Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

ele kiek kantrybes jus turit motereles wub.gif
Atsakyti
libaja gražūs angeliukai bigsmile.gif
axaniux gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 08 20, 13:35)
Pažiūrėk praeitam puslapy mano angeliuką, aš jį krikštynom siuvinėjau.

o gal galetum man i mail'a schemute atsiust ar idet nuoroda kur butu galima parsisiust? g.gif
mano mail'as eggrig@gmail.com

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 08 20, 13:51)
o gal galetum man i mail'a schemute atsiust ar idet nuoroda kur butu galima parsisiust?  g.gif
mano mail'as eggrig@gmail.com

4u.gif  4u.gif  4u.gif

jau radau to angeliuko schema thumbup.gif dabar varysiu pirkt siulu ir medziagos ir kipsiu i darba mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos atsiuskit man peduciu shema i pupuliukas2005@one.lt ,aciukas 4u.gif
Atsakyti
Pėdutės: http://photofile.ru/...l-8888/2991086/
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 08 20, 16:55)

O tai cia tik 7 siulu spalvos g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip visada visų darbeliai super thumbup.gif
va galais negalais atradau laiko pabaigti savo lelius, na ir privargau su tais skaičiais, ardžiau ir ardžiau doh.gif Man reikia jūsų patarimo, ar pasiųvinėti su tamsiu siūlu raides, ar palikti taip kaip yra g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 rugpjūčio 2007 - 17:17
Paukščiuk, labai gražus metrikas. wub.gif wub.gif O kieno čia dizainas? Man visai nematytas blush2.gif
O raideles ir skaičiukus aš asmeniškai apsiuvinėčiau, taip labiau jie išryškėtų ir uždengtų tuos baltus plotelius likusius tarp kryžiukų ax.gif
Atsakyti
paukščiuk,labai grazus darbelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tikrai nematytas
Atsakyti
Sveikutes, gal matet kokia nesudetingą schemelę tinkancią per mergvakarį padovanoti nuotakai, galėtų būti linksmas paveiksliukas. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Paukščiuk, labai gražiai atrodo metrikiukas. aš tai taip pat apsiuvinėčiau raideles ir skaičiukus. smile.gif
Atsakyti