Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

jaunesniam amžiuj viskas priklauso nuo šeim,os
Atsakyti
As vyresnelio negaliu priversti niekaip,net pazadais verysad.gif .O stai vidurinelis,ar jam patiko eiti i mokyklos biblioteka,skaito ir net savo mazajam broliukui.Malonu ziureti biggrin.gif .Gal cia genai g.gif ,nes mano vyras neskaito visai,o as pirmenybe atiduodu knygai o ne filmui.
Atsakyti
Su knygom pradzioje sekesi bendrauti sunkokai. Taciau kaip nusivedem i biblioteka, tai ten taip patiko abiejoms bigsmile.gif Dabar i biblioteka einam kas dvi savaites. Per ta laika perskaitom po 2-3 knygas thumbup.gif
Atsakyti
pas mus pačius namuose biblioteka. smile.gif turin knygų sąrašą pasikabinę, kai perskaito - dedam šypsenytę smile.gif
Atsakyti
Daugeliu atveju priklauso nuo seimos. o jei dar ir mokytoja paragina...
Atsakyti
Gal kas galite parekomenduoti galvosūkių knygą, kad įdomu būtų dvylikamečiui ax.gif
Atsakyti
Mielosios, gal kuri turit Nijolės Kepenienės knygą "DŽiovintas debesėlis" nu laaaaaabai reikia ax.gif
Atsakyti
Mano keturiolikmetis skaito tik kiek mokykloje užduoda ir tai tik verčiamas ir per barnius doh.gif. O šešemetė mažoji dar pati neskaito, bet knygas dievina, kas vakarą pasakas skaitom smile.gif ir pati daug skaitau.
Atsakyti
sveikutes:) mano maziukas 7 metu skaito labai daug..dviem kalbom, gyvename Anglijoje,tai skaito angliskai, ir lietuviskai raso skaito, nes noriu kad savo kalbos nepamirstu...labai domisi naujom knygelem, ir ne tik vaikiskom, skaito apie visokias pasaulio salis, kalbas, mokinasi savarankiskai internete ispanu ir jamponu kalbas biggrin.gif .saunuolis vaikiukas:) dziaugiuosi ir viliuosi susidomejimas nebus tumpalaikis 4u.gif
net nezinau ar cia musu su vyru nuopelnas, ar tiesiog vaikai skirtingi gime toks maziukas moksliukas ax.gif bet kalba jis nuo 11 menesiu, ir labai greitai visko ismoksta ir.t.t
skaito diena vakare ryte, kur priseda, kirpykloje viska skaito:) biggrin.gif dziaugiuosi labai, geras uzsiemimas:)
Atsakyti
na va galiu pasidžiaugti blush2.gif mergyte per ziemos atostogas ipusėjo knyga "Kaledu istorija" ji parasyta pakankamai smulkiu rastu ir nera jokiu paveiksleliu. liko tik 100 psl iki pabaigos (knygoje 242 psl) kaip ja didziuojuosi smile.gif n pakankamai sekmingai dar iki atostogu baige skaityti Plesiko Hocemploco knyga (ta kur visos trys dalys). tai nes pirmadieni atsiskaityti 4u.gif
toliau eileje laukia programines knygos:
Vaiduokliukas, Bite Maja...
Atsakyti
maniškis per atostogas perskaitė dvi PEtsono knygas, o dabar skaito Lindgren Nykštuką Nilsą.

šiemet planuoju jį vežtis į Vilniaus knygų mugę - seniau vis neimdavau dėl vienokių ar kitokių aplinkybių.
Atsakyti
mano vaikinas skaito grožinę literatūrą tik verčiamas...mamos, mokytojos, pareigos...
bet istorijos vadovėlius " suvalgo" su didžiausia aistra ir noru bigsmile.gif
sakau, gal teko susidurti su kokius istoriniu romanu vaikams, na taip sakant, mūsų atveju tai būtų " du viename", gal kuri galit ką paiūlyti... ax.gif 4u.gif
Atsakyti