Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

Neskaito knygų visai,bet lietuvių kalbos mokytoja yra įvedusi tokią tvarką ,kad į mėn. reikia perskaityti vieną knygą ir ją aprašyti Už tai parašomas pažymys.Labai džiaugiuosi ,nes mano vaikinas priverstas skaityti.
Atsakyti
Maniškę irgi sunkiai priversčiu paskaityti. Tuoj ji atranda įvairių priežasčių, kurios atitolina knygos paėmimą į rankas, o tada kaip jau ir miegoti laikas buna sad.gif
Gal mokytojoms ir papildomas darbas, bet būtų gerai, jei ir dukros mokytoja griežčiau reikalautų skaityti knygas ir lieptų atšsiskaitinėti.

Atsisesti salia ir klausyti kaip ji skaito nelbai imanoma, nes mažoji pradeda su savo reikalais trugdyti. O ir laiko po darbo dienos ne per daugiausiai lieka - kas tos trys - keturios valandos, per kurias ir paruošti vakariene, pavalgyti, nusiprausti ir kitas būtinas procedūras atlikti reikia.
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2007 09 10, 11:48)
Maniškę irgi sunkiai priversčiu paskaityti. Tuoj ji atranda įvairių priežasčių, kurios atitolina knygos paėmimą į rankas, o tada kaip jau ir miegoti laikas buna sad.gif
Gal mokytojoms ir papildomas darbas, bet būtų gerai, jei ir dukros mokytoja griežčiau reikalautų skaityti knygas ir lieptų atšsiskaitinėti.

Atsisesti salia ir klausyti kaip ji skaito nelbai imanoma, nes mažoji pradeda su savo reikalais trugdyti. O ir laiko po darbo dienos ne per daugiausiai lieka - kas tos trys - keturios valandos, per kurias ir paruošti vakariene, pavalgyti, nusiprausti ir kitas būtinas procedūras atlikti reikia.

Manau apie tai būtų galima pakalbėti su mokytoja,nes užklasinis skaitymas kiek žinau yra.ir vaikai kažkaip turi atsiskaityti smile.gif
Atsakyti
nu mano mergina šią vasarą pradėjo labai daug skaityti niekieno neverčiama, šiaip jinai skaito nuo 4 metų ir labai mėgsta skaityti, o dabar tiesiog rija knygas, per vasaros atostogas perskaitė 4 knygas "mėtinės padūkėlės" ten serijos ištisos. Iš pradžių dar šiek tiek tikrindavau kaip skaito, t.y. ar tikrai atidžiai ir t.t., papasakot lyg tarp kitko paprašydavau blush2.gif Nuo rugsėjo 1 baisiai laukė kada greičiau mokyklos biblioteką atidarys, tai pagaliau vakar parsinešė naują knygą, o tai kelias dienas nerado vietos be knygos.
Aš su vyru irgi daug skaitau, vakarais sugulam i lovas ir kokią valandėlę visi skaitom kas sau....šiaip kol kas labai džiaugiuosi savo dukros noru skaityti, jinai randa laiko ir draugams ir pamokoms ir treniruotėms ir knygoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 09 11, 15:20)
šiaip kol kas labai džiaugiuosi savo dukros noru skaityti, jinai randa laiko ir draugams ir pamokoms ir treniruotėms ir knygoms  smile.gif

Saunuole! Manasis jau rugsejo 3 d. (pirma m/m diena) parsinese knyga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 09 12, 10:29)
Saunuole! Manasis jau rugsejo 3 d. (pirma m/m diena) parsinese knyga  mirksiukas.gif

tai jinai irgi būtų jau tą pačią dieną lėkus, bet biblioteka pradėjo veikti tik po savaitės smile.gif šiaip labai džiaugiuosi, kol neparėjo jos toks noras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 09 11, 12:20)
per vasaros atostogas perskaitė 4 knygas "mėtinės padūkėlės" ten serijos ištisos.

Manoji irgi ryja tos pacios serijos knygas thumbup.gif o siaip noras skaityti visada budavo, tik viena karta tai darydavo intensyviau, kita - patingedama
o dabar pradejo angliskas "skaityti" kiek supranta, kiek manes vertimo paklausia ax.gif bet dziaugiuosi,kad yra noras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiux3 @ 2007 09 13, 01:48)
Manoji irgi ryja tos pacios serijos knygas thumbup.gif  o siaip noras skaityti visada budavo, tik viena karta tai darydavo intensyviau, kita - patingedama
o dabar pradejo angliskas "skaityti" kiek supranta, kiek manes vertimo paklausia ax.gif bet dziaugiuosi,kad yra noras thumbup.gif

blink.gif nu šaunuolė mergina thumbup.gif mano dabar skaito "Anė iš Menvilio" ar iš kur ten blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O mano neskaito nei vienas,banddžiau Harį Poterį jiems skaityti,kol aš skaičiau -klausėsi,o patys neskaito.Mes su vyru mėgstam skaityti knygas ,žurnalus ,laikraščius ,o vaikams kompas labiau rūpi.Bandė vieną ,kitą knygą ,bet nė už vienos taip ir neužsikabino,labai gaila ,bet tokia realybė..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mantvaida @ 2007 09 14, 22:55)
O mano neskaito nei vienas,banddžiau Harį Poterį jiems skaityti,kol aš skaičiau -klausėsi,o patys neskaito.Mes su vyru mėgstam skaityti knygas ,žurnalus ,laikraščius ,o vaikams kompas labiau rūpi.Bandė vieną ,kitą knygą ,bet nė už vienos taip ir neužsikabino,labai gaila ,bet tokia realybė..... doh.gif

Manau labai svarbu,kad šeimoje vaikai matytų pavyzdį,kad yra skaitomos knygos.Tada užaugę manau irgi skaitys,o dabar jiems yra įdomesnių užsiėmimų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2007 09 14, 23:30)
Manau labai svarbu,kad šeimoje vaikai matytų pavyzdį,kad yra skaitomos knygos.Tada užaugę manau irgi skaitys,o dabar jiems yra įdomesnių užsiėmimų. doh.gif

Nelabai taip... as siuo gyvenimo periodu namie skaitau tik tiek, kiek mazajai pries miega reikia paskaityti blush2.gif , o sunus knygas "ryja" thumbup.gif
Atsakyti
Maniškė skaito. Pradžioje nenorėjo, tačiau vėliau pavyko sudominti ir dabar savo noru skaito. Labai džiaugiuosi dėl to, nes skaitymas labai naudingas, greičiau išmoks rašyti be klaidų ir t.t.
Atsakyti