man labiausiai patinka knygos apie bendraamzius, siaip dar mamos detektyvus paskaitau, fantastines ir nuotykiu knygas
QUOTE(jausma @ 2008 05 11, 18:05)
oi kaip sunkiai as priverciu savo vaika skaityti knygas - o Hario poterio ska neskaitysiu - neidomu. skaito pasakas - nes kitas tingi.
maniskiai irgi pasakas skaito , jiems patinka, dar kartais as jiems pataitau is ju skaitomu knygu, tai patenkinti,kad jiems maziau lieka knygos skaityti. Sunku priversti juos skaityti
Na net nežinau, kaip sudominti savo sūnų skaityti, knygos jo visai nedomina
Sveikutes,
pas mane su sunumi irgi problemos su skaitymu. Nusistatem kad per vasara perskaitys 10 knygu is saraso, tai nuolat reikia sekti ar skaite, kontroliuoti, pastoviai prigaunu, kad neskaite, o meluoja.. Tada varau is naujo skaityti. Tiesa sakant man tos uzduodamos knygos paciai siaubingai neidomios, na bet programa tokia ka padarysi...
pas mane su sunumi irgi problemos su skaitymu. Nusistatem kad per vasara perskaitys 10 knygu is saraso, tai nuolat reikia sekti ar skaite, kontroliuoti, pastoviai prigaunu, kad neskaite, o meluoja.. Tada varau is naujo skaityti. Tiesa sakant man tos uzduodamos knygos paciai siaubingai neidomios, na bet programa tokia ka padarysi...
mano sūnui 10 metų, jei susiranda sau patinkančią knygą tai skaito be problemų, bet jei reikia skaityti ką užduoda mokytoja pvz. vasarą paskaitinėti tai tada sunkiau, bet aš ir neverčiu, kas iš to kad jis skaitys per prievartą ir taip atsiras nemeilė knygoms jau geriau mažiau, bet savo noru
Nu niekaip nesiseka rasti privalomos literatūros sąrašo 9kl. Ar gal jis dabar kaip kitaip vadinsi. mano dukra sako, kad mokytoja jiems net neduoda tokio sąrašo, bet man nervai nelaiko, kai vaikas nesugeba net kelių knygų per vasarą perskaityti. Gal merginos galit padėti, ką būsimai devintokei reikėtų būtinai perskaityti?
Jėzuitų gimnazijos puslapyje yra rekomenduojamų skaityti knygų sąrašai pagal klases.
Maniskis 8-metu ir labai noriai skaito,net i dvi bibliotekas uzsirases
SSuzi, mano 8-metis knygomis susidomėjo visai neseniai. Kol kas skaito vieną po kitos Proislerio knygeles. Gal gali parašyti kokios knygos labiausiai patiko tavo sūnui .
QUOTE(Makarska @ 2008 08 26, 14:14)
Jėzuitų gimnazijos puslapyje yra rekomenduojamų skaityti knygų sąrašai pagal klases.
nesupratau rekomenduoja 7 kl tokias knygas kur mūsiškiai skaitė 3 ar 4 kl.