Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

Nesuprantu,kaip gali nepatikt skaityt...Klasiokai,kai is mokyklos bibliotekos parsinesu koki Eragona,ziuri pakabine akis,lyg knyga butu 8 pasaulio stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
Vienas didziausiu gyvenimo malonumu-skaitymo malonumas smile.gif !Dziaugiuosi,kad mano vyresnelis kaifuoja skaitydamas jau nuo 7 metu,neuzmiega be knygos (dabar jam 11). tongue.gif
Atsakyti
o maniskis ne miegsta skaityti schmoll.gif ir taip ir anaip ji skatinam ir rodos pats knyga issirenka,na pavarto pora puslapiu,paveiksliukus paziuri ir psio noras praeina.
Papildyta:
QUOTE(taramdaram @ 2011 10 28, 01:05)
Mano viena dukra skaito labai noriai ir daug. O kitą labai sunku sudominti. Tiesiog kenčia skaitydama. Ir kas pikčiausia, kad pusę pirmo puslapio paskaito ir numeta - neįdomu.... Ir visokie mūsų pasakojimai, kad pvz. aš skaičiau vaikystėje tą knygą triskart, nes laaaabai patiko - jos neveikia.  unsure.gif Multikų ir kompiuterio sugadintas vaikas, nors ir tą ir tą ribojam, bet akivaizdu, kad jai vaizduotė skaitant neįsijungia. verysad.gif

tai va ir mano toks. Jau rodos susitarem su jo ,kad jei perskaitis knyga kokia pats nores tai gaus savo issvajota zaisla,na zaislas nera pigus.virs 100lt tai galvoju reikia kazka mainas,tai kur ten, jau motosi jau to ir zaislo nereikia. Na bus matyt kaip vyras,skaitys tik zurnalus ir laikrascius ax.gif
Atsakyti
Mano dukra Dina labai megsta skaityti knygas. Kartais net reikia is jos atimti knyga nes kai pries miega uzsiveda skaityti tai nenustos ankščiau 00:00 nakties tai 22:00 jau uždraudžiu skaityti. Į biblioteka reikia ja veziti kas tris keturias dienas. Kartais net atsibosta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^.^ SweetKitty ^.^ @ 2012 02 13, 22:05)
Mano dukra Dina labai megsta skaityti knygas. Kartais net reikia is jos atimti knyga nes kai pries miega uzsiveda skaityti tai nenustos ankščiau 00:00 nakties tai 22:00 jau uždraudžiu skaityti. Į biblioteka reikia ja veziti kas tris keturias dienas. Kartais net atsibosta  biggrin.gif

Tai ir gerai,kad neleidžiate,nes knygos irgi akis gadina. g.gif O kiek puslapių knygas Dina ima? g.gif Manau galima iš ankščiau daugiau knygų pasiimti,kad nereiktų tiek daug važinėti. rolleyes.gif Tai turbūt už perskaitytas knygas vien dešimtukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacobs***<3 @ 2012 02 13, 22:09)
Tai ir gerai,kad neleidžiate,nes knygos irgi akis gadina. g.gif  O kiek puslapių knygas Dina ima? g.gif Manau galima iš ankščiau daugiau knygų pasiimti,kad nereiktų tiek daug važinėti. rolleyes.gif  Tai turbūt už perskaitytas knygas vien dešimtukai  blush2.gif

Knygas ima ivairias po 200psl. 300psl. Už perskaitytas knygas tikrai gerai sakote vientik desimtukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^.^ SweetKitty ^.^ @ 2012 02 13, 22:13)
Knygas ima ivairias po 200psl. 300psl. Už perskaitytas knygas tikrai gerai sakote vientik desimtukai  smile.gif

Maniškės irgi neprastai,gal ir yra koks vienas devintukas už perskaitytas knygas,o šiaip irgi vien dešimtukai ax.gif
Atsakyti
Mnao dukrai 8 metai, skaito nuo 6,5 metų. Knygos jai labai patinka. Skaito pagal mokytojos duotą sąrašą ir viską iš eilės wub.gif Dabar skaito Bitę Mają 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, labai ieškau Merės Popins (Pamelos Travers) knygelių. Gal kartais kas nors turi ir norėtų parduoti? Dėkinga iš anksto 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 02 22, 08:59)
Mnao dukrai 8 metai, skaito nuo 6,5 metų. Knygos jai labai patinka. Skaito pagal mokytojos duotą sąrašą ir viską iš eilės  wub.gif Dabar skaito Bitę Mają  4u.gif

gal galetumete ta sarasiuka paviesinti? mums neduoda jokio sarasiuko schmoll.gif
Atsakyti
o kaip vaika paskatinti skaityti ,jei seimoje niekas knygu neskaito
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Galbūt kuri nors turite perskaitytą ir nebereikalingą Ch. Paolini "Ugnies kardą" (3 "Eragono" dalį)?

QUOTE(Staigmena @ 2012 02 25, 18:21)
gal galetumete ta sarasiuka paviesinti? mums neduoda jokio sarasiuko  schmoll.gif

O sąrašą galite rasti čia http://verdene.dkd.lt/tkl/info31.htm - peržiūrėjau - jis pagal. K. Urbos rekomendacijas. O kokio amžiaus jūsų vaikas?
Atsakyti