Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 17, 21:08)
Ar čia kartais ne gulbės?  g.gif  biggrin.gif
Čia gulbės šalia gervių:
user posted image
Atsakyti
nu va šiandien nusipirkau mažų karoliukų (akys pamatė, o protas nespėjo uždrausti) smile.gif tai gal dabat galit patarti kur aš juos galėčiau pritaikyti siuvinėjimuose. (spalvos melsva, rausva ir balta perlamutrinė)
Atsakyti
Pora paveiksliuku su mano mylimais meskuciais: siuviniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretoidas: 17 rugpjūčio 2007 - 20:59
QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 17, 20:53)
Siandien pasidariau sau svente - apejau siuvinejimo reikmenu parduotuves. smile.gif Tikrai, "Burda moden" anchor ir madeiros kainas suvienodino - po 1.70 lt., o dar taip neseniai anchor buvo 1.90 lt., o madeira 1.45 lt. "Gerose akyse" nusipirkau kelis siuvinejimo rinkinius ir dar kruva uzsisakiau. Nezinau, kada viska issiuvinesiu ir kaip issimokesiu... Bet negaliu atsispirti. blush2.gif

O aš rinkinių nemėgstu siuvinėt... Nu "netikras" man tas darbelis. O vat schemoj pasikapstyt tai jau šis tas...

QUOTE(ruci @ 2007 08 17, 21:00)
Labai gražu thumbup.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 17, 21:58)
Pora paveiksliuku su mano mylimais meskuciais: user posted image
Faina thumbup.gif .O čia pasportukas toks languotas ar rėmelis? Bet tu fotografė - thumbup.gif Tokios nuotraukos visos meniškos. Malonu žiūrėt blush2.gif

Pagaliau angeliukas pasidavė
karsta.gif . Ryt dar "damušiu" ir pabandysiu pasirodyt... Tik labai jau nestandartinis siuvinys gavosi... Ieškojau rėmelių, bet tokių nelabai yra, reiks passportuką organizuot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 17 rugpjūčio 2007 - 21:03
QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 17, 21:58)
Pora paveiksliuku su mano mylimais meskuciais: siuviniai

labai simpatiski 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 08 17, 22:01)
O aš rinkinių nemėgstu siuvinėt... Nu "netikras" man tas darbelis.  O vat schemoj pasikapstyt tai jau šis tas...

Labai gražu  thumbup.gif
Faina  thumbup.gif .O čia pasportukas toks languotas ar rėmelis? Bet tu fotografė -  thumbup.gif Tokios nuotraukos visos meniškos. Malonu žiūrėt  blush2.gif

Pagaliau angeliukas pasidavė
karsta.gif . Ryt dar "damušiu" ir pabandysiu pasirodyt... Tik labai jau nestandartinis siuvinys gavosi... Ieškojau rėmelių, bet tokių nelabai yra, reiks passportuką organizuot  unsure.gif

Tiesą pasakius, pirmasyk pirkau rinkinukus. Ir iš tiesų kirbejo abejonė, ar verta pirkti. Dabar jau griaužiuosi...
O languotas ne paspartu, o medžiaga, kuria apsiūtas siuvinys. Idealus variantas, kai kanvos mažas gabalas. Derinau prie dukros škotiškos kuprinės ir visokių mokyklinių smulkmenėlių. rolleyes.gif
Labai laukiu tavo angeliuko, nes ir angelams silpnybę jaučiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos darbštuolės, gal galėtumėte padėti surasti šio paveiksliuko shemą, labai labai prašau!
file:///D:/DOCUME~1/Edita/MYDOCU~1/PICASA~1/katinai/target0.html
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 17, 21:03)
Vyras bara, kad internete sėdėdama be perstojo schemas siunčiuosi, o ne imu ir siuvinėju  biggrin.gif

aha, ir man tas pats - draugas bara, kam tas schemutes siunciuosi, jei vis vien tiek nespesiu issiuvineti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2007 08 18, 09:12)
aha, ir man tas pats - draugas bara, kam tas schemutes siunciuosi, jei vis vien tiek nespesiu issiuvineti blush2.gif  biggrin.gif

g.gif o kas jiems darbo, ką tu siunties???
Atsakyti
Nelabai suprantu, kuo rinkinys yra netikras darbas?
Kad į vieną vietą sudėtas audinys, siūlai ir schema?
Kuo tai skiriasi nuo to darbo, kai pačios internete randat schemą, važiuojat pirkti audinio ir siūlų?
Niekuo, tik sutaupytas laikas ir legali schema smile.gif

Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 08 18, 11:51)
Nelabai suprantu, kuo rinkinys yra netikras darbas?
Kad į vieną vietą sudėtas audinys, siūlai ir schema?
Kuo tai skiriasi nuo to darbo, kai pačios internete randat schemą, važiuojat pirkti audinio ir siūlų?
Niekuo, tik sutaupytas laikas ir legali schema smile.gif

Manau,kad tikras darbas thumbup.gif Cia ko gero tureta galvoj tie rinkiniai,kur ant audinio schema nupiesta buna
O schema legali ar ne,tai man visiskai dzin,tik,kad ta legalioji garantuotai "iskaitoma"...
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 08 18, 12:47)
Manau,kad tikras darbas  thumbup.gif  Cia ko gero tureta galvoj tie rinkiniai,kur ant audinio schema nupiesta buna
O schema legali ar ne,tai man visiskai dzin,tik,kad ta legalioji garantuotai "iskaitoma"...

Tai ten ne rinkinys, ten tik kažkoks tinklelis su išpieštu baisiu piešiniu smile.gif
Atsakyti