Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

Maniškis skaito, bet problema su knygų pasirinkimu- nieko įdomaus nerandam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 09 16, 21:21)
Maniškis skaito, bet problema su knygų pasirinkimu- nieko įdomaus nerandam  doh.gif

Ieškokit knygyne. Tik nepigus malonumas.
Atsakyti
QUOTE(Afytė @ 2007 09 16, 19:28)
Ieškokit knygyne. Tik nepigus malonumas.

Tai mes tenir ieškom, bet matyt knygynas knygynui nelygus
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 09 16, 20:36)
Tai mes tenir ieškom, bet matyt knygynas knygynui nelygus

o kokiu knygu ieskot g.gif kad nerandat.

Maniskis nemegsta skaityt, taip norejo Hario poterio ,sako va dabar skaitysiu ,o nupirkom nebereik doh.gif sunku jam prisest ir paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2007 09 16, 22:25)
o kokiu knygu ieskot  g.gif kad nerandat.

Maniskis nemegsta skaityt, taip norejo Hario poterio ,sako va dabar skaitysiu ,o nupirkom nebereik doh.gif sunku jam prisest ir paskaityt.

Ieškom nuotykinių bet ne per sunkių jam, nes jam dar tik 8 metai. Pasakų nenori
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 09 16, 20:21)
Maniškis skaito, bet problema su knygų pasirinkimu- nieko įdomaus nerandam  doh.gif

bandykit bibliotekoj "uzsikabint" uz drasiuju keliu serijos ar "indenisku" knygu gal tai sudomins smile.gif
maniske puikiai skaite A.Lindgren Mazylis ir Karlsonas,kuris gyvena ant stogo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule^: 17 rugsėjo 2007 - 09:20
QUOTE(saule^ @ 2007 09 17, 09:18)
bandykit bibliotekoj "uzsikabint" uz drasiuju keliu serijos ar "indenisku" knygu gal tai sudomins smile.gif
maniske puikiai skaite A.Lindgren Mazylis ir Karlsonas,kuris gyvena ant stogo

Ačiū, bandysim
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 09 17, 08:07)
Ieškom nuotykinių bet ne per sunkių jam, nes jam dar tik 8 metai. Pasakų nenori

Mes pirkom 4 knygu serija, nestoros knygute ir sunui labai patiko, viena is ju lygtai "Dinozaurai isryto" ar panasiai
Atsakyti
maniskis nemegsta, nes kaip disleksikas skaito daugiau mechaniskai. siais laikais tokiu vaiku daugeja, nes daug vaizdines informacijos , todel vaiko vaizduote nesivysto
Atsakyti
QUOTE(jalta @ 2007 09 25, 15:17)
maniskis nemegsta, nes kaip disleksikas skaito daugiau mechaniskai. siais laikais tokiu vaiku daugeja, nes daug vaizdines informacijos , todel vaiko vaizduote nesivysto

Atsiprasau, bet nelabai supratau
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 09 26, 17:05)
Atsiprasau, bet nelabai supratau

ir aš kažkaip nesusigaudžiau ką čia norėta pasakyti g.gif
Atsakyti
disleksija- tai liga ar kaip cia pavadint , kai vaikai skaito , bet skaitomo teksto nelabai suvokia. vaikas perskaito teksta , bet negali jo atpasakoti, suvokti jo reiksmes. dabar vaikai daug ziuri televizoriu , zaidzia kompiuteriais , bet negirdi ar nenori klausyt pasaku ar kitu knygeliu. maniskiai nelabai norejo klausyti pasaku, nes ziureti telika jiems zymiai idomiau, o cia reikia susikaupt ir isivaizduot. mano vaikysteje as labai megau klausyti ploksteliu su pasakomis, cia tai man buvo didziule pramoga.
man atrodo dalis vaiku uzaugs nepatyre skaitymo malonumo. jau dabar kazkur girdejau statistika, kad vos ne puse ( nu tikrai bijau pameluot) amerikieciu per metus neperskaite nei vienos knygos . ziauru.
Atsakyti