Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

Ir vel grozybiu be skaiciaus prisiuvinejom!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif Labai grazu, ir puikiai dera spalvos, mamaRe, grazus darbelis Pumpurelio, ir Ruci, ir kitu.
O, atsiprasau, gal praleidau zuikinauskienes spalvotosios mergeles pabaigtuves?
doh.gif doh.gif blush2.gif Atrodau, viska perskaitau.
Aciu, aciu, banni, nera sunku, kai tokis grozis ax.gif ax.gif tik is septyniu spalvu kuriasi, ir dar didziuliai vienos spalvos plotai. Ar ne, mamaRe? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Visu atskirai net neisgirsiu...Saunuoles,visu darbeliai nuostabus ir toliau taip 4u.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 04, 22:35)
Kokie grazus visu darbeliai! As cia prisiziuriu ir toks kyla noras siuvineti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 05 rugpjūčio 2007 - 16:55
QUOTE(liudnute @ 2007 08 05, 12:36)
sitajau pabaigus
(cia dar nebaigtas)
kai turesiu galimybe pademonstruosiu ireminta(reik fotiko)

Labai gražu smile.gif Vyro paklausiau, ar tikrai šitą siuvinėti, tai pritarė bigsmile.gif Gaila, kad neturėsiu kompanijos, nes tu jau baigei smile.gif
Ką dabar siuvinėsi?
Atsakyti
Grazus "buckis", liudnute, thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 08 04, 21:38)
Įrėminti mano
meškis: ----------- balerina

Atsiprašau, kad nuotraukos neryškios  doh.gif  ir darbeliai supakuoti...  blush2.gif

labai gražūs darbai smile.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(mamaRe @ 2007 08 04, 21:57)

Na va ir aš pabaigiau Batukus, liko tik išskalbti ir įrėminti  thumbup.gif
Prašau nekritikuoti siuliukų spalvų  mirksiukas.gif , nes derinau iš akies, kokius turėjau, tokius ir susiuvinėjau:

Batukai kokie mieli thumbup.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 05, 16:45)
Tai va, rodausi savo sūnaus paveiksliuką smile.gif

nuostabus darbas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia turbut ne apie mane buvo, kad su tiek vaiku dar siuvinet laiko lieka biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif Nes as tai jau laukdama saviskiu kada pareis, tik siuvineju, siuvineju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tikrai, kaip idomu, kas nuo kur siuvinet pradeda, as tai visada nuo apatinio desinio kampo biggrin.gif biggrin.gif Nu nebent vidury paveiksliuko kokie ryskus griauciai, apie kuriuos patogu butu siuvinet, tai tada nuo ten.
O nepastebejot tokio dalyko, kad i tamsias spalvas isiuvinet sviesesnes yra graziau, nei atvirksciai? Ar cia tik mano nuomone? Ka manot? gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 05, 17:23)
Labai gražu smile.gif Vyro paklausiau, ar tikrai šitą siuvinėti, tai pritarė  bigsmile.gif Gaila, kad neturėsiu kompanijos, nes tu jau baigei smile.gif
Ką dabar siuvinėsi?

maniskis kai pamate pabaigta darbeli tai sake, kad nesitikejo kad kas panasaus gausis bigsmile.gif tai butinai parodo vyriskai kompanijai ka jo bobike moka biggrin.gif ...
kai siuvinet pradejau tai klause gal i kokia siuvinetoju sekta istojau?.. egypt.gif
dabar siuvineju sunukui "Ratu" masinikes nes jau pririkiavo darbelio tai tik pirmyn, opaskui nuotaka,jei dar gerves mirksiukas.gif ...

Papildyta:
QUOTE(gerve @ 2007 08 05, 17:25)
Grazus "buckis", liudnute, thumbup.gif  thumbup.gif

neblogas gavosi blush2.gif ... bet jusu gerves irgi veza thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 05, 16:45)
Tai va, rodausi savo sūnaus paveiksliuką smile.gif

Labai mielas meškutis wub.gif

QUOTE(libaja @ 2007 08 05, 17:21)
nu bet su gervėm tiek krapštalynės  doh.gif Kada gi spėji, kai dar vaikų šitiek  blink.gif Man tai "zakon podlosti" - 3 kartus pasiėmiau siuvinį ir sugebėjau tik po kelis kryžiukus padaryt, vis mažė pasikviečia  doh.gif

Tai tu ten ir siuvinėk, kur ji būna, nekvies tada tavęs, o tu viską matysi, ką ji daro. Mano vaikas skaitosi "rimtas" tik vienas-sūnus. Jį labiausiai ganyti reikia. Kaip Rupe sako: berniukas, tai diagnozė. Mažoji nieko neveikia, tik valgo ir miega, o didžiąjai jau priežiūros nebereikia.
QUOTE(gerve @ 2007 08 05, 17:21)
O, atsiprasau, gal praleidau zuikinauskienes spalvotosios mergeles pabaigtuves?
doh.gif  doh.gif  blush2.gif

Ar ne, mamaRe? mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Tai kad ji, kiek atsimenu, dar nepabaigė doh.gif

Ar ne. drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Liudnute, niekaip neišsisiunčia tau gervės, mano kompui kažkas darosi, paskutinioji atėjo, visai nebesusitvarkau. Bandysiu, kol pavyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRe: 05 rugpjūčio 2007 - 17:04
labai gražūs darbai biggrin.gif
o kabantį meškį, tik rausvom kelnėm ir pati esu išsiuvinėjus draugės mergaitei ax.gif

Ruci, kokio dydžio įrėminta balerinka gavos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 05, 18:00

[cool.gif
Liudnute[/b], niekaip neišsisiunčia tau gervės, mano kompui kažkas darosi, paskutinioji atėjo, visai nebesusitvarkau. Bandysiu, kol pavyks.

...OK. Dvi savaites turiu ka veikt smile.gif
Atsakyti
Koks fainas "bučkis" ir meškiukas kabantis... wub.gif
QUOTE(jurginėlis @ 2007 08 05, 18:11)
Ruci, kokio dydžio įrėminta balerinka gavos g.gif
Didoka. Vėliau tiksliau parašysiu, ok ok.gif?
Atsakyti
QUOTE(gerve @ 2007 08 05, 17:34)
Cia turbut ne apie mane buvo, kad su tiek vaiku dar siuvinet laiko lieka biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif Nes as tai jau laukdama saviskiu kada pareis, tik siuvineju, siuvineju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tikrai, kaip idomu,  kas nuo kur siuvinet pradeda, as tai visada nuo apatinio desinio kampo biggrin.gif  biggrin.gif Nu nebent vidury paveiksliuko kokie ryskus griauciai, apie kuriuos patogu butu siuvinet, tai tada nuo ten.

Nu jo,... ne apie tavo...
Aš kažkaip pradedu visada siuvinėtiš kairės į dešinę. Metrikus ėmiausi nuo viršaus, o lėliuką iš kairio apatinio kampo. Linus irgi iš kairio apatinio. (Kai tokia praktika tai ir pasidalint ja lengva )flirt.gif hihihi.gif

QUOTE(mamaRe @ 2007 08 05, 18:01)
Tai tu ten ir siuvinėk, kur ji būna, nekvies tada tavęs, o tu viską matysi, ką ji daro.
Ar ne. drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
Nu matai, prisipratinau aš ją ant rankyčių... umn.gif Su tėčiu išguli ramiai valandą klaip nieko, o mane kaitik pamato tai ir prasideda reikalavimai... Tai geriau tegu nemato, ale neišeina taip soske.gif
Atsakyti