ele kiek kantrybes jus turit motereles
libaja gražūs angeliukai
axaniux gražu
axaniux gražu
QUOTE(libaja @ 2007 08 20, 13:35)
Pažiūrėk praeitam puslapy mano angeliuką, aš jį krikštynom siuvinėjau.
o gal galetum man i mail'a schemute atsiust ar idet nuoroda kur butu galima parsisiust?
mano mail'as eggrig@gmail.com
QUOTE(egverb @ 2007 08 20, 13:51)
o gal galetum man i mail'a schemute atsiust ar idet nuoroda kur butu galima parsisiust?
jau radau to angeliuko schema dabar varysiu pirkt siulu ir medziagos ir kipsiu i darba
Merginos atsiuskit man peduciu shema i pupuliukas2005@one.lt ,aciukas
QUOTE(saliuky @ 2007 08 20, 16:55)
O tai cia tik 7 siulu spalvos
Sveikos merginos, kaip visada visų darbeliai super
va galais negalais atradau laiko pabaigti savo lelius, na ir privargau su tais skaičiais, ardžiau ir ardžiau Man reikia jūsų patarimo, ar pasiųvinėti su tamsiu siūlu raides, ar palikti taip kaip yra
va galais negalais atradau laiko pabaigti savo lelius, na ir privargau su tais skaičiais, ardžiau ir ardžiau Man reikia jūsų patarimo, ar pasiųvinėti su tamsiu siūlu raides, ar palikti taip kaip yra
Paukščiuk, labai gražus metrikas. O kieno čia dizainas? Man visai nematytas
O raideles ir skaičiukus aš asmeniškai apsiuvinėčiau, taip labiau jie išryškėtų ir uždengtų tuos baltus plotelius likusius tarp kryžiukų
O raideles ir skaičiukus aš asmeniškai apsiuvinėčiau, taip labiau jie išryškėtų ir uždengtų tuos baltus plotelius likusius tarp kryžiukų
paukščiuk,labai grazus darbelis ir tikrai nematytas
Sveikutes, gal matet kokia nesudetingą schemelę tinkancią per mergvakarį padovanoti nuotakai, galėtų būti linksmas paveiksliukas.
Paukščiuk, labai gražiai atrodo metrikiukas. aš tai taip pat apsiuvinėčiau raideles ir skaičiukus.