Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

QUOTE(camilla31 @ 2010 02 24, 14:41)
mano dukra kai ejo i pirma klase, tai budavo kada namu darbu uzduota skaityt budavo didziausia tragedija doh.gif  su asarom sededavom,o daba  knygu skaitimas vienas malonumas,pati ima skaito pasakas ar is bibliotekas nesasi namo thumbup.gif

O maniškiui (antrokui) skaitymas - vis dar katorga. Jis jau geriau pats knygą "parašo", nei perskaito biggrin.gif
Atsakyti
maniškė 14-os, skaito ir programines knygas. Gal berniukui kokią komišką knygutę pasiūlykit. Nežinau ar yra dabar bibliotekose "Mikas Pupkus-didysis medžiotojas", "Sieksnis Sprindžio vaikas". ar gal ką panašaus.
Atsakyti
Mano pirmokas svaigsta nuo Hario Poterio, jau perskaitė dvi pirmąsias knygas, dabar skaito Brolius Liūtaširdžius, bet sakė, kad Poteris įdomiau.. ax.gif teks pirkti trečiąją Poteriados dalį.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linozmona @ 2010 03 03, 16:07)
Mano pirmokas svaigsta nuo Hario Poterio, jau perskaitė dvi pirmąsias knygas, dabar skaito Brolius Liūtaširdžius, bet sakė, kad Poteris įdomiau.. ax.gif  teks pirkti trečiąją Poteriados dalį.. thumbup.gif

Šaunuolis, net pavydas jaama biggrin.gif
Atsakyti
as lb daug knygu skaitau.
book.gif zinot kodel? kaip buvau mazas man mama skaitydavo tai as ir dabar skaitau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytax01Halo: 07 kovo 2010 - 10:53
As irgi daug skaitau.Bet man labai sunku isirinkti sau knyga.Dabar skaitau visas knygas su vampyrais,Hp ir pns.Bet Ziedu Valdovas schmoll.gif nesiskaito man nors tu ka.tai man buna keista kaip mamos 7 metu vaikui duoda tokias knygas g.gif
Atsakyti
Jei neversciau sunaus skaityti, tai vargu ar is vis jis atsimintu, kaip reikia skaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
Berniukams su skaitymu turbut sunkiau .... as ir tokias ir kitokias knygas perku, kad tik skaitytu..... o jis ta pacia "Zalgirio musis" is mokyklos bibliotekos jau trecia karta parsinesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2010 03 10, 17:12)
Berniukams su skaitymu turbut sunkiau .... as ir tokias ir kitokias knygas perku, kad tik skaitytu..... o jis ta pacia "Zalgirio musis" is mokyklos bibliotekos jau trecia karta parsinesa smile.gif

Gal jis is tu vaiku kuriems patinka knygas kelis kartus skaityti.
Atsakyti
bent jau as tai kartais ta pacia knyga kelis kartus perskaitau kas kelis kartus . Jeigu megsta fantastika nupirkti Eoin Colfer - Artemidas Faulas , mano megstamiausia knyga
Atsakyti
Mūsų trečiokas gavo dovanų Hario Poterio pirmą knygą, oi kaip sunkiai jam skaitosi, kai tik varau knygą skaityti, atsiranda visokių reikalų, prasitrina, nesimaišydamas man po akimis ir taip prasmunka su knygos skaitymu doh.gif
Atsakyti
Musiskis pirmokas dabar labai pasineres i skaitymus.Dabar skaito ''Ziniu enciklopedija''.Mokykloje skaitykloj irgi sake i enciklopedijas ilindes pastoviai,tai ir namie buvo isakymas nupirkti.
Atsakyti