaji stala su spintelemis, jie pirkti ne nauji, bet visai geri. dabar noreciau juos atnaujinti, nuslifuoti, padengti tonuotu laku, kad deretu prie kitu baldu. Suprantu, kad nera labai sudetinga, bet viena to nepasidarysiu.Gal kuri anjaujimot kietus baldus, gal galit rekomenduot nebrangu gera meistra ar firma Vilniuje? Dekui