Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

Mano dukrytei 9 metai. Kol kas skaito Astridos Lindgren knygas ir dar megsta leidyklos "Nieko rimto" knygeles, na, V. V. Landsbergio "Arklio Dominyko meile" labai jai patiko ir Kestucio Kasparaviciaus knygeles megsta. Negaliu pasakyti, kad skaito daug, (as jos metu daug daugiau skaiciau), bet dziaugiuosi ir tuo, kad bent kiek skaito.
Beje, knygas padedu rinktis as, tiksliau, padedavau, nes dabar ji jau labiau ziuri, ka skaito jos drauges ir klasiokes ir nori tas pacias knygeles perskaityti. Gerai, kad drauges skaito, mano nuomone, geras knygas. Taip mes atradom "Nieko rimto" vaikiskas knygeles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 14 liepos 2008 - 15:57
Maniškė skaito storiausias angliškas, vokiškas ir prancūziškas knygas. Lietuviškų nelabai, nors retkarčiais ir lietuviškas paskaito. Jai 14 tuoj bus. rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškė skaito daug, dabar susidomėjo mistinėmis knygomis ax.gif truputį su siaubo elementais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cori: 17 liepos 2008 - 19:36
Maniske irgi Astridos Lindgren skaite, o dabar uzmaciau, kad jau suaugusiu romanus pradejo skaityt, tai reiks susirupint biggrin.gif.
Atsakyti
maniske septynmete dievina Landsbergio knygutes. Skaitom garsiai, nes net teciui patinka. Jose tikrai daug isminties ir grozio. rekomenduojam visiems. Man labiausiai patiko "Arklio dominyko meile" wub.gif
Atsakyti
maniškis dabar dešimties,pradėjo skaityti labai anksti,dar kol nemokėjo skatyti tai labai atydžiai visus paveiksliukus išsdudijuodavo,ypač patikdavo Donaldo žurnaliukai....o dabar labai jau daug knygų yra perskaitęs...bet labiausiai jam patinka iš fantastikos,ensiklopedijas skaito,ginesų rekordų knygas,dabar neseniai perskaitė kažkokio futbolininko autobiografiją.... skaitovas jis pas mus smile.gif jau žiūriu ir mažylis-keturmetis irgi varto studijuoja įvairius paveiklsėlius...Knygas abu vaikai renkasi patys smile.gif
Atsakyti
Mano sunus labiausiai skaito viska kas susije su dinozaurais smile.gif Visokias knygutes, enciklopedijas ir pan.. taip pat Narnija.. dazniausiai skaito.... biblija bigsmile.gif Vietoj pasakos pries miega.. Turim toki vaikiska varianta, tai jau koki 10 kartu perskaite.. ekspertas siuo klausimu, kaip dinozauru smile.gif

Esu nupirkusi nemazai Astridos Lingren knygu, bet mieliau klausosi kai mes jam skaitom, nei kad pats skaito.. Tiesa, nemegsta skaityti lietuviskai verysad.gif (gyvenam UK), todel visas knygas dazniausiai skaito angliskai.. gerai kad ta jo biblija lietuviska.. Nors kas karta grizdami is LT parsivezam kruva knygu, namie anglisku beveik visai neturim, jas nesasi is mokyklos biobliotekos.. Na, bet as dziaugiuosi, kad jam skaityti patinka..
Atsakyti
maniškiai abu skaito knygas, bet visiems didžiausias malonumas , kai vakare skaitau aš. Dievina "Mikės pūkuotuko pasaulį" ir "Karlsoną, kuris gyvena ant stogo" thumbup.gif gal nuskambės juokingai, bet aš savo amžiuje šias knygas irgi atradau iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
maniškis skaito daug ir nežinau nuo kada, jau dabar paauglys, bet skaito daug, pradėjo nuo pasakų, o paskui skaitė kas patiko, dabar knygos apie indėnus ir visokios kitos, dalyvauja konkurse, paskelbtą kultūros ministerijos "Draugauk su knyga", pernai buvo tarp nugalėtojų...atsiprašau, kad giriuos, tačiau noriu pasiūlyti jūsų vaikučiams dalyvauti tokiam konkurse... jei norės dalyvauti, tik reikia kreiptis į savo mokyklos biblioteką. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
sveiki.
mano dukra (13m) skaito daug knygu. jai patinka knygos paremtos tikrais faktais, jokiu nuotykiu, sapalioniu. skaito rimtas knygas, daznai net man idomu paskaityti. dabar skaito "kende". sake duos man paskaityti.
o siaip rekomenduoju ir teveliams ir paaugliams paskaityti "heroinas". tikrai gera knyga. smile.gif
Atsakyti
kolekcionieriu.

cool.gif
Atsakyti
mano sunus skaito "Hari Poteri" jau koki sesta karta biggrin.gif .Tai pati megstamiausia knyga,turi visas dalis.Siaip labiausiai domisi fantastika.O va dukra priesingai,skaityt nemegsta.
Atsakyti