Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų restauravimas

Oi kokią gerą temulę į viršų užkėlė.
turiu senas mamos dvi krištolines liustras (taip taip, jos tokio fasono, kad tik taip ir vadinti). krištoliukus tai ir pati galėčiau nusiplauti, bet noriu, kad kas nors perdažytų tuos metalinius rėmėlius - jie dabar aukso spalvos, bet jau išlindę pajuodavimai, negražiai atrodo. norėčiau dažyt tokia platinos spalva.
gal žinote, kas tuo užsiimtų ir kiek galėtų kainuoti? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
mano galvos skausmas,2 kmplektai ir 4foteliai.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 04 02, 15:42)
mano galvos skausmas,2 kmplektai ir 4foteliai.

o tai patys perlakuot norit?
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 04 02, 15:15)
Oi kokią gerą temulę į viršų užkėlė.
turiu senas mamos dvi krištolines liustras (taip taip, jos tokio fasono, kad tik taip ir vadinti). krištoliukus tai ir pati galėčiau nusiplauti, bet noriu, kad kas nors perdažytų tuos metalinius rėmėlius - jie dabar aukso spalvos, bet jau išlindę pajuodavimai, negražiai atrodo. norėčiau dažyt tokia platinos spalva.
gal žinote, kas tuo užsiimtų ir kiek galėtų kainuoti?  4u.gif

Galima pabandyti nukabinti krištoliukus, truputį pašveisti ir nupurkšti aerozoliniais dažais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramista @ 2009 04 02, 15:25)
Galima pabandyti nukabinti krištoliukus, truputį pašveisti ir nupurkšti aerozoliniais dažais  4u.gif

taip, aš suprantu principą, tačiau jei daryčiau pati, bijau, kad rezultatas bus "namūdinis" ir liksiu nepatenkinta ir daiktą sugadinusi. o noriu, kad kas nors atliktų tai kokybiškai, nupurkštų dažais tolygiai, be apibėgimų, be skylučių užsikimšimų ir pan... gal yra kas tuo užsiima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 04 02, 17:20)
taip, aš suprantu principą, tačiau jei daryčiau pati, bijau, kad rezultatas bus "namūdinis" ir liksiu nepatenkinta ir daiktą sugadinusi. o noriu, kad kas nors atliktų tai kokybiškai, nupurkštų dažais tolygiai, be apibėgimų, be skylučių užsikimšimų ir pan... gal yra kas tuo užsiima?  4u.gif

Automobilių dažytojai gal apsiimtų smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Labai puiki tema! thumbup.gif Dažnai čia užsuku apsižiūrėti ir pamatau labai pasikeitusių baldų. Šaunu, kad gražūs daiktai atnaujinami, o nėra išmtami. Aš taip pat dekoruoju baldus ir kitus interjero aksesuarus blush2.gif

Beje, Žane, galte ir pati pabandyti nupurkšti (prieš tai nušvitrinus paviršių) šviestuvo rėmą. Purkšti reikia labai po truputį, 30-40cm atstumu. Reikia labai pasistengti ir neskubėti, tada gausis labai puikiai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(mademoiselli @ 2009 04 02, 14:11)
o tai patys perlakuot norit?

bandau sveisti pati doh.gif ir poto lakuosiu,tik dar nesidomejau spec lakais.o viena fotely nuardziau pati medziagas, tai puse dienos uztrukau,ranku nejauciau doh.gif ,o be reikalo,nes tie kas pervelka-patys ardosi visas medziagas.
Atsakyti
patarkite smile.gif kaip elgtis?sveiciu sena laka,po to........?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rodau sunaus rasomojo stalo metamorfozes (darbas neperkruopsciausias, galejau ir labiau pasistengti blush2.gif , dirbau pora pusdieniu), kuris kazkada keliaus i jo nauja kambari.Kaina- rankeneles 3x4lt, dazai kazkur 30lt, lakas gal kokie 10lt. g.gif

PRIES- sitam eiliniam plokstiniam stalui daugiau nei 22 metai, as ji gavau savo 6tojo gimtadienio proga.Speju, kad beveik kiekvienuose namuose buvo panasus.Jis man patinka, nes reguliuojamas stalo aukstis. thumbup.gif
user posted image

PO- ranku antspaudai ant stalvirsio- sunaus (sviestuvai irgi bus su neryskiais ranku antspaudukais).

user posted image

PO- cia musu visu antspaudai. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2009 04 14, 22:45)
Rodau sunaus rasomojo stalo metamorfozes (darbas neperkruopsciausias, galejau ir labiau pasistengti  blush2.gif , dirbau pora pusdieniu), kuris kazkada keliaus i jo nauja kambari.

Labai grazu, o kokiais dazais, laku dazet? Ir siaip idomu atnaujinimo proceso eiga... 4u.gif
Atsakyti
Caca*, saunuole, isties super vaizdas 4u.gif man visada didziausia ispudi padaro sovietiniu plokstiniu baldu metamorfozes, nes medis jis savaime grazus, o vat is negyvos plokstes sukurk kazka jaukaus kad gudrus...
Atsakyti