Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(Bianca @ 2007 08 17, 19:16)
Dar kelios nuorodos akytems:

ačiū, bet visos matytos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2007 08 17, 19:16)
Dar kelios nuorodos akytems:
Ačiū notworthy.gif O aš jų nespėju žiūrėti - tiek ten kartais visko "reikalingo" būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 17 rugpjūčio 2007 - 19:51
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 17, 16:48)
ačiū, bet visos matytos. ax.gif

o man - ne tongue.gif
Atsakyti
Siandien pasidariau sau svente - apejau siuvinejimo reikmenu parduotuves. smile.gif Tikrai, "Burda moden" anchor ir madeiros kainas suvienodino - po 1.70 lt., o dar taip neseniai anchor buvo 1.90 lt., o madeira 1.45 lt. "Gerose akyse" nusipirkau kelis siuvinejimo rinkinius ir dar kruva uzsisakiau. Nezinau, kada viska issiuvinesiu ir kaip issimokesiu... Bet negaliu atsispirti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 17, 13:50)
Merginos, patarkit  4u.gif

Ar pavyks normaliai įrėminti paveiksliuką, jeigu iš šonų yra tik po 1,5 cm laisvo ploto (į viršų ir apačią galiu palikti kiek tik nori, nors ir po pusmetrį  biggrin.gif )? Mama "užsisakė" paveiksliuką, o aš kanvos turiu tik vieną siaurą gabaliuką. Labai nesinori laukti, kol mane kas nors teiksis iki miesto nuvežti naujos kanvos pirkti, bet ir baisu pradėti, kad darbas nebūtų perniek  rolleyes.gif

Blogiausiu atveju, jei rėmintojai pradės bambėti, kad neužtenkamai medžiagėlės palikai, prisiūsi kitos medžiagos iš kraštų mirksiukas.gif Vis vien viskas pasislėps ir to pridūrimo nesimatys smile.gif Šiaip 1.5 cm mažoka, bet gal užtektų g.gif
Atsakyti
Šalia gervių...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 08 17, 20:49)
Ačiū notworthy.gif O aš jų nespėju žiūrėti - tiek ten kartais visko "reikalingo" būna...

drinks_cheers.gif Aš irgi kai pradedu žiūrėti, tai pamirštu, kad reikia baigti lotuliukas.gif Vyras bara, kad internete sėdėdama be perstojo schemas siunčiuosi, o ne imu ir siuvinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 08 17, 21:00)

sitos ir grazu, bet gerves "putiovesnes", bent jau man,kita savaite ruosiuos pradet gerviu sturma, gal kas nori kartu sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 08 17, 21:00)

Ar čia kartais ne gulbės? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Linksmas Cosmopolitan tipo horoskopas: http://picasaweb.goo...733124902677874
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 17, 21:08)
Ar čia kartais ne gulbės?  g.gif  biggrin.gif

cia tikrai gulbes.jos is tos pacios serijos.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 17, 21:08)
Ar čia kartais ne gulbės?  g.gif  biggrin.gif

cia gulbes, gulbes., uz tai ir parasyta:salia gerviu rolleyes.gif
Atsakyti