Sveikos, maniškiui 7-mečiui geriausia knyga yra kokios nors buitinės technikos instrukcija. Skersai išilgai perskaito ir schemas išsinagrinėja
Iki mažylės gimimo (o gimė prieš metus ir keturis mėnesius) vakarais knygas skaitydavau jam aš. Jei neskaitydavom knygos, tai kokias užduotėles žurnaliuke paspręsdavom. Gimus mano neramiai mažylei, mano skaitymas jam vakarais liovėsi.
Dabar knygų jis smarkiai skaityti nepuola. Na, kartais pasiima kokią enciklopediją ir pasiskaito, kai nori ką nors sužinoti apie ugnikalnius, kosmosą ar kažką panašaus. Šią savaitę užsakiau jam "Keistuosius Tato ir Pato išradimus" į paštomatą. Labai jau laukė, kada galės su tėčiu nuvažiuoti ir iš paštomato siuntinuką atsiimti. Grįžo laimingas ir per kokią valandą ryte surijo tą knygą. Paskui dar per du vakarus skaitėme pakaitom tą knygą garsiai. Norėjosi man su juo aptarti tą knygą, na ir pakomntroliuoti gi turiu, kaip jis kskaito garsiai. Dabar laukia, kada gaus kitą knygą apie Tatą ir Patą. Internete perskaičiau ištrauką iš knygos apie raganaitę Lilę, tai sakė, kad norės skaityti ir tą knygą, bet sutarėm, kad skaitysim garsiai pakaitom. Žiūriu, kad dar reikia jam ir garsiai paskaityti
Per pirmosios klasės mokslo metus iš bibliotekos buvo parsinešęs dvi knygas. Viena buvo apie peliuką Jeronimą Stiltoną, nepamenu, pamenu daugmaž jos turinį, bet nepamenu kaip vadinosi. Tai ją man teko garsiai skaityti, o jis klausėsi. Nenorėjo pats skaityti. Kita knyga iš bibliotekos- Sven Hartmant ir Thomas Hartner "Aš ir mano žmogus" . Štai šią skaitėme garsiai pakaitomis.
O šisip mano dičkis labai jau limpa prie kompiuterio
Nors šiaip pirmenybę teikia stalo žaidimams, bet kai nėra su kuo jų žaisti, tada jau kompiuterio labai reikia. Tai, kai reikia jį nubausti- savaitei draudžiu prie kompiuterio artintis. Plius uždėjau slaptažodį, kad pats negalėtų be mano žnios naudotis kompiuteriu.
Mano vyras knygų neskaito. Matysim kaip čia bus ir kieno genai nugalės. Aš pati daug skaitydavau, dabar tam laiko nelieka. Vaikiškom šiek tiek