Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

QUOTE(karamele5 @ 2011 06 20, 14:30)
Sveikos mamytes,
mano dukra labai megsta skaityti enciklopedijas, taciau jos labai brangiai kainuoja o vikipedija jai nepatinka. Gal zinot kur butu galima parsisiusti enciklopediju??  g.gif Nes turbut jau is proto isvarys tas jos zirzimas... doh.gif

Galit paieškot per sena.lt, ten knygas parduoda pigiau 4u.gif

Papildyta:
Dar ir bibliotekose jų nemažai būna smile.gif
Atsakyti
nu buna bibliotekose, bet sake neduoda, nes galvoja, kad sugadins ar negrazins visgi nepigios jos...
Atsakyti
QUOTE(karamele5 @ 2011 06 20, 16:55)
nu buna bibliotekose, bet sake neduoda, nes galvoja, kad sugadins ar negrazins visgi nepigios jos...

blink.gif dar tokio bajerio negirdėjau.
Kokioj Jūs bibliotekoj lankotes?
Atsakyti
Kaune, tiksliai nezinau kokioj, nes pati nevaikstau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2011 06 20, 16:18)
blink.gif  dar tokio bajerio negirdėjau.
Kokioj Jūs bibliotekoj lankotes?

daugumoje bibliotekų enciklopedijos neišduodamos į namus 4u.gif
Atsakyti
Aš daugiausia iš šeimos skaitau mama net stebisi smile.gif Na man labai patinka skaityti,nes kai skaitai tai susikuri savo vaizdą kaip atrodytų tikrovėje tongue.gif
Atsakyti
Man paciai 15 metu. Kadangi skaityti pradejau gana anksti, pradejus lankyti pirma klase, mama pradejo versti skaityti knygas ir jas atpasakoti. Aisku kaip pirmokei antrokei du, nu keturi puslapiai per diena jau budavo labai daug, labai del to pykdavomes, o kai dar liepdavo rasyti atpasakojima ka skaiciau rastu tai is viso budavau uzpykus ant viso pasaulio, rekdavau, kad kam man skaityt ir taip jau moku.. ir taip iki ketvirtos klases. 5 klasej man mokyklai paciai prireike skaityti knygas uzklasiniui skaitymui.. Pradzioj vel galvodavau ''vaje.. kaip namie..'' , bet po to pajutau, kad skaitymas man pradeda teikt malonuma! Kai atitraukia nuo realybes, kai isgyveni tai, ka isgyvena herojai, tiesiog fainas jausmas ax.gif Aisku atradau ir mylima knygu zanra, kuris man patinka ir kuri skaitau be sustojimo, kai tik galiu... Ir dabar vis dazniau pagalvoju, kad reiketu padekoti Mamai uz tai kad verte mane skaityti, o ne pykti. smile.gif Taip, kad manau gali kai kurie pykti, kad juos vercia ksaityt, bet reikia iki tol, kol patys atranda ta malonuma ( ar kazkaip panasiai, nezinau kaip issireiksti blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(ŠinŠė @ 2011 07 28, 22:47)
Man paciai 15 metu. Kadangi skaityti pradejau gana anksti, pradejus lankyti pirma klase, mama pradejo versti skaityti knygas ir jas atpasakoti. Aisku kaip pirmokei antrokei du, nu keturi puslapiai per diena jau budavo labai daug, labai del to pykdavomes, o kai dar liepdavo rasyti atpasakojima ka skaiciau rastu tai is viso budavau uzpykus ant viso pasaulio, rekdavau, kad kam man skaityt ir taip jau moku.. ir taip iki ketvirtos klases. 5 klasej man mokyklai paciai prireike skaityti knygas uzklasiniui skaitymui.. Pradzioj vel galvodavau ''vaje.. kaip namie..'' , bet po to pajutau, kad skaitymas man pradeda teikt malonuma! Kai atitraukia nuo realybes, kai isgyveni tai, ka isgyvena herojai, tiesiog fainas jausmas  ax.gif  Aisku atradau ir mylima knygu zanra, kuris man patinka ir kuri skaitau be sustojimo, kai tik galiu... Ir dabar vis dazniau pagalvoju, kad reiketu padekoti Mamai uz tai kad verte mane skaityti, o ne pykti.  smile.gif  Taip, kad manau gali kai kurie pykti, kad juos vercia ksaityt, bet reikia iki tol, kol patys atranda ta malonuma ( ar kazkaip panasiai, nezinau kaip issireiksti  blush2.gif  )

Vat Tau pasisekė, nes Tu pajutai malonumą skaityti (nors ankščiau mama vertė skaityt) wub.gif
Bet kiti vaikai "neperneša" knygų,negali į jų pusę pažiūrėt verysad.gif ir viskas tik dėl to, kad mama vaikystei vertė skaityt knygas 4u.gif (kalbu ne apie save)
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2011 07 29, 09:22)

Bet kiti vaikai "neperneša" knygų,negali į jų pusę pažiūrėt verysad.gif  ir viskas tik dėl to, kad mama vaikystei vertė skaityt knygas 4u.gif  (kalbu ne apie save)

Bet vistiek kazkada prireiks, ir tures pernesti nores ar ne, juk mokyklai reikia, studijuojant dar daugiau reikia...
Atsakyti
mano pirmas sūnus bus pirmokas, bet skaito jau pakankamai gerai, pats panoro išmokt, kai jam buvo penki metai, dažniausiai skaito enciklopedijas vaikiškas arba skaitome abu, jis seka, kad nepraleičiau žodžių biggrin.gif
Atsakyti
Man 14 metu. smile.gif knygas pradejau skaityti dar visai mažyte. Jau pirmoj klasej pakankamai gerai skaičiau. Dabar irgi megstu paskaityt, bet per mokslo metus nelabai randu tam laiko, tad skaitau tik privalomas. O vasara skaitymas užema gan mažą dalį mano laiko, nes dažniau bunu su draugais ar pan. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele5 @ 2011 06 20, 13:30)
Sveikos mamytes,
mano dukra labai megsta skaityti enciklopedijas, taciau jos labai brangiai kainuoja o vikipedija jai nepatinka. Gal zinot kur butu galima parsisiusti enciklopediju??  g.gif Nes turbut jau is proto isvarys tas jos zirzimas... doh.gif

Sveiki.
Norint parsisiųst enciklopedijas, dažniausiai reikia ir prisiregistruot, kai kur nereikia.
Transporto enciklopediją galima parsisiųst neprisiregistravus.
Gal patys pažiūrėkit ir išsirinkit kas Jums tiks:
Transporto enc.
visosknygos
Gerimuencikloped
Vaistiniu ir priesk. aug.encikl.
Fizika Astronomija

Jei kils kokių sunkumų, rašykit į AZ.
Atsakyti