Ir vel grozybiu be skaiciaus prisiuvinejom!! Labai grazu, ir puikiai dera spalvos, mamaRe, grazus darbelis Pumpurelio, ir Ruci, ir kitu.
O, atsiprasau, gal praleidau zuikinauskienes spalvotosios mergeles pabaigtuves?
Atrodau, viska perskaitau.
Aciu, aciu, banni, nera sunku, kai tokis grozis tik is septyniu spalvu kuriasi, ir dar didziuliai vienos spalvos plotai. Ar ne, mamaRe?
Visu atskirai net neisgirsiu...Saunuoles,visu darbeliai nuostabus ir toliau taip
QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 04, 22:35)
Kokie grazus visu darbeliai! As cia prisiziuriu ir toks kyla noras siuvineti.
QUOTE(liudnute @ 2007 08 05, 12:36)
Labai gražu Vyro paklausiau, ar tikrai šitą siuvinėti, tai pritarė Gaila, kad neturėsiu kompanijos, nes tu jau baigei
Ką dabar siuvinėsi?
Grazus "buckis", liudnute,
QUOTE(ruci @ 2007 08 04, 21:38)
Įrėminti mano
meškis: ----------- balerina
Atsiprašau, kad nuotraukos neryškios ir darbeliai supakuoti...
meškis: ----------- balerina
Atsiprašau, kad nuotraukos neryškios ir darbeliai supakuoti...
labai gražūs darbai
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 04, 21:57)
Na va ir aš pabaigiau Batukus, liko tik išskalbti ir įrėminti
Prašau nekritikuoti siuliukų spalvų , nes derinau iš akies, kokius turėjau, tokius ir susiuvinėjau:
Batukai kokie mieli
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 05, 16:45)
Tai va, rodausi savo sūnaus paveiksliuką
nuostabus darbas
Cia turbut ne apie mane buvo, kad su tiek vaiku dar siuvinet laiko lieka Nes as tai jau laukdama saviskiu kada pareis, tik siuvineju, siuvineju
Tikrai, kaip idomu, kas nuo kur siuvinet pradeda, as tai visada nuo apatinio desinio kampo Nu nebent vidury paveiksliuko kokie ryskus griauciai, apie kuriuos patogu butu siuvinet, tai tada nuo ten.
O nepastebejot tokio dalyko, kad i tamsias spalvas isiuvinet sviesesnes yra graziau, nei atvirksciai? Ar cia tik mano nuomone? Ka manot?
Tikrai, kaip idomu, kas nuo kur siuvinet pradeda, as tai visada nuo apatinio desinio kampo Nu nebent vidury paveiksliuko kokie ryskus griauciai, apie kuriuos patogu butu siuvinet, tai tada nuo ten.
O nepastebejot tokio dalyko, kad i tamsias spalvas isiuvinet sviesesnes yra graziau, nei atvirksciai? Ar cia tik mano nuomone? Ka manot?
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 05, 17:23)
Labai gražu Vyro paklausiau, ar tikrai šitą siuvinėti, tai pritarė Gaila, kad neturėsiu kompanijos, nes tu jau baigei
Ką dabar siuvinėsi?
Ką dabar siuvinėsi?
maniskis kai pamate pabaigta darbeli tai sake, kad nesitikejo kad kas panasaus gausis tai butinai parodo vyriskai kompanijai ka jo bobike moka ...
kai siuvinet pradejau tai klause gal i kokia siuvinetoju sekta istojau?..
dabar siuvineju sunukui "Ratu" masinikes nes jau pririkiavo darbelio tai tik pirmyn, opaskui nuotaka,jei dar gerves ...
Papildyta:
QUOTE(gerve @ 2007 08 05, 17:25)
Grazus "buckis", liudnute,
neblogas gavosi ... bet jusu gerves irgi veza ...
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 05, 16:45)
Tai va, rodausi savo sūnaus paveiksliuką
Labai mielas meškutis
QUOTE(libaja @ 2007 08 05, 17:21)
nu bet su gervėm tiek krapštalynės Kada gi spėji, kai dar vaikų šitiek Man tai "zakon podlosti" - 3 kartus pasiėmiau siuvinį ir sugebėjau tik po kelis kryžiukus padaryt, vis mažė pasikviečia
Tai tu ten ir siuvinėk, kur ji būna, nekvies tada tavęs, o tu viską matysi, ką ji daro. Mano vaikas skaitosi "rimtas" tik vienas-sūnus. Jį labiausiai ganyti reikia. Kaip Rupe sako: berniukas, tai diagnozė. Mažoji nieko neveikia, tik valgo ir miega, o didžiąjai jau priežiūros nebereikia.
QUOTE(gerve @ 2007 08 05, 17:21)
O, atsiprasau, gal praleidau zuikinauskienes spalvotosios mergeles pabaigtuves?
Ar ne, mamaRe?
Ar ne, mamaRe?
Tai kad ji, kiek atsimenu, dar nepabaigė
Ar ne.
Liudnute, niekaip neišsisiunčia tau gervės, mano kompui kažkas darosi, paskutinioji atėjo, visai nebesusitvarkau. Bandysiu, kol pavyks.
labai gražūs darbai
o kabantį meškį, tik rausvom kelnėm ir pati esu išsiuvinėjus draugės mergaitei
Ruci, kokio dydžio įrėminta balerinka gavos
o kabantį meškį, tik rausvom kelnėm ir pati esu išsiuvinėjus draugės mergaitei
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 05, 18:00
[
[
Liudnute[/b], niekaip neišsisiunčia tau gervės, mano kompui kažkas darosi, paskutinioji atėjo, visai nebesusitvarkau. Bandysiu, kol pavyks.
...OK. Dvi savaites turiu ka veikt
Koks fainas "bučkis" ir meškiukas kabantis...
QUOTE(jurginėlis @ 2007 08 05, 18:11)
Didoka. Vėliau tiksliau parašysiu, ok ?
QUOTE(gerve @ 2007 08 05, 17:34)
Cia turbut ne apie mane buvo, kad su tiek vaiku dar siuvinet laiko lieka Nes as tai jau laukdama saviskiu kada pareis, tik siuvineju, siuvineju
Nu jo,... ne apie tavo...
Aš kažkaip pradedu visada siuvinėtiš kairės į dešinę. Metrikus ėmiausi nuo viršaus, o lėliuką iš kairio apatinio kampo. Linus irgi iš kairio apatinio. (Kai tokia praktika tai ir pasidalint ja lengva )
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 05, 18:01)
Tai tu ten ir siuvinėk, kur ji būna, nekvies tada tavęs, o tu viską matysi, ką ji daro.
Ar ne.
Nu matai, prisipratinau aš ją ant rankyčių... Su tėčiu išguli ramiai valandą klaip nieko, o mane kaitik pamato tai ir prasideda reikalavimai... Tai geriau tegu nemato, ale neišeina taip
Ar ne.