Vajezau kokie strašni darbai...o kainelė... tai merginos,jūsų darbai verti milijono
QUOTE(liudnute @ 2007 08 21, 20:57)
mergaites, mes tada tikrus SEDEVRUS kuriam , kas gali pirkt tokius?! ir dar tokia kaina
tikrai taip
QUOTE(Vilhelmina du @ 2007 08 21, 21:45)
Merginos, o kas su siuvinejimas.man.lt forumu pasidare? Man vis ismeta lenele,kad tokios saskaitos nera
šiandien neveikia. Ryt gal jau veiks.
QUOTE(agnieszka.v @ 2007 08 21, 19:56)
nekuklu, bet po tokiu darbu perziuros pradedu labai gerai galvot apie savo darbelius
pritariu,kad kainos nemazos, zinoma, darbo daug, bet nesudetinga, idomu kiek reiketu paprasyti uz savo liutu seimyna, ja galima apziureti forume siuvinejimas.man, iejus i mano albuma, nors siandien sis forumas neveikia.
Dabar siuvinejimo forumo adresas bus toks: http://siuvinejimas.domenas.net/forum/index.php
Ačiū, kriziuke.
Na net nezinau, tada kiek ivertinti savo darbus. man tokie nepatinka, or darbo ten nedaug, o kaina
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 22, 08:57)
Na net nezinau, tada kiek ivertinti savo darbus. man tokie nepatinka, or darbo ten nedaug, o kaina
Ne kokios ten schemos ir ne kokie siūlai, užtat taip ir atrodo. Jei būtų graži schemutė ir geri siūliukai, atrodytų visai kitaip.
Aš niekada savo darbų neparduočiau, ir dar tokia kaina... Aš jau geriau padovanosiu nuo širdies kaip sakant, o be to didelio verslo iš tokių paveiksliukų netgi nesusuksi. Aš imčiau pinigus už medžiagas reikalingas siuvinėjimui, nebent, jei kažkas užsisakytų kažkokį paveikslą ir norėtų jį padovanoti kitam žmogui. Na bet už darbą neimčiau, nes tai didelis malonumas o ne darbas.
Nepamenu kuri man siunte kompiuteristus,man antro kompiuteristo tik puse shemos rodo o jau norejau ji pradet,o pirma jau pabaigiau kita savaite kai bus yremintas pasirodysiu