Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(saliuky @ 2007 08 16, 13:13)

QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 16, 14:26)
o gal ka is geliu serijos? Reta moteris geliu nemegsta.

QUOTE(kiskiene @ 2007 08 16, 14:43)

QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 16, 14:47)

Labai AČIŪ visoms. Manau, tikrai ką nors išsirinksiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2007 08 16, 14:43)

o kaip iš čia atsisiųst schemą?
Papildyta:
jau radau pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 08 16, 15:37)
o kaip iš čia atsisiųst schemą?
Papildyta:
jau radau pati smile.gif

Paaiškink ir man, kvailai ax.gif Badziojau badziojau ir neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 16, 21:16)
Paaiškink ir man, kvailai  ax.gif Badziojau badziojau ir neradau  doh.gif

susirandi užrašą kairėj pusėj esančioj juostuoj, kuri eina žemyn užrašą СХЕМЫ ВЫШИВОК К КАРТИНКАМ paspaudi ant jos ir tada renkisi kurią nori schemą parsisiųst
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 08 16, 21:45)
susirandi užrašą kairėj pusėj esančioj juostuoj, kuri eina žemyn užrašą  СХЕМЫ ВЫШИВОК К КАРТИНКАМ paspaudi ant jos ir tada renkisi kurią nori schemą parsisiųst

Susigaudžiau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

nu aš tai umn.gif visai... Jau gal karštis smegenėles sutraukė. Pradėjau siuvinėt angelą, atrodė darbo nedaug. Tai kažkoks "angelas-žudikas", 4 kartus pradėjau vis, niekaip nesigavo pradžia, o po to 2/3 teko ardyt, nes taaaip supainiojau schemą, kad galų nebesuvedžiau. Dabar bandau pasidaryt kontūrą, o po to pildysiu vidų, man jau atrodo, kad duosiu laisvę improvizacijai, nes ištisai pavieniai kryželiai doh.gif jokios sistemos doh.gif
Atsakyti
Štai kokius mažučiukus aš siuvinėjau per atostogas:

------------------Tigras: ----------------------------------------- Pooh------------------------:
user posted image-user posted image
Atsakyti
ruci, labai miela. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=ruci,2007 08 16, 22:38]
[color=black]Štai kokius mažučiukus aš siuvinėjau per atostogas:
o ant ko čia siuvinėjai, kanvos ar lino?
Atsakyti
Tikrai,Ruci, nelabai panasu i kanva, siuvineti buvo sunku.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 08 16, 21:57)
Sveikos,

nu aš tai  umn.gif visai... Jau gal karštis smegenėles sutraukė. Pradėjau siuvinėt angelą, atrodė darbo nedaug. Tai kažkoks "angelas-žudikas", 4 kartus pradėjau vis, niekaip nesigavo pradžia, o po to 2/3 teko ardyt, nes taaaip supainiojau schemą, kad galų nebesuvedžiau. Dabar bandau pasidaryt kontūrą, o po to pildysiu vidų, man jau atrodo, kad duosiu laisvę improvizacijai, nes ištisai pavieniai kryželiai  doh.gif jokios sistemos doh.gif

Užuojauta ax.gif Gerai,kad dar kantrybės turi vis tą patį pradėt 4u.gif Aš,po tiek ardymų,jau gal metus bučiau (tfu tfu tfu,kad taip neatsistiktų). Ar tu schemoj pasižymi išsiuvinėtus kryželius g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 08 16, 21:38)
Štai kokius mažučiukus aš siuvinėjau per atostogas:

------------------Tigras: ----------------------------------------- Pooh------------------------:
user posted image-user posted image

Okokiu dygsniu juoda apvedima siuvineji? g.gif
Atsakyti