Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(winia @ 2007 08 18, 13:03)
Tai ten ne rinkinys, ten tik kažkoks tinklelis su išpieštu baisiu piešiniu smile.gif

O ne, i tokias baisybes net neziuriu schmoll.gif Rinkiniai, kuriuos pirkau - tai kanvos gabalas, siulai, adata, priedai (sagos, karoliukai) ir schema.DMC firmos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 18, 13:21)
O ne, i tokias baisybes net neziuriu schmoll.gif Rinkiniai, kuriuos pirkau - tai kanvos gabalas, siulai, adata, priedai (sagos, karoliukai) ir schema.DMC firmos. smile.gif

Tai labai faina, nebereik nieko ieškoti, viską gauni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 08 18, 11:51)
Nelabai suprantu, kuo rinkinys yra netikras darbas?

QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 08 18, 12:47)
Cia ko gero tureta galvoj tie rinkiniai,kur ant audinio schema nupiesta buna

QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 18, 13:21)

Tai aš čia "grybą supjoviau"... Kiek mačiau, tai vis tie išpaišyti tinkleliai... Tai jie man nepatinka schmoll.gif

O angeliuką jau pristatau visuomenei smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 18 rugpjūčio 2007 - 13:46
QUOTE(libaja @ 2007 08 18, 14:45)
O angeliuką jau pristatau visuomenei  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 08 18, 11:29)
g.gif  o kas jiems darbo, ką tu siunties???

Todel, kad kompa as uzimu besisiusdama schemutes lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
maža dovanėlė broliui sutuoktuvių metinių proga
Atsakyti
Sveikutes,

Piemiausiai tai noreciau pagirt visu darbus, labai grazus. Ir noreciau paprasyt pagalbos , gal kas galit man paaiskint kokio # Aida jie apibudina?

http://s143.photobuc...tcolorinstr.jpg
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 08 18, 18:27)
Sveikutes,

Piemiausiai tai noreciau pagirt visu darbus, labai grazus. Ir noreciau paprasyt pagalbos , gal kas galit man paaiskint kokio #  Aida jie apibudina?

http://s143.photobuc...tcolorinstr.jpg

tai palauk, vienas colis yra 2,5 cm. Pvz., 16 aida reiškia, kad viename colyje arba 2,5 cm yra 16 langelių. Tai reik apsiskaičiuoti..gaunasi ~11 langelių viename colyje, arba 11 aida. gal ir suklydau, negaliu būti 100 proc. tikra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 08 18, 15:42)
tai palauk, vienas colis yra 2,5 cm. Pvz., 16 aida reiškia, kad viename colyje arba 2,5 cm yra 16 langelių. Tai reik apsiskaičiuoti..gaunasi ~11 langelių viename colyje, arba 11 aida. gal ir suklydau, negaliu būti 100 proc. tikra  cool.gif

Man reik dar pasimokint kaip apskaiciuot ta Aida, o gal yra kokios lenteles tam sudarytos, kad nevarkt?
Lekiu i parde pirkt siulu ir Aidos, labai didelis ACIU uz atsiliepima.
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 08 18, 18:17)
user posted image

gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 08 18, 18:17)

thumbup.gif kaip faina
Atsakyti
Libaja,axaniux - mieli, silti darbeliai. Libaja - tik gal remas galetu buti siek tiek auksciau angelelio galvos? Ar pati reminai?
Atsakyti