As vyresnelio negaliu priversti niekaip,net pazadais .O stai vidurinelis,ar jam patiko eiti i mokyklos biblioteka,skaito ir net savo mazajam broliukui.Malonu ziureti .Gal cia genai ,nes mano vyras neskaito visai,o as pirmenybe atiduodu knygai o ne filmui.
Su knygom pradzioje sekesi bendrauti sunkokai. Taciau kaip nusivedem i biblioteka, tai ten taip patiko abiejoms Dabar i biblioteka einam kas dvi savaites. Per ta laika perskaitom po 2-3 knygas
pas mus pačius namuose biblioteka. turin knygų sąrašą pasikabinę, kai perskaito - dedam šypsenytę
Gal kas galite parekomenduoti galvosūkių knygą, kad įdomu būtų dvylikamečiui
Mielosios, gal kuri turit Nijolės Kepenienės knygą "DŽiovintas debesėlis" nu laaaaaabai reikia
Mano keturiolikmetis skaito tik kiek mokykloje užduoda ir tai tik verčiamas ir per barnius . O šešemetė mažoji dar pati neskaito, bet knygas dievina, kas vakarą pasakas skaitom ir pati daug skaitau.
sveikutes:) mano maziukas 7 metu skaito labai daug..dviem kalbom, gyvename Anglijoje,tai skaito angliskai, ir lietuviskai raso skaito, nes noriu kad savo kalbos nepamirstu...labai domisi naujom knygelem, ir ne tik vaikiskom, skaito apie visokias pasaulio salis, kalbas, mokinasi savarankiskai internete ispanu ir jamponu kalbas .saunuolis vaikiukas:) dziaugiuosi ir viliuosi susidomejimas nebus tumpalaikis
net nezinau ar cia musu su vyru nuopelnas, ar tiesiog vaikai skirtingi gime toks maziukas moksliukas bet kalba jis nuo 11 menesiu, ir labai greitai visko ismoksta ir.t.t
skaito diena vakare ryte, kur priseda, kirpykloje viska skaito:) dziaugiuosi labai, geras uzsiemimas:)
net nezinau ar cia musu su vyru nuopelnas, ar tiesiog vaikai skirtingi gime toks maziukas moksliukas bet kalba jis nuo 11 menesiu, ir labai greitai visko ismoksta ir.t.t
skaito diena vakare ryte, kur priseda, kirpykloje viska skaito:) dziaugiuosi labai, geras uzsiemimas:)
na va galiu pasidžiaugti mergyte per ziemos atostogas ipusėjo knyga "Kaledu istorija" ji parasyta pakankamai smulkiu rastu ir nera jokiu paveiksleliu. liko tik 100 psl iki pabaigos (knygoje 242 psl) kaip ja didziuojuosi n pakankamai sekmingai dar iki atostogu baige skaityti Plesiko Hocemploco knyga (ta kur visos trys dalys). tai nes pirmadieni atsiskaityti
toliau eileje laukia programines knygos:
Vaiduokliukas, Bite Maja...
toliau eileje laukia programines knygos:
Vaiduokliukas, Bite Maja...
maniškis per atostogas perskaitė dvi PEtsono knygas, o dabar skaito Lindgren Nykštuką Nilsą.
šiemet planuoju jį vežtis į Vilniaus knygų mugę - seniau vis neimdavau dėl vienokių ar kitokių aplinkybių.
šiemet planuoju jį vežtis į Vilniaus knygų mugę - seniau vis neimdavau dėl vienokių ar kitokių aplinkybių.
mano vaikinas skaito grožinę literatūrą tik verčiamas...mamos, mokytojos, pareigos...
bet istorijos vadovėlius " suvalgo" su didžiausia aistra ir noru
sakau, gal teko susidurti su kokius istoriniu romanu vaikams, na taip sakant, mūsų atveju tai būtų " du viename", gal kuri galit ką paiūlyti...
bet istorijos vadovėlius " suvalgo" su didžiausia aistra ir noru
sakau, gal teko susidurti su kokius istoriniu romanu vaikams, na taip sakant, mūsų atveju tai būtų " du viename", gal kuri galit ką paiūlyti...