Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų restauravimas

kažkada skaičiau kad patrint su kavos šlapiais tirščiais... tipo atnaujina rudas sekcijas kur nubraižyta ar panašiai... pabandyk-blogiau jau manau nebus... wink.gif
Atsakyti
aciu uz patarima,jau isbandziau kavos tirscius, bet gaila kad nelabai padejo, siek tiek patamsejo demes, bet visvien dar labai matosi
Atsakyti
QUOTE(Giedrule @ 2005 02 28, 22:43)
aciu uz patarima,jau isbandziau kavos tirscius, bet gaila kad nelabai padejo, siek tiek patamsejo demes, bet visvien dar labai matosi

Pabandyk su graikisku riesutu patrinti(be luksto aisku tongue.gif )siap sis budas naudojamas kai pastatai ka nors karsta ir lieka baltos demes,bet gal pades ir tavo atveju,dazniausia po dvieju triju kartu demes isnyksta.
Atsakyti
Ačiū avia uz patarima thumbup.gif , isgelbejai mane, niekad nebuciau pagalvojus kad graikiskas riesutelis gali padaryt toki stebukla, tikrai labai dekinga uz patarima wub.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios ir mielieji 4u.gif
Turiu as dvi senutes kėdutes biggrin.gif Na gal ne tokias senutes, bet ne jaunutes biggrin.gif Nusipirkau va audeklą, priderintą prie savo naujosios sofos ir galvoju dabar kur man tas kėdes apmušti tuo audeklu blush2.gif Kiek man ti kainuos? blush2.gif
Gal Jūs iš savo patikrties ka papasakosit? smile.gif
Atsakyti
Nu va, padariau ka žadėjau biggrin.gif
Atnaujinau savo senutes kėdutes biggrin.gif
Vienos kėdės apmušimas audeklu kainavo 20LTL smile.gif
Ir man visai patiko firma "Ilana" smile.gif
Labai malonūs žmonės ir greit dirba smile.gif
ir manau, galima uždaryti šita temą biggrin.gif
Atsakyti
Turim gražią senovinę kėdę, bet ji jau tokios būklės, kad norint nenorint reikia ją restauruoti verysad.gif . Gal kas nors galėtų rekomenduoti gerą restauratorių (ne plėšiką).
Atsakyti
Sveika smile.gif
As kaip tik neseniai domejausi tokiu dalyku smile.gif
Rekomenduociau viena firma, esancia Sierakausko g. 17 smile.gif "Ilana" smile.gif
As kaip tik savo senutes kedes norejau apmusti nauju audeklu, tai pasidomejau smile.gif
Ta firma pasirinkau del keliu priezasciu: patogus darbo laikas - 9-18; patogi vieta- ant tauro kalno, netoli Vokietijos ambasados ir malonus aptarnavimas biggrin.gif
Skambinausi as i kelias firmas, tai "Ilanoje" su manimi maloniausiai kalbejo biggrin.gif Ir darba greit padare thumbup.gif Ir gerai thumbup.gif be to, jei turi internete puslapi (man tokios imones patikimensnes atrodo kazkodel) biggrin.gif Be to, jie bendradarbiauja su viesbuciais, tai aptirties turi smile.gif
Nu man patiko thumbup.gif

Dar keletas firmu: biggrin.gif
UAB "Milora" Architektu g. 91

"Ramlirus"
Naugarduko g. 97

UAB "Famega"
Konstitucijos pr.12a (planetariumo pastate)

Beja, jei paziuresi sitas imones per www.imones.lt, rasi info apie ju kreditinguma ir issiskolinimus biggrin.gif
Nu cia siaip biggrin.gif
Tikiuosi padejau nors kiek biggrin.gif
Atsakyti
Gal girdėjot, kur galima sofą atnaujint? Ir kokios kainos?

Mūsų šiaip dar visai gera, spyruoklės neišlindusios, neišklerus, bet baisiai girgžda, nuo kiekvieno prisilietimo. Šiuo metu negalim skirt pinigų naujam baldui, tai sakau, gal verta būtų atnaujint, atrodo tai normaliai rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 22, 13:52)
Gal girdėjot, kur galima sofą atnaujint? Ir kokios kainos?

Mūsų šiaip dar visai gera, spyruoklės neišlindusios, neišklerus, bet baisiai girgžda, nuo kiekvieno prisilietimo. Šiuo metu negalim skirt pinigų  naujam baldui, tai sakau, gal verta būtų atnaujint, atrodo tai normaliai  rolleyes.gif .

Liepsnele,
Baldu furnituros rasi "Audejo" prekybos centre.
Paklausk meistru, kokios priezastys gali buti to girzdejimo smile.gif
Ten manau ir patars Tau kur galima restauravima pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujkiz: 22 kovo 2005 - 13:24
QUOTE(zujkiz @ 2005 03 22, 13:25)
Liepsnele,
Baldu furnituros rasi "Audejo" prekybos centre.
Paklausk meistru, kokios priezastys gali buti to girzdejimo  smile.gif
Ten manau ir patars Tau kur galima restauravima pasidaryti  smile.gif

nu furnitūros tai man gal nereikia, pati neužsiimsiu dalių keitimu smile.gif , o iki Audėjo nusikast sudėtinga...

Esu girdėjus firmų, kurios užsiima būtent sofų atnaujinimu. Gal žinot tokių?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif .

Esu nupirkus prie kelis metus vaikams po rasomaji stala su spintelemis, jie pirkti ne nauji, bet visai geri. dabar noreciau juos atnaujinti, nuslifuoti, padengti tonuotu laku, kad deretu prie kitu baldu. Suprantu, kad nera labai sudetinga, bet viena to nepasidarysiu.Gal kuri anjaujimot kietus baldus, gal galit rekomenduot nebrangu gera meistra ar firma Vilniuje? Dekui blush2.gif
Atsakyti