Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų restauravimas

Lauksiu,nes jau kaip man patinka tokie dalykėliai wub.gif Tik nemėgstu,kai žmonės antikvariatą pas save namie daro,man nepatinka,kai perdaug.
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 09 21, 13:34)
Lauksiu,nes jau kaip man patinka tokie dalykėliai wub.gif Tik nemėgstu,kai žmonės antikvariatą pas save namie daro,man nepatinka,kai perdaug.

drinks_cheers.gif kas per daug - nesveika blush2.gif Vat, kad tas antikvariatas labai kainuoja daug doh.gif Kainas pamatau ir noras praeina kazka isigyti unsure.gif Tai pagalvojome, kas skryne bus grazus akcentelis ir dar prisiminimu pilna smile.gif ir kainavo nedaug, tik lakas biggrin.gif
Atsakyti
Na,mes tai lovą iš olandiškų atvežtų baldų pirkome,bet tik norime tamsesnė,kad būtų,tai šveičiu dabar doh.gif Bet tada visai nebrangiai gaunasi mirksiukas.gif

Atsakyti
Isieskojau visa foruma ir neradau nieko apie baldu restauruotojus. O labai reikia sutvarkyti proseneles indauja ir keleta kedziu. O ir susipirkciau tada daugiau daiktu, bet va, beda kad nezinau kur Vilniuje rasti gera baldu restauruotoja. g.gif

Tad ir uzvedziau tema. Gal kam irgi pravers. bigsmile.gif
Sakykite ka zinote, bet kokia info.. gal koki Kaune, Klaipedoje zinote..
Manau butu nebeda pavaziuoti, jeigu meistras geras savo srities specelistas. 4u.gif
Atsakyti
Labai reikėtų ir man tokios informacijos. O gal yra forumiečių, kurie galėtų technologiškai paaiškinti kaip galima atnaujinti senus baldus.
Atsakyti
Manau yra kurie galetu tau padeti, as tai ieskau, kad visai sukezusius baldelius sutvarkytu..
Zinau, kad Vilniuje yra kazkur Ukmerges plente, bet kur tiksliau neisivaizduoju..
Dar Kaune yra kazkokia moteriske, kur pati pardavineja tokius senus daiktus ir jos vyras restauruoja, bet va tiksliau nieko nezinau. doh.gif

Negi niekas nieko nezino? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukė: 10 gruodžio 2007 - 12:22
o kiek mazdaug kainuoja tas baldu restauravimas? ir as turiu daug senoviniu baldu , kuriems reikia ikveptio nauja gyvenima,ale nezinau kur kreiptis, ir kiek tai kastuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 12 21, 13:18)
o kiek mazdaug kainuoja tas baldu restauravimas? ir as turiu daug senoviniu baldu , kuriems reikia ikveptio nauja gyvenima,ale nezinau kur kreiptis, ir kiek tai kastuoja?  g.gif

tokie dalykai brangus ir antikvara laikyti, ji atnaujinti ir gali tik turtingi zmones. Pvz. kusetes atnaujinimas - gobeleno pertraukimas ir mediniu daliu atnaujinimas apie 3000lt ir tai yra tik vidutine kaina. Reikia eiti kontaktu ieskotis i antikvariatus, jie arba patys turi dirbtuves, arba su kazkuo bendradarbiauja ir panasiai. Na bent jau Vilniuj antikvariatu apstu uztenka prasieiti traku, domininkonu gatvemis.
Atsakyti
http://www.google.lt...
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 12 22, 12:55)
tokie dalykai brangus ir antikvara laikyti, ji atnaujinti ir gali tik turtingi zmones. Pvz. kusetes atnaujinimas - gobeleno pertraukimas ir mediniu daliu atnaujinimas apie 3000lt ir tai yra tik vidutine kaina. Reikia eiti kontaktu ieskotis i antikvariatus, jie arba patys turi dirbtuves, arba su kazkuo bendradarbiauja ir panasiai. Na bent jau Vilniuj antikvariatu apstu uztenka prasieiti traku, domininkonu gatvemis.

TIkrai galma rasti ir pigiau, mano anyta restauruoja daznai baldus, tai tikrai nera tokios kainos 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali patarti, kas Kaune pervelka gobelena baldam?
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2008 01 01, 21:25)
Gal kas gali patarti, kas Kaune pervelka gobelena baldam?

Jeigu nesudetingu formu baldas, gali ir pati perbilkti. As pires pora metu kaime pervilkau zunda visa savom rankom, tik nusipirkti reikia gera iranki, ta kur saudo tokius metaliukus ir viskas, geru pora valandu ir kampas buvo kaip naujas thumbup.gif
Atsakyti