Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų restauravimas

QUOTE(juu @ 2008 11 06, 18:43)
Seno daikto atnaujinimas - gerai  smile.gif

Tik spalvu derinys, na, toks...  doh.gif  doh.gif

Na, del spalvu, gal cia skonio reikalas, as kaip tik norejau isvengti tradiciniu deriniu ir nezinojau, ar labiau violetines noriu, ar zalios, tai gavos ir violetine ir zalia smile.gif

O siaip tai per daug nesistengiau ir nesicackinau, gi trumpam man jos reikia. Kai jau rimtai uzsiimsiu restauravimu, gal rimciau ir gausis. Be to, kitokius dazus reikes naudoti.

Gal per mano batu deze bent forumas atgis, kitoms irgi uzeis noras restauruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Labai prasau visu pagalbos.Noriu sunui restauruoti kedute,o ji yra visai nudeveta.Stai tokia
My Webpage
kaip isivaizduoju ja visu pirma reiktu nuslifuoti svitriniu,o toliau ka?dazyti akriliniais dazais?lauksiu patarimu. ax.gif
p.s. kedute is arciau
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Orchidėja*: 27 lapkričio 2008 - 15:01
turiu sena deduko laikrodi kabinama ant sienos. Na, esu toks zmogus, kad man nera nieko neimanomo, tad pati ir atgaivinsiu ji, kad taptu svetaines puosmena ir akcentu. Is esmes visa darbo eiga zinau, bet laikrodzio virsuje yra mazas raiziniu fragmentas, kuris kiek kliba, tai isivaizduoji reikia irgi nuslifuoti, tada, turbut paklijuoti, paspakliuoti, paslifuoti ir dazyt?
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2009 02 27, 11:20)
turiu sena deduko laikrodi kabinama ant sienos. Na, esu toks zmogus, kad man nera nieko neimanomo, tad pati ir atgaivinsiu ji, kad taptu svetaines puosmena ir akcentu. Is esmes visa darbo eiga zinau, bet laikrodzio virsuje yra mazas raiziniu fragmentas, kuris kiek kliba, tai isivaizduoji reikia irgi nuslifuoti, tada, turbut paklijuoti, paspakliuoti, paslifuoti ir dazyt?

O veikia tas laikrodis, nes galiu fantastiska laikrodininka pasiulyti. Svarbiausia nebrangu.
Ka tik jis pataise mano senoviska laikrodi...
Atsakyti
neveikia, as nenoriu, kad jis veiktu, nes kas pusvalandi skamba, o tai mane labiausia vaikysteje nervindavo ir neleisdavo nakti miegot, tad tai bus tik puiki interjero detale, bet nefunkcionali...dekui
Atsakyti
QUOTE(ramsiune @ 2009 03 03, 20:09)
Labas mergickos, dabar kaip tik l. inikus i sia tema, nes daug ka restauruojame namie smile.gif tai nors ir dabar kaip matau neaktualu niekam, visvien negaliu nepasakyti apie musu restauratoriu  smile.gif nerealus bicas zinokit! padaro viska greitai kokybiskai ir siek tiek pigiau nei kiti. jo kontakatai jeigu ka: 86 04 22 176

Turiu dvi senoviskas kedes, reikia minksta dali sutvarkyti ir sutvirtinti pati karkasa. Mediniu daliu liesti nenoriu, lai buna truputi aptrupeja, kai kur nuskile. Ar tas jus meistras imtusi senovisku kedziu? Aisku, reikes jam paciam si klausima uzduoti.. g.gif
Atsakyti
turiu 2 antikvarinius komplektus,ir nesiseka rasti meistro,pervilkti tai be problemu,bet tuos medzio raizinius doh.gif viena fotely bandziau pati,skyriau puse dienos kol nuardziau sena medziaga,juk yrankiu neturiu spec.,o medzio ornamentus sveiciau doh.gif svitriniu,ranku nejauciau 2dienas.
Atsakyti
QUOTE(orienturiste @ 2008 11 04, 14:09)
Sveikos,
na va, pasirodysiu ir as su savo greituoju darbu.

tukstantis sveikinimu uz tokias saunias idejas
net nepagalvojau, kad su plokstemis galima taip suzaist blush2.gif drinks_cheers.gif

siaip stebiuosi zmonemis, kurie nusiperka visiskai paruosta pvz Jyske komoda ir perdazo norima spalva. Nejau taip paprasta?

as ieskau vysniniu komodu, bet norima be 2000 lt neiperkama. Galvoju gal ir riztis nupirkt gatava ir perdaryt? Kad kas pardavinetu nedazytas, ale nerandu tokiu... g.gif

Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 03 24, 14:19)
as ieskau vysniniu komodu, bet norima be 2000 lt neiperkama. Galvoju gal ir riztis nupirkt gatava ir perdaryt? Kad kas pardavinetu nedazytas, ale nerandu tokiu... g.gif

Daugiausia nedažytų daiktų man teko matyti JYSK smile.gif Tik nežinau, ar rasi tai, ko ieškai. Mano mama taip vonios spintelę pati "pasipaišė".
O pasakykite, kaip nuimti "n" sluoksnių prieš 100 metų dažytus aliejinius dažus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 24 kovo 2009 - 16:15
Jyske ir lakuoti, nebent kokios lentyneles..na reikes paieskot, nes taip niezti rankas ka padaryt tongue.gif
Butu labai faina, kazkur ideju pasisemt (dekupaza pamatau, bet idomu ant baldu) 4u.gif

as kada prie progos pabandysiu musu staliuka nufotografuoti, gal daugiau zinantys zmones patars ar imanoma ka padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 03 24, 19:36)
Jyske ir lakuoti, nebent kokios lentyneles..na reikes paieskot, nes taip niezti rankas ka padaryt  tongue.gif
Butu labai faina, kazkur ideju pasisemt (dekupaza pamatau, bet idomu ant baldu)  4u.gif

as kada prie progos pabandysiu musu staliuka nufotografuoti, gal daugiau zinantys zmones patars ar imanoma ka padaryt  4u.gif

Tuomet pirkite patinkačio dizaino jau lakuotą ir nebrangią, ją nusišveiskite ir nusidažykite norima spalva lotuliukas.gif Na aišku darbo daug daug doh.gif Bet mano mama ir taip yra dariusi ir gražiai gavosi ax.gif
Atsakyti
gera tema! 4u.gif
as noriu perdazyt pora baldu. tik kad jie nalakuoti o baldai dazyti. ir gana storu dazu sluoksiu. bet tokie jau gelsteleje truputi. kadangi dabar turiu daug laisvo laiko tai noreciau pati perdazyt. gal kas turi kokiu patarimu? ar tuos dazus pilnai reik nusveist? ar nusveitus is pradziu reikia kazkuo dengt ar iskart dazyt?
buciau dekinga wub.gif

Atsakyti