Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 08 28, 15:02)
Baisūs žodžiai "priversti skaityti". Gal mamos galėtų paaiškinti, kodėl joms taip reikia, kad vaikas skaitytų. Kodėl reikia versti. Gal todėl, kad skaitantis vaikas - tai vaikas iš geros, kultūringos šeimos, įstos į aukštąją. O neskaitantis - tai gėda, anomalija, eis gatvių šluoti. Visos mamos nori to pirmojo varianto. Nors pačios gal irgi neskaito. Nebent "Žmonių" žurnalą.
Aš manau, kad svarbiausia užauginti gerą žmogų. Jei mėgsta skaityti - puiku, bet jei neskaito, nebūtinai jis yra blogas vaikas ir neturės ateities.
Kaip nepriversit pamilti žmogaus, taip nepriversit pamilti ir knygų.
Aš manau, kad svarbiausia užauginti gerą žmogų. Jei mėgsta skaityti - puiku, bet jei neskaito, nebūtinai jis yra blogas vaikas ir neturės ateities.
Kaip nepriversit pamilti žmogaus, taip nepriversit pamilti ir knygų.
Kalbejausi daug su ja, ir taip-gal jus ir teisi-nereikia versti. Stai mano 14metes dukterecios mintys skaitymo tema.
"As nenoriu, kad tu galvotum, kad man apskritai nepatinka mokytis. Ne, man patinka dainuoti, groti pianinu ar spresti matematikos uzdavinius. man tik nepatinka skaityti.As nematau to viso grozio, kuri tu matai. man nepatinka pats procesas-raidziu jungimas. As moku skaityti, netgi risliai, jei man reikia, bet geriau, jei nereikia. Man patinka "Haris Poteris", nes maciau filma ir isivaizduoju tas scenas, kurias jau maciau, bet visa kita-viso kito as nematau. As suprantu, kad tu man linki gero, as suvokiu, kad skaitymas man bus naudingas laikant egzaminus, bet pats skaitymo procesas zudo".
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2015 09 11, 15:00)
Labai geri straipsniai, aciu, Muminuk!