Lauksiu,nes jau kaip man patinka tokie dalykėliai Tik nemėgstu,kai žmonės antikvariatą pas save namie daro,man nepatinka,kai perdaug.
QUOTE(Cobrytė @ 2007 09 21, 13:34)
Lauksiu,nes jau kaip man patinka tokie dalykėliai Tik nemėgstu,kai žmonės antikvariatą pas save namie daro,man nepatinka,kai perdaug.
kas per daug - nesveika Vat, kad tas antikvariatas labai kainuoja daug Kainas pamatau ir noras praeina kazka isigyti Tai pagalvojome, kas skryne bus grazus akcentelis ir dar prisiminimu pilna ir kainavo nedaug, tik lakas
Na,mes tai lovą iš olandiškų atvežtų baldų pirkome,bet tik norime tamsesnė,kad būtų,tai šveičiu dabar Bet tada visai nebrangiai gaunasi
Isieskojau visa foruma ir neradau nieko apie baldu restauruotojus. O labai reikia sutvarkyti proseneles indauja ir keleta kedziu. O ir susipirkciau tada daugiau daiktu, bet va, beda kad nezinau kur Vilniuje rasti gera baldu restauruotoja.
Tad ir uzvedziau tema. Gal kam irgi pravers.
Sakykite ka zinote, bet kokia info.. gal koki Kaune, Klaipedoje zinote..
Manau butu nebeda pavaziuoti, jeigu meistras geras savo srities specelistas.
Tad ir uzvedziau tema. Gal kam irgi pravers.
Sakykite ka zinote, bet kokia info.. gal koki Kaune, Klaipedoje zinote..
Manau butu nebeda pavaziuoti, jeigu meistras geras savo srities specelistas.
Labai reikėtų ir man tokios informacijos. O gal yra forumiečių, kurie galėtų technologiškai paaiškinti kaip galima atnaujinti senus baldus.
Manau yra kurie galetu tau padeti, as tai ieskau, kad visai sukezusius baldelius sutvarkytu..
Zinau, kad Vilniuje yra kazkur Ukmerges plente, bet kur tiksliau neisivaizduoju..
Dar Kaune yra kazkokia moteriske, kur pati pardavineja tokius senus daiktus ir jos vyras restauruoja, bet va tiksliau nieko nezinau.
Negi niekas nieko nezino?
Zinau, kad Vilniuje yra kazkur Ukmerges plente, bet kur tiksliau neisivaizduoju..
Dar Kaune yra kazkokia moteriske, kur pati pardavineja tokius senus daiktus ir jos vyras restauruoja, bet va tiksliau nieko nezinau.
Negi niekas nieko nezino?
o kiek mazdaug kainuoja tas baldu restauravimas? ir as turiu daug senoviniu baldu , kuriems reikia ikveptio nauja gyvenima,ale nezinau kur kreiptis, ir kiek tai kastuoja?
QUOTE(jura-rura @ 2007 12 21, 13:18)
o kiek mazdaug kainuoja tas baldu restauravimas? ir as turiu daug senoviniu baldu , kuriems reikia ikveptio nauja gyvenima,ale nezinau kur kreiptis, ir kiek tai kastuoja?
tokie dalykai brangus ir antikvara laikyti, ji atnaujinti ir gali tik turtingi zmones. Pvz. kusetes atnaujinimas - gobeleno pertraukimas ir mediniu daliu atnaujinimas apie 3000lt ir tai yra tik vidutine kaina. Reikia eiti kontaktu ieskotis i antikvariatus, jie arba patys turi dirbtuves, arba su kazkuo bendradarbiauja ir panasiai. Na bent jau Vilniuj antikvariatu apstu uztenka prasieiti traku, domininkonu gatvemis.
QUOTE(lietutis @ 2007 12 22, 12:55)
tokie dalykai brangus ir antikvara laikyti, ji atnaujinti ir gali tik turtingi zmones. Pvz. kusetes atnaujinimas - gobeleno pertraukimas ir mediniu daliu atnaujinimas apie 3000lt ir tai yra tik vidutine kaina. Reikia eiti kontaktu ieskotis i antikvariatus, jie arba patys turi dirbtuves, arba su kazkuo bendradarbiauja ir panasiai. Na bent jau Vilniuj antikvariatu apstu uztenka prasieiti traku, domininkonu gatvemis.
TIkrai galma rasti ir pigiau, mano anyta restauruoja daznai baldus, tai tikrai nera tokios kainos
Gal kas gali patarti, kas Kaune pervelka gobelena baldam?
QUOTE(barskuoleee @ 2008 01 01, 21:25)
Gal kas gali patarti, kas Kaune pervelka gobelena baldam?
Jeigu nesudetingu formu baldas, gali ir pati perbilkti. As pires pora metu kaime pervilkau zunda visa savom rankom, tik nusipirkti reikia gera iranki, ta kur saudo tokius metaliukus ir viskas, geru pora valandu ir kampas buvo kaip naujas