Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

merginos, gal galit skubiai padėti? man reikia, kad kuri padarytų šitą schemą su patter maker arba pstitch programa ir atsiųstų el. paštu. kad aiškiau būtų, tai noriu šitos schemos simboliais o ne spalvomis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axaniux: 20 rugpjūčio 2007 - 19:56
Paukščiuk,gražus metrikas.aš nesiuvinėčiau su tamsesniu. o kodėl neišsiuvinėjai kelintą val gimė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2007 08 20, 18:38)
Paukščiuk, labai gražus metrikas.  wub.gif  wub.gif O kieno čia dizainas? Man visai nematytas  blush2.gif
O raideles ir skaičiukus aš asmeniškai apsiuvinėčiau, taip labiau jie išryškėtų ir uždengtų tuos baltus plotelius likusius tarp kryžiukų  ax.gif

QUOTE(aneta23 @ 2007 08 20, 19:49)
paukščiuk,labai grazus darbelis 4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir tikrai nematytas

QUOTE(axaniux @ 2007 08 20, 20:23)
Paukščiuk, labai gražiai atrodo metrikiukas. aš tai taip pat apsiuvinėčiau raideles ir skaičiukus. smile.gif

QUOTE(banni @ 2007 08 20, 21:28)
Paukščiuk,gražus metrikas.aš nesiuvinėčiau su tamsesniu. o kodėl neišsiuvinėjai kelintą val gimė ax.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gifačiū visom, manau teks apsiųvinėti gal tikrai tik ne tamsiu o tuo pačiu mėlynu g.gif , o dėl valandos po teisybei, pamiršau blush2.gif Galvoju prieš svorį isiuvinėt, bet vyras sako ir taip daug informacijos, tad dar žiūrėsiu g.gif
Atsakyti
Pauksciuk, as irgi neapsiuvineciau, ir taip grazu, veikia kontrasto principu: is krastu ryskiau, viduryje svelniau. Bet ar tau apacioje uzteks kanvos reminimui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 08 20, 20:23)
Sveikutes, gal matet kokia nesudetingą schemelę tinkancią per mergvakarį padovanoti nuotakai, galėtų būti linksmas paveiksliukas.  ax.gif  blush2.gif

Toks nedidelis su jumoru lotuliukas.gif
"Vyrai irgi dirba ruošos darbus"
user posted image
Jei patiktų, parašyk man į AŽ adresą, kur atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 20, 21:47)
Pauksciuk, as irgi neapsiuvineciau, ir taip grazu, veikia kontrasto principu: is krastu ryskiau, viduryje svelniau. Bet ar tau apacioje uzteks kanvos reminimui? 4u.gif

Ten užlenkusi esu, kad neirtu
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2007 08 20, 11:59)
Winia, mielas tas MP, tik jau apsiuvimas tai...  schmoll.gif
  Va, galvojau pradėsiu tvarkyti langą ir vėl stop. Zuikiniauskiene, gelbėk! Kur siuvai backą pilku siūlu, kur juodu  g.gif ? Norėjau klausti per až, bet gal kam nors dar padės.
  Kaip gaila, kad nėra atskiros instrukcijos backui.  schmoll.gif

giluze, backstitch'inau visur juodu siūlu, išskyrus viršutinę lango pusę, kur užuolaidos yra. Ten backstitch'inau pilku siūlu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 20 rugpjūčio 2007 - 21:28
Ir čia paklausiu, gal kuri nors padėsit angel.gif gal žinot kur Klaipėdoje yra 16 ir 18 aidos, labai reikia , o pas mus prekiauja tik 14-ta. Savaitgalį su reikalais žadu vykt iki Klaipėdos, tai norėčiau nusipirkt, o nežinau kur g.gif būt gerai adresiukas , kad nereikėtų daug blaškytis.Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(_agnute_ @ 2007 08 15, 15:57)
jap, aš šitas fuksijas siuvinėju smile.gif dirbu su DMC siūlais ant 18 aidos mirksiukas.gif nr. 3867 man rodos jei gerai pamenu čia sumaišytas yra, turi būti 3687, pažiūrėk paletėj ar panašios spalvos, namie dar pasitikslinsiu dėl tų spalvų  unsure.gif

Agnute,o kiek cm aidos ėmei ax.gif aš paskaičiavau , kad apie 40 cm , ar užtektų... nelabai aš moku pasiskaičiuot, bijau per mažai nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 08 21, 12:38)
Ir čia paklausiu, gal kuri nors padėsit  angel.gif gal žinot kur Klaipėdoje yra 16 ir 18 aidos, labai reikia , o pas mus prekiauja tik 14-ta. Savaitgalį su reikalais žadu vykt iki Klaipėdos, tai norėčiau nusipirkt, o nežinau kur  g.gif būt gerai adresiukas , kad nereikėtų daug blaškytis.Ačiū.

Kiek man žinoma, Klaipėdoj yra trys taškai: * Burda salonas (prie senojo turgaus) dažniausiai turi įvairių spalvų aidos, * buvusiam vaikų pasauly yra rankdarbių parduotuvė ir * žardės prekybos centre (čia prieš pusmetį pirkau 18-tos gabaliuką) unsure.gif Tai tiek. Kur nors tikrai turi būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2007 08 21, 17:41)
Kiek man žinoma, Klaipėdoj yra trys taškai: * Burda salonas (prie senojo turgaus) dažniausiai turi įvairių spalvų aidos, * buvusiam vaikų pasauly yra rankdarbių parduotuvė ir * žardės prekybos centre (čia prieš pusmetį pirkau 18-tos gabaliuką)  unsure.gif Tai tiek. Kur nors tikrai turi būti  biggrin.gif

Ačiū ir už tiek , tik aš nelabai Klaipėdą žinau , tai gal pasakysit kur tas buvęs vaikų pasaulis yra ax.gif kitus , tai daugmaž žinau.
Atsakyti
Merginos, gal žinot kas su siuvinėjimo forumo puslapiu darosi? Niekaip negaliu prisijungti...erorus mėto...čia tik mano kompas streikuoja ar ir kitoms tas pats?
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 08 21, 19:07)
Merginos, gal žinot kas su siuvinėjimo forumo puslapiu darosi? Niekaip negaliu prisijungti...erorus mėto...čia tik mano kompas streikuoja ar ir kitoms tas pats?

Man ir nepavyksta prisijungti. Atidaro kažkokius nesąmoningus puslapius unsure.gif g.gif

Mergaitės, matėte skelbimų temoje, 3 psl., parduodamus siuvinėtus paveikslus? Ką manote? Ar esate pardavusios savo darbelius?
Atsakyti