Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

Tiesa sakant, pirmasyk isgirdau, kad galima siuvineti ir is apacios. Neisivaizduoju, kaip tai imanoma g.gif As visada siuvineju nuo kairio virsutinio kampo ar nuo virsaus vidurio. Kiek cia naujo suzinoti galima! thumbup.gif
Atsakyti
Liudnute, ant kokios kanvos siuvinėjai bučkį? Ir su kiek siūliukų?
Aš pabaigiau kažkada seniai pirktą kanvą, tai dabar kai nusipirkau Aida 14, pamačiau, kad labai jau smulkūs langučiai. Aš nepripratus prie tokios doh.gif
Atsakyti
Pagaliau galiu parodyti ''Angeliuko'' ryškėjančias liaškas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Buvo va tiek user posted image
o dabar tiek user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 05, 19:38)
Liudnute, ant kokios kanvos siuvinėjai bučkį? Ir su kiek siūliukų?
Aš pabaigiau kažkada seniai pirktą kanvą, tai dabar kai nusipirkau Aida 14, pamačiau, kad labai jau smulkūs langučiai. Aš nepripratus prie tokios  doh.gif

nors siuvineju seniai, bet cia pirmas mano darbelis ant kanvos . Pas mane irgi lygtai Aida 14, tai gavosi mazdaug A4 formato,gal biski mazesnis, isiremino gerai 21*30 remeliuose. siuvinejau 2siuliukais su Anchor siulais.DMC rudesni atspalviai, o pas mane gavosi truputi zalsvesni, bet man tai super thumbup.gif nes tai pirmas tokio mastelio darbas, ir man tai buvo laabai geri vaistukai nuo depresijos. Iveikiau paveksleli per 18 dienu, bet jau naktim tai sapnavosi blink.gif ...
Atsakyti
Pumpurėlis, labai gražus paveiksliukas thumbup.gif

saliuky, matau progresą mirksiukas.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 08 05, 19:56)
Pagaliau galiu parodyti ''Angeliuko'' ryškėjančias liaškas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Buvo va tiek

Vau, jau matosi vaizdas thumbup.gif . Bet jis pas tave ne vienas siuvinys pradėtas, ane?
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 08 05, 20:39)
<...> bet jau naktim tai sapnavosi blink.gif ...

Aha, žinau... Kai vakare vėlai arba naktį baigi siuvinėti, tai paskui tos schemos vaidenasi pusę nakties doh.gif ax.gif

Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif
MamaRe ir Gerve - jūsų gervės labai gražios wub.gif Bet įtariu niekad neišsiuvinėčiau tokio dalyko - pritrūktų kantrybės ax.gif
Atsakyti
Mano lineliai pradeda žydėt clap.gif Būčiau pasirodžius,ale Photobucketas streikuoja ph34r.gif Ryt pamėginsiu įdėt jau vaizdelį assa.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 08 05, 18:11)
Ruci, kokio dydžio įrėminta balerinka gavos g.gif
Paveiksliukas kvadratinis, išmatavimai tokie:
Visas plotis/aukštis: 32,5 cm.

Rėmelio plotis/aukštis: 2,5 cm.
Pasporto plotis/aukštis: 4,5 cm.
Paveiksliuko plotis/aukštis: 18 cm.
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 08 05, 22:22)
Paveiksliukas kvadratinis, išmatavimai tokie:
Visas plotis/aukštis: 32,5 cm.

Rėmelio plotis/aukštis: 2,5 cm.
Pasporto plotis/aukštis: 4,5 cm.
Paveiksliuko plotis/aukštis: 18 cm.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Na ir gražių darbelių prižėrėt per savaitgalį wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 08 05, 21:43)
Mano lineliai pradeda žydėt  clap.gif Būčiau pasirodžius,ale Photobucketas streikuoja  ph34r.gif  Ryt pamėginsiu įdėt jau vaizdelį  assa.gif

laukiam bigsmile.gif
Atsakyti