Oi kokią gerą temulę į viršų užkėlė.
turiu senas mamos dvi krištolines liustras (taip taip, jos tokio fasono, kad tik taip ir vadinti). krištoliukus tai ir pati galėčiau nusiplauti, bet noriu, kad kas nors perdažytų tuos metalinius rėmėlius - jie dabar aukso spalvos, bet jau išlindę pajuodavimai, negražiai atrodo. norėčiau dažyt tokia platinos spalva.
gal žinote, kas tuo užsiimtų ir kiek galėtų kainuoti?
QUOTE(elitarai @ 2009 04 02, 15:42)
mano galvos skausmas,2 kmplektai ir 4foteliai.
o tai patys perlakuot norit?
QUOTE(Žanė @ 2009 04 02, 15:15)
Oi kokią gerą temulę į viršų užkėlė.
turiu senas mamos dvi krištolines liustras (taip taip, jos tokio fasono, kad tik taip ir vadinti). krištoliukus tai ir pati galėčiau nusiplauti, bet noriu, kad kas nors perdažytų tuos metalinius rėmėlius - jie dabar aukso spalvos, bet jau išlindę pajuodavimai, negražiai atrodo. norėčiau dažyt tokia platinos spalva.
Galima pabandyti nukabinti krištoliukus, truputį pašveisti ir nupurkšti aerozoliniais dažais
QUOTE(Ramista @ 2009 04 02, 15:25)
Galima pabandyti nukabinti krištoliukus, truputį pašveisti ir nupurkšti aerozoliniais dažais
taip, aš suprantu principą, tačiau jei daryčiau pati, bijau, kad rezultatas bus "namūdinis" ir liksiu nepatenkinta ir daiktą sugadinusi. o noriu, kad kas nors atliktų tai kokybiškai, nupurkštų dažais tolygiai, be apibėgimų, be skylučių užsikimšimų ir pan... gal yra kas tuo užsiima?
QUOTE(Žanė @ 2009 04 02, 17:20)
taip, aš suprantu principą, tačiau jei daryčiau pati, bijau, kad rezultatas bus "namūdinis" ir liksiu nepatenkinta ir daiktą sugadinusi. o noriu, kad kas nors atliktų tai kokybiškai, nupurkštų dažais tolygiai, be apibėgimų, be skylučių užsikimšimų ir pan... gal yra kas tuo užsiima?
Automobilių dažytojai gal apsiimtų
Labas Labai puiki tema! Dažnai čia užsuku apsižiūrėti ir pamatau labai pasikeitusių baldų. Šaunu, kad gražūs daiktai atnaujinami, o nėra išmtami. Aš taip pat dekoruoju baldus ir kitus interjero aksesuarus
Beje, Žane, galte ir pati pabandyti nupurkšti (prieš tai nušvitrinus paviršių) šviestuvo rėmą. Purkšti reikia labai po truputį, 30-40cm atstumu. Reikia labai pasistengti ir neskubėti, tada gausis labai puikiai
Beje, Žane, galte ir pati pabandyti nupurkšti (prieš tai nušvitrinus paviršių) šviestuvo rėmą. Purkšti reikia labai po truputį, 30-40cm atstumu. Reikia labai pasistengti ir neskubėti, tada gausis labai puikiai
QUOTE(mademoiselli @ 2009 04 02, 14:11)
o tai patys perlakuot norit?
bandau sveisti pati ir poto lakuosiu,tik dar nesidomejau spec lakais.o viena fotely nuardziau pati medziagas, tai puse dienos uztrukau,ranku nejauciau ,o be reikalo,nes tie kas pervelka-patys ardosi visas medziagas.
Rodau sunaus rasomojo stalo metamorfozes (darbas neperkruopsciausias, galejau ir labiau pasistengti , dirbau pora pusdieniu), kuris kazkada keliaus i jo nauja kambari.Kaina- rankeneles 3x4lt, dazai kazkur 30lt, lakas gal kokie 10lt.
PRIES- sitam eiliniam plokstiniam stalui daugiau nei 22 metai, as ji gavau savo 6tojo gimtadienio proga.Speju, kad beveik kiekvienuose namuose buvo panasus.Jis man patinka, nes reguliuojamas stalo aukstis.
PO- ranku antspaudai ant stalvirsio- sunaus (sviestuvai irgi bus su neryskiais ranku antspaudukais).
PO- cia musu visu antspaudai.
PRIES- sitam eiliniam plokstiniam stalui daugiau nei 22 metai, as ji gavau savo 6tojo gimtadienio proga.Speju, kad beveik kiekvienuose namuose buvo panasus.Jis man patinka, nes reguliuojamas stalo aukstis.
PO- ranku antspaudai ant stalvirsio- sunaus (sviestuvai irgi bus su neryskiais ranku antspaudukais).
PO- cia musu visu antspaudai.
QUOTE(Caca* @ 2009 04 14, 22:45)
Rodau sunaus rasomojo stalo metamorfozes (darbas neperkruopsciausias, galejau ir labiau pasistengti , dirbau pora pusdieniu), kuris kazkada keliaus i jo nauja kambari.
Labai grazu, o kokiais dazais, laku dazet? Ir siaip idomu atnaujinimo proceso eiga...