Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

Nu mes tokiu knygų neskaitom ir nesuku sau galvos. Tie vaikai vos spėję išmoksti skaityti, dar vos vos jungia sakinukus. Mes skaitom pasakas. Išsirenka pats. Kas iš yo kad aš jam jas paduosiu o jis neskaitys unsure.gif
Atsakyti
Kokias knygutes megstate skaityti, ka per vasara skaitot?
Atsakyti
Mes tai per išpardavimą parduotuvėje nusipirkome knygą pavadinimu-,,Daktaras Aiskauda",dabar ją smagiai skaitome,mano vaikui patinka kai yra knygose daug aplikacijų,piešinių.
Atsakyti
Maniškė dabar labai noriai ir linksmai skaito Vytauto Rašicko knygas. Taip pat skaito Astridos Lindgren "Padaužų kaimo vaikai".
Atsakyti
Ka paugliam patartumet paskaityt is naujesniu knygu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Classick @ 2011 06 19, 22:54)
Ka paugliam patartumet paskaityt is naujesniu knygu ? g.gif

Paaugliui ar paauglei? Kiek metų?
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 06 19, 21:56)
Paaugliui ar paauglei? Kiek metų?

Paugliui,15 metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Classick @ 2011 06 19, 23:06)
Paugliui,15 metu  g.gif

Eragona ir jos dalis (jei neskaites) 4u.gif
O kokio zanro knygos jam patinka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Classick @ 2011 06 19, 23:06)
Paugliui,15 metu  g.gif

„Darant tai“, „Heroinas“. Nors pirmoji galbūt vyresniam, bet tie šiuolaikiniai vaikinai. Ir išviso, ko jūs rūpinatės? Nejau jis neskaito knygų? g.gif Tos knygos, kurių pavadinimus užrašiau jam turėtų patikti.. Ir galbūt kils noras daugiau perskaityti.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 06 20, 11:16)
„Darant tai“, „Heroinas“. Nors pirmoji galbūt vyresniam, bet tie šiuolaikiniai vaikinai. Ir išviso, ko jūs rūpinatės? Nejau jis neskaito knygų?  g.gif  Tos knygos, kurių pavadinimus užrašiau jam turėtų patikti.. Ir galbūt kils noras daugiau perskaityti.

Rupinuos,nes as ir esu tas paauglys ... doh.gif
Atsakyti
mokytoja nedavė sąrašo?
Atsakyti
Sveikos mamytes,
mano dukra labai megsta skaityti enciklopedijas, taciau jos labai brangiai kainuoja o vikipedija jai nepatinka. Gal zinot kur butu galima parsisiusti enciklopediju?? g.gif Nes turbut jau is proto isvarys tas jos zirzimas... doh.gif
Atsakyti