Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitymas

QUOTE(alexsandra @ 2008 03 25, 13:54)
mano  2 berniukai.2klases ir 3klases mokinukai tai meksta skaititi.idiena perskaito po viena ar du puslapiukus.o skaito tai ivaires knygutes ir gnygas. 4u.gif  biggrin.gif

Atsiprašau už kibimą, bet koks čia noras skaityt, jei per dieną pora puslapių perskaitoma? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaros lietuje: 25 kovo 2008 - 15:27
Man pavyzdžiui yra nesuvokiama ,kodėl vaikai neskaito knygų g.gif Knygos yra neišsenkantis gėris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 03 25, 16:24)
Man pavyzdžiui yra nesuvokiama ,kodėl vaikai neskaito knygų  g.gif Knygos yra neišsenkantis  gėris  wub.gif

Pritingi g.gif Šiaip kol nepradeda, tai ir nesupranta, ką kai kurie tose knygose randa.
Atsakyti
nuo pirmos klases knygos knygos ir tik knygos smile.gif
Atsakyti
mano dukra labai daug skaito... thumbup.gif bet ir prie kompo speja pasedeti.
Atsakyti
Man pavyzdžiui yra nesuvokiama ,kodėl vaikai neskaito knygų  g.gif Knygos yra neišsenkantis  gėris  wub.gif

Nesuvokiama...bet deja... Man bibliotekos vaikystėj būdavo maža, o sūnų va tenka varu varyti prie knygų. Na gaunasi privalomi 25psl. per dieną doh.gif (tiek reikalauja mokytoja, o aš aišku seku, tikrinu, primenu... niu prievartauju kitaip sakant verysad.gif ). Na turbūt tėvo genus perėmė blush2.gif , jis knygų nemėgėjas.
O skaitom tai Račicko dabar "Geriausias draugas", prieš tai "Berniukai šoka breiką", "Zuika padūkelis".
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2008 03 30, 11:55)
Nesuvokiama...bet deja... Man bibliotekos vaikystėj būdavo maža, o sūnų va tenka varu varyti prie knygų. Na gaunasi privalomi 25psl. per dieną  doh.gif (tiek reikalauja mokytoja, o aš aišku seku, tikrinu, primenu... niu prievartauju kitaip sakant  verysad.gif ). Na turbūt tėvo genus perėmė  blush2.gif , jis knygų nemėgėjas.
O skaitom tai Račicko dabar "Geriausias draugas", prieš tai "Berniukai šoka breiką", "Zuika padūkelis".

kiek prisimenu, pati vaikystėj skaitydavau pripuolamai. kartais rydavau, o kartais tėvai turėdavo varu varyt, nes šalia knygų yra pilna įdomesnių užsiėmimų, pvz. vasarą kiemas ir draugai. dabar knygų skaitau palyginus daug. bet suprantu vaikus, kurie skaito ne visada. juk reikia tiek visko suspėti...
Atsakyti
Kuo daugiau veiklos, tuo geriau, manoji ir muzikos mokykla lanko ir daug skaito ir vistiek speja pazaist, prie teliko pasedet ar prie kompiuterio. Bet priminti reikia, kad eitu skaityt, o ir mokykloj sugalvoja, kaip vaikus paskatint, nors kt ir skatinami nesidomi knygomis. Mes knygas perkam, pati issirenka arba buna jau bibliotekoj nusiziurejus, o kadangi megsta, kaip ir visos damos shopintis, tai turi stimula skaityti, kad galetu vel kazka naujo isigyti. Mes per menesi perskaitom apie 1000 psl (atostogu ir streiku laiku).
Atsakyti

Knygos liepia vaikams fantazuoti
Nes knygose nėra vaizdo ir vaikai jį sukuria patys. O kai sukuria patys - tada ima įsijungti atminties ir fantazijos mechanizmai. rolleyes.gif

o kompas ir TV duoda paruoštą produktą - sukramtei ir viskas.
Knygų skaitymas - tai privalomas vaizduotės, fantazijos lavinimas.
Bet teisybė tam, kad ne visiems fantazija yra dovanota. cool.gif

Ir gyvenime yra žmonių, kurie neturi jumoro jausmo, būna neorganizuoti ar neturi fantazijos. Knygas skaityti yra gerai, bet jei pas žmogų nėra fantazijos, jis jos ir nesuras.
Bus bukas vykdytojas, o ne gyvas idėjų generatorius. blink.gif

Atsakyti
Mano dukra labai daug skaito. Per dieną perskaito 200 psl. knygą. Galėtų kas antra diena mane į knygyną tempti, vis naują knygą pirkti doh.gif Užtat matematikos visiškai nemoka, kaip kontrolinis, taip dvejetas verysad.gif Neišmanau ką daryt, nors čia ir ne į temą blush2.gif
Atsakyti
Maniskis skaitydavo daugiau kol kompiuterio neturejo blush2.gif
Atsakyti
as 3 klasei buvau gavus pagirima uz daugiausia knyguciu perskaicius (~100) beabejo kai kurios ten 30psl, bet vistiektokia garbe buvo 4u.gif o dabar ydomu atsirastu tokiu smile.gif vargu g.gif
Atsakyti