Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

Manoji panelytė labiausiai mėgsta skaityti pasakų knygas bigsmile.gif noras skaitymui didžiulis, bet įdomu ar jis neišblės metams bėgant... biggrin.gif
Atsakyti
deja...labai retai pasiima knyga mano astuonmete.. ax.gif o mes jai tiek daug skaitydavom kai buvo maza..
Atsakyti
Mano devynmete daug skaito nuo 5-6 metu. Rijo A. Lingren, Racicko knygas, dabar skaito 2-ja "Patrakeles klases" dali.
Atsakyti
mano tai labai tingi, o jei skaito - tai neisiskaito i esme doh.gif
Na gal tai tik kol kas??? g.gif
Atsakyti
maniskiui 9 metai ir jis visai nenori skaityti,jam niekas neidomu doh.gif skaito tik komiksus arba nestoras knygeles,kurios juokingos, rolleyes.gif bet is ju jokios naudos g.gif o norisi,kad zodynas prasiplestu smile.gif
kai buvo 6-8m. labai skaitydavo informacines knygas apie paukscius, gyvunus, gamtos reiskinius,o dabar ir tu nebenori skaityti verysad.gif
Atsakyti
Mes kovojam del skaitymo, nes skaito nuo 5-6m. ir atrodo nieko daugiau galetu neveikti tik skaityti knygas.. paskutines populiariausios Hario poterio, bet ir be ju skaito viska is eiles, zurnalus, laikrascius internete.. akys jau silpsta.. doh.gif
Atsakyti
as taip pat pasiuliau saviskiui perskaityti Hario Poterio knyga,galvoujau visiems vaikams taip patinka,gal ir jis "uzsikabins" rolleyes.gif viena knyga perskaite siaip ne taip,sake patiko, apsidziaugiau, galvoju "uzkibo" biggrin.gif parsinesem dar viena is bibliotekos,paskaite pora skyreliu ir viskas,nebenori,neidomu verysad.gif vel pasiemes senus komiksus skaito doh.gif nzn ka daryti,kuo ji sudominti g.gif
siuo metu jam idomu,tik juokeliai, "blevyzgos" visokios doh.gif gal toks amzius,gal isaugs unsure.gif
Atsakyti
Mano dukrele, tik ismoko skaityti, praeitais metais ir iskarto pradejo skaityti pasakas
Atsakyti
na mano vaikai visai knygu neskaito ax.gif parsinesa privalomas knygas is bibliotekos palaiko ir nunesa. dabar yra interntas sako jie g.gif mes visa informacija randame ten. o apie kito zandro knygas net nenori girdeti schmoll.gif as ju amziaus jau buvau visas musu miestelio bibliotikos knygas-pasakas perskaiciusi. laikai keiciasi-keiciasi ir vaikai
Atsakyti
MANO DEVYNMETIS (BEVEIK) SKAITO LB DAUG KNYGAS..MEGSTA ENCIKLOPEDIJAS, TURIM DAUG IR IVAIRIU....AS LB DZIAUGIUOSI,KAD JAM PATINKA IR PERKAM KAI RANDAME GERA KOKIA....IR IS TIESU BENDRAUJANT AR SIAIP KUR NORS ISGIRSTU TOKIU DALYKU,KAD JIS ZINO,KUR NE APTI NEZINOCIAU...NET PET TV KUR RODO LAIDAS ...ATSAKO I KLAUSIMUS....DZIAUGIUOI SAVO SUNUMI..TEGUL TIK IR TOLIAU SKAITINEJA

AS SIAIP ESU UZ KNYGAS ,KURIOS MOKINA KAZKA, PAZINTINES KUR YRA , O NE TUSCIOS, NIEKO GERO NEDUODANCIOS , SAMONE BUKINANCIAS KNYGAS

IR CIA GAL NE I TEMA TRUPUTI.... blush2.gif PATI PERSKAICIAU KAZKOKIA HARIO POTERIO KNYGA..NA ZINOKITE AS NUSTEBUSI BUVAU KODEL VISI JAS TIEK DIEVINA..MAN TEN TOKIA NESAMONE IR JOKIOS NAUDOS VAIKUI NERA(CIA MANO NUOMONE) TIK BUKINA PROTELI VAIKUI IR TIEK..... ATSIPRASAU TU , KURIEM PATINKA SIOS KNYGOS..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2009 01 02, 20:54)
deja...labai retai pasiima knyga mano astuonmete..  ax.gif o mes jai tiek daug skaitydavom kai buvo maza..

Todėl, kad mūsų laikais nebuvo kompiuterių, TV rodydavo vaikams nedaug, telikdavo knygų skaitymas mirksiukas.gif Dabartiniai kartai svarbiau TV, kompiuteriniai žaidimai.

QUOTE(mirabela14 @ 2009 01 23, 16:03)
as taip pat pasiuliau saviskiui perskaityti Hario Poterio knyga,galvoujau visiems vaikams taip patinka,gal ir jis "uzsikabins" rolleyes.gif viena knyga perskaite siaip ne taip,sake patiko, apsidziaugiau, galvoju "uzkibo" biggrin.gif  parsinesem dar viena is bibliotekos,paskaite pora skyreliu ir viskas,nebenori,neidomu verysad.gif vel pasiemes senus komiksus skaito doh.gif  nzn ka daryti,kuo ji sudominti g.gif
siuo metu jam idomu,tik juokeliai, "blevyzgos" visokios  doh.gif  gal toks amzius,gal isaugs unsure.gif

Komiksus išaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2007 08 03, 15:59)
auginu 10-ies metu mergiote. vargstam su knygu skaitymu.pati nerdo jokios iniciatvos, jei liepi - skaito ir atrodo tuo momentu jai tai patinka. taciau kasdien reikia priminti , kad skaitytu. namuose kygos nera svetimas daiktas. mes su vyru abu skaitome, diskutuojame, perkame naujienas...pavyzdys namuose lyg ir yra...
galima butu tuo nesirupinti, taciau tada laika uzpildo multikai, kompas "magijos" ir pan. zurnalai...kalbant zodynas tampa skurdus, vyrauja visokie wau...nuuuu...aaa ir pan. o ir mokykliniai rasiniai trumpi ir be fantazijos.
jei prigriebi, kad skaitytu, tuomet reikalai pasitaiso..

ar jusu 10-meciai ir vyresni skaito?
kokiu priemoniu imates, kad sudomintumete?
pasidalinkite patirtimi....

Labas, uzjauciu tave, nes siais laikais kai internetas svarbiau uz bet ka sunku vaikui paaiskinti, kaip yra smagu ir faina paskaityti knyga.Vienas is variantu kaip paskatinti knygu skaityma, tai po kiekvienos perskaitytos knygos itekti maza dovanele. Arba kartu paimti norima knyga ir perskaityti gala, jei galas sudomins tavo mergaite tiketina kad ji nores suzinoti kas vyko pradzioje.Arba dar vienas variantas nupirkti elektronine knyga kuri pasirode 2008 m. berods sony komp. ir kuri talpina iki 100 ir daug knygu.Gal naujas formatas sudomins labiau ir pries draugus bus faina pasirodyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 20, 14:02)
mano tai labai tingi, o jei skaito - tai neisiskaito i esme doh.gif
Na gal tai tik kol kas??? g.gif

Labas, juk jis dar vaikas, kad apie esme galvoti, jei juk turi savo "supratimo pasauli", kuris bresta kartu su vaikeliu biggrin.gif Tad nereikia jaudintis viskas dar tik ateityje smile.gif
Atsakyti