Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

Auginam antroką. Jis skaityti skaito, bet man įdomu, kiek jis skaitytų, jei nebūtų kompiuterio. Net ir nežinau, gal negerai darom, bet tai prasidėjo nuo sseniai. Vis sakydavom, kad paskaitytų knygą, o po to gaus pažaisti kompiuteriu. Ir žiūriu, kad dabar vis ateina ir sako: mama, paskaičiau knygą, ar galiu kompą jungtis. Na tiesiog skaito tik iš tokio reikalo. Gal imatės kokių gudrybių, gal kas išmanot vaikų psichologiją? Ar čia tinkamas tas metodas? Negaliu sakyti, kad jis neskaito. Bet gal skaito tik dėlto, kad gautų kompiuteriu pažaisti???
Beje, vis norimpaskaityti knygą "Manis arba pinigų abėcėlė". Pirkti nėra. Gal galite kas paskolinti pasiskaitymui?
Atsakyti
sveikos 4u.gif ką galėtumėt pasiūlyti paskaityti 12 metų panelei?
Atsakyti
Sveikos visos mamytės. smile.gif man 10 metų ir turiu vieną didelę bėdą tai knygos. 4u.gif niekaip neišsirenku.Gal parekomenduosit, kokias skaito jūsų dukros? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite89 @ 2011 10 10, 18:13)
Sveikos visos mamytės. smile.gif man 10 metų ir turiu vieną didelę bėdą tai knygos. 4u.gif niekaip neišsirenku.Gal parekomenduosit, kokias skaito jūsų dukros? smile.gif

Labas. Mano dukrai labai patinka Narnijos kronikos,Tomo Sojerio nuotykiai. Jai 11m.
Atsakyti
QUOTE(mergaite89 @ 2011 10 10, 19:13)

A. Lindgren "Ronja plėšiko duktė","Broliai liūtaširdžiai", Pasaulio pasakos.
Atsakyti
Tavo bendraamžis sūnus dabar vieną po kitos rija V. Račicko knygas (šiuo metu "Šlepetės" seriją). Bet šios knygos universalios, t.y. turėtų patikti ir mergaitei.
Atsakyti
Mano viena dukra skaito labai noriai ir daug. O kitą labai sunku sudominti. Tiesiog kenčia skaitydama. Ir kas pikčiausia, kad pusę pirmo puslapio paskaito ir numeta - neįdomu.... Ir visokie mūsų pasakojimai, kad pvz. aš skaičiau vaikystėje tą knygą triskart, nes laaaabai patiko - jos neveikia. unsure.gif Multikų ir kompiuterio sugadintas vaikas, nors ir tą ir tą ribojam, bet akivaizdu, kad jai vaizduotė skaitant neįsijungia. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taramdaram: 27 spalio 2011 - 23:06
Sveiki, ieškau knygos „Klanų kariai: Ugnis ir ledas“ (2 knyga). Gali būti ir „dėvėta“, nes naujos, panašu, su žiburiu nerasiu. smile.gif

Ačiū už bet kokią informaciją!
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2011 12 12, 15:19)
Sveiki, ieškau knygos „Klanų kariai: Ugnis ir ledas“ (2 knyga). Gali būti ir „dėvėta“, nes naujos, panašu, su žiburiu nerasiu. smile.gif

Ačiū už bet kokią informaciją!

http://www.sena.lt/j..._2_knyga/221043
Atsakyti
Mano dukra trečiokė, tai dabar skaito "Nevykėlio dienoraštį".Jai patinka, sakėdaug kas klasėj irgi šitas knygas skaito. 4u.gif
Atsakyti
o mano sunus 9 metu skaito ragana lile bet su skaitymu beda jai as salia nesedesiu tai pats vienas neskaitys as jo turiu klausytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taramdaram @ 2011 10 28, 00:05)
Mano viena dukra skaito labai noriai ir daug. O kitą labai sunku sudominti. Tiesiog kenčia skaitydama. Ir kas pikčiausia, kad pusę pirmo puslapio paskaito ir numeta - neįdomu.... Ir visokie mūsų pasakojimai, kad pvz. aš skaičiau vaikystėje tą knygą triskart, nes laaaabai patiko - jos neveikia.  unsure.gif Multikų ir kompiuterio sugadintas vaikas, nors ir tą ir tą ribojam, bet akivaizdu, kad jai vaizduotė skaitant neįsijungia. verysad.gif

kas jums vaikystėj įdomu buvo, tai dar ne pavyzdys. gal reikėtų paieškot labiau šiuolaikinių, "madingesnių" knygų.
Atsakyti