Nu mes tokiu knygų neskaitom ir nesuku sau galvos. Tie vaikai vos spėję išmoksti skaityti, dar vos vos jungia sakinukus. Mes skaitom pasakas. Išsirenka pats. Kas iš yo kad aš jam jas paduosiu o jis neskaitys
Kokias knygutes megstate skaityti, ka per vasara skaitot?
Mes tai per išpardavimą parduotuvėje nusipirkome knygą pavadinimu-,,Daktaras Aiskauda",dabar ją smagiai skaitome,mano vaikui patinka kai yra knygose daug aplikacijų,piešinių.
Maniškė dabar labai noriai ir linksmai skaito Vytauto Rašicko knygas. Taip pat skaito Astridos Lindgren "Padaužų kaimo vaikai".
Ka paugliam patartumet paskaityt is naujesniu knygu ?
QUOTE(Classick @ 2011 06 19, 22:54)
Ka paugliam patartumet paskaityt is naujesniu knygu ?
Paaugliui ar paauglei? Kiek metų?
QUOTE(NickaD @ 2011 06 19, 21:56)
Paaugliui ar paauglei? Kiek metų?
Paugliui,15 metu
QUOTE(Classick @ 2011 06 19, 23:06)
Paugliui,15 metu
Eragona ir jos dalis (jei neskaites)
O kokio zanro knygos jam patinka?
QUOTE(Classick @ 2011 06 19, 23:06)
Paugliui,15 metu
Darant tai, Heroinas. Nors pirmoji galbūt vyresniam, bet tie šiuolaikiniai vaikinai. Ir išviso, ko jūs rūpinatės? Nejau jis neskaito knygų? Tos knygos, kurių pavadinimus užrašiau jam turėtų patikti.. Ir galbūt kils noras daugiau perskaityti.
QUOTE(NickaD @ 2011 06 20, 11:16)
Darant tai, Heroinas. Nors pirmoji galbūt vyresniam, bet tie šiuolaikiniai vaikinai. Ir išviso, ko jūs rūpinatės? Nejau jis neskaito knygų? Tos knygos, kurių pavadinimus užrašiau jam turėtų patikti.. Ir galbūt kils noras daugiau perskaityti.
Rupinuos,nes as ir esu tas paauglys ...
mokytoja nedavė sąrašo?
Sveikos mamytes,
mano dukra labai megsta skaityti enciklopedijas, taciau jos labai brangiai kainuoja o vikipedija jai nepatinka. Gal zinot kur butu galima parsisiusti enciklopediju?? Nes turbut jau is proto isvarys tas jos zirzimas...
mano dukra labai megsta skaityti enciklopedijas, taciau jos labai brangiai kainuoja o vikipedija jai nepatinka. Gal zinot kur butu galima parsisiusti enciklopediju?? Nes turbut jau is proto isvarys tas jos zirzimas...