Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

Gal mamos mergaitisku knygu koki sarasiuka imeskit.
Mano 7 mete skaito, bet tai darbas ne malonumas jai. Gal nesudomino knyga. Lile skaito, bet "neuzdegamai".
Gal kokiu tikrai smagiu knygeliu patartumet? Nes knygyne - akys raibsta.
Atsakyti
na mano sese tai skaito tokias knygas, kokiu as neskaitau.... unsure.gif o jai 7 metai... cool.gif skaito ir lile, ir visokiu komiksu, storu knygu..........[SIZE=7]
Atsakyti
Nepatinka pasakos, bet dievina fantastiką...
Atsakyti
Nori vaikai skaityti, tik, būna, jog bibliotekininkė nepadeda knygą pasirinkti, pakiša bet kokią ir taip atgraso vaiką nuo skaitymo iš lėto. Tėvai irgi turėtų padėti vaikams -sudominti, kartu skaityti, kalbėtis. Kad vaikai mažai skaito yra ir mūsų kaltės.
Atsakyti
QUOTE(Bubala @ 2009 07 23, 18:39)
Mano 7 mete skaito, bet tai darbas ne malonumas jai. Gal nesudomino knyga. Lile skaito, bet "neuzdegamai".

Pasiūlykit Račicko Nipę ir kitas jo knygas, maniškė jas atradus perskaitė visas išleistas, amžius tuo metu buvo apie devynis smile.gif
Atsakyti
mano dukra kai ejo i pirma klase, tai budavo kada namu darbu uzduota skaityt budavo didziausia tragedija doh.gif su asarom sededavom,o daba knygu skaitimas vienas malonumas,pati ima skaito pasakas ar is bibliotekas nesasi namo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(camilla31 @ 2010 02 24, 13:41)
mano dukra kai ejo i pirma klase, tai budavo kada namu darbu uzduota skaityt budavo didziausia tragedija doh.gif  su asarom sededavom,o daba  knygu skaitimas vienas malonumas,pati ima skaito pasakas ar is bibliotekas nesasi namo thumbup.gif

Maniškiai 8 ir 10 tik praeitą savaitę pirmąkart pasakė, kad įdomu knygą skaityi, nes tik db pradėjo suprasti, ką skaito.
Reikia rasti knygutę, kuri sudomintų vaiką.
Atsakyti
prašau prabalsuoti peticijoje,kad mokyklose mokiniai būtų saugesni ir kad mokytojai mūsų vaikus bent jau matytų..http://www.peticijos.lt/naujausios/---Del nusižudžiusio mokinio Prienu Revuonos vid. mokykloje.
Būna gi taip, kad "geriau lai tėvai kalėjime , nei kur kaime gyvena"...
Kas liečia "kalbėjimąsi " su mokytojais ir smurtautojų tėvais, nieko nepasieksite, tik blogiau bus. Mūsų vaikai tai žino geriau už mus, todėl nesipasakoja dauguma. Mano dukra vyresnių kl. mokinė ir daug susirašinėja ir šiaip vaikai jai pasiskundžia, bet tėvams pasipasakoti VISI atsisako...

Žiūrėkit ketvirtadienį TV laidą"Valanda su Rūta.

Ką tik rekomenduoju, neranda bibliotekoje, o bibliotekininkė nemandagi kai dukra viena ateina. Ateinam abi ...tada parenku iš to ką randu. Tarzano romanai,Marko Polo kelionės....Hofmano pasakos ir "Katino Murklio pažiūros į gyvenimą". Aplankėm šiemet paveikslų galerijas. Dabar pati prašo į simfoninį koncertą nusivesti. Nereikia per prievartą kultūrinti. Aš palaukiu kol pati paprašo. Normalūs tie mūsų vaikai, jei tėvai normalūs. Tik mokykloje nuo pat pirmų kl. bėdos turėjom dėl patyčių. Gerai mokėsi... Pakeitėm mokyklą ir viskas gerai, tik mokytis ,šiek tiek. iki šiol nenori.

Atsakyti
QUOTE(Bubala @ 2009 07 23, 17:39)

As rekomenduociau:
1.Lola reportere (yra 3 knygos)
2.Matilda siulau ir filma paziureti,jei patiks filmas gal patiks ir knyga.
3.Sarlotes voratinklis (filmas irgi yra)
4.Nimes sala (filmas irgi yra)

Pirmiausiai siuliciau paziureti filmus,veliau paskaityti knygas.Paskaites ir paziurejas filma vaikas gales padiskutuoti,pamastyti kokios filmo vietos neatitiko su knyga mirksiukas.gif
Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Labai neturiu dabar laiko knygoms , ypač naujai leidžiamoms, todėl tikrai gerai, kad pasidalinsim. Maniškė neseniai perskaitė istorinį-fantastinį romaną "Kasandra"-2-jų dalių. Negalėjo atsiplėšti. Skaitoma knyga, nors aš nespėjau perskaityt, teko grąžinti.
Atsakyti
QUOTE(Sate @ 2010 02 24, 21:09)
drinks_cheers.gif  Labai neturiu dabar laiko knygoms , ypač naujai leidžiamoms, todėl tikrai gerai, kad pasidalinsim. Maniškė neseniai perskaitė istorinį-fantastinį romaną "Kasandra"-2-jų dalių. Negalėjo atsiplėšti. Skaitoma knyga, nors aš nespėjau perskaityt, teko grąžinti.

kas per knyga? skamba ne vaikiškai?smile.gif)) kokio amžiaus jūsų vaikas? 4u.gif
Atsakyti
mano dešimtmetis sūnus knygas tiesiog "valgo", kai perskaito visas, kurias pats išsirenka - stveria mano arba vyro... Nepaisant to - yra puikus sportininkas ir šiaip aktyvistas smile.gif
Tačiau mažasis, jam aštuoneri, net į tą pusę nežiūri, geriausiu atveju kokius komiksus pavarto... verysad.gif
Atsakyti