Truputėli seniau buvau pasiskaičius SM vienoje temoje apie Hario Poterio knygas, pažiūrėjau , kad ištikrujų kyngas būtu jau įdomiau skaityt, negu internete pasedėt ir visokius Counter - Strike žaist . tai ir prisiemiau iš bibliotekos 4 knygas, 3 perskaičiau per savaitę 1 be paliko. Tikrai įdomu , kai nėra ką veikt , paskaityt kažką, ir naudingo daug ko sužinot .
QUOTE(Mygy @ 2009 05 22, 14:19)
labai daug skaito, ypač jei "užsikabina", patinka hario poterio knygos tai labai greit perskaito, na vasara mažiau skaito
Mano sūnus 2 kl. perskaitė visas Hario Poterio knygas o kartu ir aš su juo pabandžiau ir užkibau labai patiko. O knygų skaitymas manau yra užkrečiamas dalykas: kadangi sūnus mato, kad mama daug skaito, tai ir pats pamėgo knygas, nors kartais kompas nugali...
Papildyta:
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 06 10, 22:55)
Manoji tai labai noriai skaito..Dabar jai 14 ir su didžiausiu malonumu skaito Aleksandro Diuma romanus
Aš irgi būdama 14-15 visus A.Diumos Muškietininkus su pratęsimais prarijau
Dievinu skaityma - knygos man niekada nepranoks nei kompiuteris nei televizorius.... Megstu zinoma ir pastaruosius taciau knyga kazkaip atpalaiduoja ir nuotaika praskaidrina...žinoma ja skaitant kokio darbo neatliksi kaip kad ziuredama televizoriu taciau vistiek primenybe teikciau jai... Jeigu idomi knyga suskaitau net nepastebedama, taciaujei nelabai tai gali menesi ar du stoveti lentynoje ir visai nevilioti
Mano aštuonmetis skaito maniakiškai, praryja storiausią knygą per porą dienų. Žiūriu į jį ir matau save vaikystėje - už stalo su knyga, valgytų skaitydamas, jei kas leistų, į tualetą irgi įsivelka ar žurnalą ar knygą, į lovą su knyga ir t.t... Kažkiek nervina, nes nusilpusios akys, į lauką nieškrapštysi, kamabary kiaulidė. Be abejo, labai mielai žaidžia kompiuteriu, bet kompas ribojamas... o knygos - ne. Ranka kažkaip nekyla...
Mano septynmetė skaityti dorai dar nemoka (šiemet į pirmą klasę); pati noro nerodė, o aš nusprendžiau nebėgt priekyje traukinio. Perskaityt perskaito kelis nesudėtingus žodelius spausdintinėm raidėm, bet greit pavargsta. Mielai varto tik babrbiškus žurnaliukus (paveiksliukus) Na bet jei galėtų, lauke gyventų... Parvaryt namo neina.
Reik trečią matyt kombinuotis, gal gausis koks tobulas miksas O jei rimtai, manau vaikai tiesiog skirtingi, ir jei neskaito knygų, tai garantuotai turi širdžiai mielą ir tėvams priimtiną užsiėmimą...
Mano septynmetė skaityti dorai dar nemoka (šiemet į pirmą klasę); pati noro nerodė, o aš nusprendžiau nebėgt priekyje traukinio. Perskaityt perskaito kelis nesudėtingus žodelius spausdintinėm raidėm, bet greit pavargsta. Mielai varto tik babrbiškus žurnaliukus (paveiksliukus) Na bet jei galėtų, lauke gyventų... Parvaryt namo neina.
Reik trečią matyt kombinuotis, gal gausis koks tobulas miksas O jei rimtai, manau vaikai tiesiog skirtingi, ir jei neskaito knygų, tai garantuotai turi širdžiai mielą ir tėvams priimtiną užsiėmimą...
O maniškės ir skaityti mėgėjos, ir į lauką ne prieš - jei tik yra draugių kompanija.
O knygas irgi ryte ryja.
O knygas irgi ryte ryja.
Mano dešimtmetis tai tik "Raganą Lilę" skaito noriai, jau nupirkau turbūt dvyliktą knygą. Noriu, kad ir kitas skaitytų, pirkau Petkevičiaus, Račicko, bet... kažkaip Bet jeigu aš skaityčiau jam, tai klausytųsi bet ką, labai patinka O aš sakau, kad jau gali pats pasiskaityti, ne mažiukas. Tai močiutės išsiprašo
Pas mus tai irgi "Raganaite Lile" ant bangos
QUOTE(vakarine @ 2009 06 21, 22:43)
Pas mus tai irgi "Raganaite Lile" ant bangos
Va žinosiu, ką vaikams pasiūlyti, db jie nelabai nori skaityti.
Nuo mažens vartydavo visokias enciklopedijas, jų turime pasitaupę...
O db tai verčiu per dieną garsiai perskaityti po pasaką iš tokių senoviškų knygų ir aptariame pasakos esmę bei pamokymus...
Savo noru neskaito nei vienas, o praktikos reikia...
Aš pati vaikystėj su prožiku po antklode skaitydavau, nes mama neleisdavo naktinėti
Sveikos, anksciau mokyklose duodavo sarasus ka reikia perskaityti per vasara. Kazkaiptai dabar tai nebudinga, turbut? Idomu butu suzinoti ka reiketu perskaityti busimam penktokui.
Mano sunus tai labai "griauzia" knygas. Ir ziuriu dukryte jau po truputi neatsilieka.
Mano sunus tai labai "griauzia" knygas. Ir ziuriu dukryte jau po truputi neatsilieka.
QUOTE(Gabimik @ 2009 06 22, 14:06)
Sveikos, anksciau mokyklose duodavo sarasus ka reikia perskaityti per vasara. Kazkaiptai dabar tai nebudinga, turbut? Idomu butu suzinoti ka reiketu perskaityti busimam penktokui.
Na anksčiau pagal programą priklausydavo...
Čia geriau klausti mokytojos, juk visteik jums teko su ja bendrauti
Mano sūnui - baigė pirmą klasę - privalomo sąrašo vasarai nedavė, o tik liepė perskaityti 100 puslapių bet kokios knygos ar knygų.
Tai maniškis jau kokias 5 perskaitė po 100-130 puslapių ir aprašė
Tai maniškis jau kokias 5 perskaitė po 100-130 puslapių ir aprašė