winiw gražus darbelis, kaip matau nedaug ir liko
O aš tuoj išprotėsiu , sugadinau vestuvėm siuvinėtą paveiksliuką
sugalvojau išplauti ir net nepagalvojau apie kaspinuką, o jis ėmė ir nudažė , bandau iš naujo plauti, bet jaučiu reiks mesti lauk
sugalvojau išplauti ir net nepagalvojau apie kaspinuką, o jis ėmė ir nudažė , bandau iš naujo plauti, bet jaučiu reiks mesti lauk
QUOTE(paukščiukas @ 2007 08 24, 16:09)
o gal pabandyk i vanish pamerkti (nors gabaliuka), as esu savo sijona nudazius balta ruzavais plemais-tai man tik jis padejo, nei ace, nei niekas kitas nepadejo
gal kuri zino kam skirtos sios adatos
Saliuky- nuosirdziausi sveikinimai
Saliuky, prisidedu ir aš su dideliais sveikinimais.
Na va, grįžau pas jus ir tiesiai į balių- SALIUKY su gimtadieniu, su jubiliejumi Ilgiausių metų ilgiausiųųųųųųųų, vaisingų metų vaisingųųųų, darbingų metų darbingųųųųųųųų. Valio, valio, valio
QUOTE(paukščiukas @ 2007 08 24, 17:09)
GAl kokia draugė turi Amway baliklį? Labai gerai nuima tokį briedą. Aš angeliuką kai skalbiau, juodo dygsniavimo buvau neišėmus, tai taip ir liko, kas 10 langelių Tai su tuo balikliu patryniau, palaikiau 5 minutes ir kuo puikiausiai.O aš tuoj išprotėsiu , sugadinau vestuvėm siuvinėtą paveiksliuką
SALIUKY - SU GIMTADIENIU
QUOTE(saliuky @ 2007 08 25, 02:54)
liudnute, zuikiniauskiene, egverb, aneta23, ivalda, giluze, rupe, Matelyk, axaniux, libaja, mamaRe visom didelis AČIŪ už sveikinimus, jaučiuos labai pamaloninta prašom prie stalo pasivaišinti
mamaRe, kad tavo palinkėjimai tiesiai Dievui į ausį ir sveika sugrįžus .
mamaRe, kad tavo palinkėjimai tiesiai Dievui į ausį ir sveika sugrįžus .
nu ir vaises uztaise saliuky
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.