Tiesa sakant, pirmasyk isgirdau, kad galima siuvineti ir is apacios. Neisivaizduoju, kaip tai imanoma As visada siuvineju nuo kairio virsutinio kampo ar nuo virsaus vidurio. Kiek cia naujo suzinoti galima!
Liudnute, ant kokios kanvos siuvinėjai bučkį? Ir su kiek siūliukų?
Aš pabaigiau kažkada seniai pirktą kanvą, tai dabar kai nusipirkau Aida 14, pamačiau, kad labai jau smulkūs langučiai. Aš nepripratus prie tokios
Aš pabaigiau kažkada seniai pirktą kanvą, tai dabar kai nusipirkau Aida 14, pamačiau, kad labai jau smulkūs langučiai. Aš nepripratus prie tokios
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 05, 19:38)
Liudnute, ant kokios kanvos siuvinėjai bučkį? Ir su kiek siūliukų?
nors siuvineju seniai, bet cia pirmas mano darbelis ant kanvos . Pas mane irgi lygtai Aida 14, tai gavosi mazdaug A4 formato,gal biski mazesnis, isiremino gerai 21*30 remeliuose. siuvinejau 2siuliukais su Anchor siulais.DMC rudesni atspalviai, o pas mane gavosi truputi zalsvesni, bet man tai super nes tai pirmas tokio mastelio darbas, ir man tai buvo laabai geri vaistukai nuo depresijos. Iveikiau paveksleli per 18 dienu, bet jau naktim tai sapnavosi ...
Pumpurėlis, labai gražus paveiksliukas
saliuky, matau progresą šaunuolė
saliuky, matau progresą šaunuolė
QUOTE(saliuky @ 2007 08 05, 19:56)
Pagaliau galiu parodyti ''Angeliuko'' ryškėjančias liaškas Buvo va tiek
Vau, jau matosi vaizdas . Bet jis pas tave ne vienas siuvinys pradėtas, ane?
QUOTE(liudnute @ 2007 08 05, 20:39)
<...> bet jau naktim tai sapnavosi ...
Aha, žinau... Kai vakare vėlai arba naktį baigi siuvinėti, tai paskui tos schemos vaidenasi pusę nakties
Ačiū visoms už pagyrimus
MamaRe ir Gerve - jūsų gervės labai gražios Bet įtariu niekad neišsiuvinėčiau tokio dalyko - pritrūktų kantrybės
Mano lineliai pradeda žydėt Būčiau pasirodžius,ale Photobucketas streikuoja Ryt pamėginsiu įdėt jau vaizdelį
QUOTE(jurginėlis @ 2007 08 05, 18:11)
Ruci, kokio dydžio įrėminta balerinka gavos
Paveiksliukas kvadratinis, išmatavimai tokie:Visas plotis/aukštis: 32,5 cm.
Rėmelio plotis/aukštis: 2,5 cm.
Pasporto plotis/aukštis: 4,5 cm.
Paveiksliuko plotis/aukštis: 18 cm.
QUOTE(ruci @ 2007 08 05, 22:22)
Paveiksliukas kvadratinis, išmatavimai tokie:
Visas plotis/aukštis: 32,5 cm.
Visas plotis/aukštis: 32,5 cm.
dėkui
Na ir gražių darbelių prižėrėt per savaitgalį Šaunuolės
QUOTE(libaja @ 2007 08 05, 21:43)
Mano lineliai pradeda žydėt Būčiau pasirodžius,ale Photobucketas streikuoja Ryt pamėginsiu įdėt jau vaizdelį
laukiam