Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

QUOTE(ripse @ 2012 02 29, 19:00)
o kaip vaika paskatinti skaityti ,jei seimoje niekas knygu neskaito

Tuomet bus sunku,labai sunku... mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei vaikas nemegsta skaityti, reikia rasti tokia knyga, kad vaikas tikrai susidometu. Mano dukra is tokiu nemegstanciu, bet pameginkit duoti vaikui NEVYKELIO dienorasti (YRA 5 SIOS SERIJOS KNYGOS) (skirta vaikams 10-13 metu, kazkur, kurie jau ne vaikai, bet dar ir ne paaugliai). Va ten tai knygos, jos negali nepatikt, smaikscios ir tokios, nuo kuriu sunku atsitraukt.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 03 10, 17:50)
NEVYKELIO dienorasti (YRA 5 SIOS SERIJOS KNYGOS) (skirta vaikams 10-13 metu, kazkur, kurie jau ne vaikai, bet dar ir ne paaugliai). Va ten tai knygos, jos negali nepatikt, smaikscios ir tokios, nuo kuriu sunku atsitraukt.

Jau 6. mirksiukas.gif Ir mano 11-metis negali atsitraukti.Yra ir mergaitiska ,,versija"... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ripse @ 2012 02 29, 19:00)
o kaip vaika paskatinti skaityti ,jei seimoje niekas knygu neskaito

Metas pradėti skaityti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2012 03 10, 19:59)
Jau 6. mirksiukas.gif Ir mano 11-metis negali atsitraukti.Yra ir mergaitiska ,,versija"... tongue.gif

Mano ką tik iškeptas 8-uonmetis jau irgi įveikė 5 dalis biggrin.gif
Atsakyti
mielos mamos, labai reikia patarimo. Turiu devynmetį sūnų. Deja gyvename ne Lietuvoje, todėl neturiu galimybės pati pavartyti vaikiškų knygų prieš jas perkant.
Užsisakant knygas internetu, nėra galimybės išsiaiskinti kokio sudėtingumo knygos, o ir knygos turinys ne visada toks įspūdingas būna kaip aprašymas. Labai jau jam sunku įtikti su lietuviškom knygom, turi jį sudominti, kad skaitytų. Mielai skaitė Blogiuką Henrį. Tik jau visas knygas perskaitė. Ir Kodėlčius visai patiko. O sesės skaitoma Raganaitė Lilė visai nepatiko. Pasakas tik klausyti mėgsta smile.gif
Gal galėtumėt patarti tokio amžiaus berniukui kokių ,,užkrečiančių,, knygų. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2012 03 10, 19:59)

o kokia ta mergaitiska vrsija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2012 03 17, 10:15)
o kokia ta mergaitiska vrsija? ax.gif

Rachel Renee Russell ,,Prietrankos dienorastis".Skirta mergaitems,bet patiko ir vyresneliui... mirksiukas.gif
Atsakyti
Klincari, internete radau ketvirtokams, penktokams rekomenduojamų knygų sąrašus. Gal juos peržvelgkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2012 03 10, 18:59)

Ka, rimtai? Kaip vadinasi sestoji knyga?

Liuks, skaitysim dabar mergaitiska versija. thumbup.gif Aciu aciu aciu kad pataret.

As - 34 metu mamyte - pati einu is proto del Nevykelio dienorascio, na nerealiai pataiso nuotaika, abi su dukra zvengem kaip arkliai skaitydamos, net sienos drebejo... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 27 kovo 2012 - 00:28
QUOTE(Atlantida @ 2012 03 27, 01:26)
Ka, rimtai? Kaip vadinasi sestoji knyga?

Liuks, skaitysim dabar mergaitiska versija.  thumbup.gif Aciu aciu aciu kad pataret.

As - 34 metu mamyte - pati einu is proto del Nevykelio dienorascio, na nerealiai pataiso nuotaika, abi su dukra zvengem kaip arkliai skaitydamos, net sienos drebejo... biggrin.gif

,,Nevykelio dienorastis 6.Ziemos spastai.",JEFF KINNEY 4u.gif
Ir as perskautau tas knygas,kurias skaito vyresnelis... biggrin.gif ,,Dienorastis''-smagus... lotuliukas.gif
Smagaus skaitymo!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ,turiu 7 metų sūnų ir jau susidūriau su problema.Niekaip nesiseka vaiko užkabint ,kad skaitytų. Mokytoja jau pastabas dalina,kad jis vienas iš prasčiausiai skaitančių vaikų klasėje. Namie turim tiek įdomiausių knygelių jam pripirkę,juo labiau,kad prieš perkant jam patinkančią knygelę pasižada ,kad dabar tikrai jau skaitys,o nupirkus pavarto ir padeda į lentyna šale kitų, Mes su vyrų skaitantys žmonės,namie nemažai turim literatūros,o mažasis nei už ką nenori skaityti,jam labiau patinka kaip kiti skaito. Patarkit ,kaip jį "užkabinti". verysad.gif
Atsakyti