Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

user posted image
Atsakyti
winiw gražus darbelis, kaip matau nedaug ir liko wub.gif
O aš tuoj išprotėsiu verysad.gif , sugadinau vestuvėm siuvinėtą paveiksliuką
user posted image
sugalvojau išplauti ir net nepagalvojau apie kaspinuką, o jis ėmė ir nudažė umn.gif , bandau iš naujo plauti, bet jaučiu reiks mesti lauk cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 08 24, 16:09)
sugalvojau išplauti ir net nepagalvojau apie kaspinuką, o jis ėmė ir nudažė umn.gif , bandau iš naujo plauti, bet jaučiu reiks mesti lauk cry.gif  cry.gif

o gal pabandyk i vanish pamerkti (nors gabaliuka), as esu savo sijona nudazius balta ruzavais plemais-tai man tik jis padejo, nei ace, nei niekas kitas nepadejo

gal kuri zino kam skirtos sios adatos
Atsakyti
Saliuky- nuosirdziausi sveikinimai birthday.gif
Atsakyti
saliuky su gimtadieniu ploja.gif clap.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(winia @ 2007 08 24, 16:19)

kokia greita bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Saliuky, prisidedu ir aš su dideliais sveikinimais. clap.gif happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
Na va, grįžau pas jus ir tiesiai į balių- SALIUKY su gimtadieniu, su jubiliejumi 4u.gif Ilgiausių metų ilgiausiųųųųųųųų, vaisingų metų vaisingųųųų, darbingų metų darbingųųųųųųųų. Valio, valio, valio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRe: 24 rugpjūčio 2007 - 19:35
QUOTE(paukščiukas @ 2007 08 24, 17:09)
GAl kokia draugė turi Amway baliklį? Labai gerai nuima tokį briedą. Aš angeliuką kai skalbiau, juodo dygsniavimo buvau neišėmus, tai taip ir liko, kas 10 langelių doh.gif Tai su tuo balikliu patryniau, palaikiau 5 minutes ir kuo puikiausiai.

SALIUKY - user posted image SU GIMTADIENIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 24 rugpjūčio 2007 - 19:48
liudnute, zuikiniauskiene, egverb, aneta23, ivalda, giluze, rupe, Matelyk, axaniux, libaja, mamaRe visom didelis AČIŪ už sveikinimus, jaučiuos labai pamaloninta blush2.gif prašom prie stalo pasivaišinti user posted image user posted image
user posted image
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mamaRe, kad tavo palinkėjimai tiesiai Dievui į ausį doh.gif thumbup.gif thumbup.gif ir sveika sugrįžus drinks_cheers.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 08 25, 02:54)
liudnute, zuikiniauskiene, egverb, aneta23, ivalda, giluze, rupe, Matelyk, axaniux, libaja,  mamaRe visom didelis AČIŪ už sveikinimus, jaučiuos labai pamaloninta  blush2.gif  prašom  prie stalo pasivaišinti user posted image user posted image
user posted image
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
mamaRe, kad tavo palinkėjimai tiesiai Dievui į ausį  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir sveika sugrįžus  drinks_cheers.gif  biggrin.gif .

nu ir vaises uztaise saliuky
alc.gif alc.gif alc.gif alc.gif alc.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti