Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

Vajezau kokie strašni darbai...o kainelė... tai merginos,jūsų darbai verti milijono thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o kas su siuvinejimas.man.lt forumu pasidare? Man vis ismeta lenele,kad tokios saskaitos nera schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilhelmina du: 21 rugpjūčio 2007 - 20:46
QUOTE(liudnute @ 2007 08 21, 20:57)
mergaites, mes tada tikrus SEDEVRUS kuriam thumbup.gif , kas gali pirkt tokius?! ir dar tokia kaina g.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif

QUOTE(Vilhelmina du @ 2007 08 21, 21:45)
Merginos, o kas su siuvinejimas.man.lt forumu pasidare? Man vis ismeta lenele,kad tokios saskaitos nera  schmoll.gif  doh.gif

šiandien neveikia. Ryt gal jau veiks. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2007 08 21, 19:56)

nekuklu, bet po tokiu darbu perziuros pradedu labai gerai galvot apie savo darbelius blush2.gif
Atsakyti
pritariu,kad kainos nemazos, zinoma, darbo daug, bet nesudetinga, idomu kiek reiketu paprasyti uz savo liutu seimyna, ja galima apziureti forume siuvinejimas.man, iejus i mano albuma, nors siandien sis forumas neveikia. cool.gif
Atsakyti
Kreipiuos į jus pagalbos 4u.gif , turiu štai šio šedevro schemą user posted image
bet labai blogos kokybės ir spalvų raktas įtartinas. Gal kuri turite geresnės kokybės? Tik ''Picaso'' puslapių nesiūlykit, nes su jais pakol kas nedraugauju. Mano meilas cybeleboji@gmail.com iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dabar siuvinejimo forumo adresas bus toks: http://siuvinejimas.domenas.net/forum/index.php
Atsakyti
Ačiū, kriziuke. 4u.gif
Atsakyti
Na net nezinau, tada kiek ivertinti savo darbus. man tokie nepatinka, or darbo ten nedaug, o kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 08 22, 08:57)
Na net nezinau, tada kiek ivertinti savo darbus. man tokie nepatinka, or darbo ten nedaug, o kaina  doh.gif

Ne kokios ten schemos ir ne kokie siūlai, užtat taip ir atrodo. Jei būtų graži schemutė ir geri siūliukai, atrodytų visai kitaip. ax.gif
Atsakyti
Aš niekada savo darbų neparduočiau, ir dar tokia kaina... blink.gif Aš jau geriau padovanosiu nuo širdies kaip sakant, o be to didelio verslo iš tokių paveiksliukų netgi nesusuksi. Aš imčiau pinigus už medžiagas reikalingas siuvinėjimui, nebent, jei kažkas užsisakytų kažkokį paveikslą ir norėtų jį padovanoti kitam žmogui. ax.gif Na bet už darbą neimčiau, nes tai didelis malonumas o ne darbas. wub.gif
Atsakyti
Nepamenu kuri man siunte kompiuteristus,man antro kompiuteristo tik puse shemos rodo verysad.gif o jau norejau ji pradet,o pirma jau pabaigiau kita savaite kai bus yremintas pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti