Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(_agnute_ @ 2007 08 06, 23:54)

šiuo metu laukiu galimybės prisėsti prie ankstesniojo savo darbelio smile.gif
user posted image

Agnute, pamačiau , kad siuvinėji šitas fuksijas, ruošiuosi ir aš , bet man iškilo šiokių tokių neaiškumų , tai noriu paklaust ax.gif ar DMC siūlais siuvinėji? Pas mane surašyti tik numeriukai, tai pagal juos manau , kad tai DMC, bet nr.3867 siūlų nėra jokiose lentelėse, tai tada iš viso nebesuprantu , kokia čia spalva g.gif
Jei Agnutė neatsišauktų , gal dar kuri nors turi šitas Lanarte fuksijas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 08 15, 14:28)
http://s63.photobuck...nt=DSC00215.jpg
iš serijos virėjai
tik truputį kažko neryškiai nusifotkino

aš norėčiau paklausti - kokios firmos siūlais tu tuos virėjus siuvinėji? nes aš turiu jų schemutes, bet ten nenurodyti nei firma, nei siūlų numerėliai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 08 15, 14:56)
Agnute, pamačiau , kad siuvinėji šitas fuksijas, ruošiuosi ir aš , bet man iškilo šiokių tokių neaiškumų , tai noriu paklaust  ax.gif ar DMC siūlais siuvinėji? Pas mane surašyti tik numeriukai, tai pagal juos manau , kad tai DMC, bet nr.3867 siūlų nėra jokiose lentelėse, tai tada iš viso nebesuprantu , kokia čia spalva  g.gif
  Jei Agnutė neatsišauktų , gal dar kuri nors turi šitas Lanarte fuksijas  mirksiukas.gif

jap, aš šitas fuksijas siuvinėju smile.gif dirbu su DMC siūlais ant 18 aidos mirksiukas.gif nr. 3867 man rodos jei gerai pamenu čia sumaišytas yra, turi būti 3687, pažiūrėk paletėj ar panašios spalvos, namie dar pasitikslinsiu dėl tų spalvų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 08 15, 15:57)
jap, aš šitas fuksijas siuvinėju smile.gif dirbu su DMC siūlais ant 18 aidos mirksiukas.gif nr. 3867 man rodos jei gerai pamenu čia sumaišytas yra, turi būti 3687, pažiūrėk paletėj ar panašios spalvos, namie dar pasitikslinsiu dėl tų spalvų  unsure.gif

Ačiū ,Agnute smile.gif lauksiu dar patikslinimo , o siūlai natūroje tokie pat ryškūs , kaip ir paveiksle , nes internete DMC paletėse , tai šiek tiek blankesnės smile.gif bet vistiek bėgsiu ryt į parduotuvę siūliukų , labai jau gražus man šitas paveikslas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 08 15, 16:07)
Ačiū ,Agnute  smile.gif lauksiu dar patikslinimo , o siūlai natūroje tokie pat ryškūs , kaip ir paveiksle , nes internete DMC paletėse , tai šiek tiek blankesnės  smile.gif bet vistiek bėgsiu ryt į parduotuvę siūliukų , labai jau gražus man šitas paveikslas  wub.gif

kitam forume pasiskaičiau, tikrai ten turi būti 3687 smile.gif sėkmės siuvinėjant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 15 rugpjūčio 2007 - 16:02
QUOTE(saliuky @ 2007 08 15, 01:06)
Nona  gal per vėlai, bet man tokia mintis kilo. Galima tuos nelemtus dryžius ušdažyti, medžiagai skirtais dažais. Padaryti tarsi foną, priderinti spalvą ir kempinėle atsargiai patapšnoti. Gautūsi kaip debesėliai. Esu mačiusi ''Vervac'' '' Kiss'' taip pagražintą. Gaila įdėto darbo, o paveikslėlis tikrai labai gražus.

Aciu uz minti aciuks.gif
Jau 3 dienas mano rozytes guli vanise, ukiskam muile ir arielije ir nieko verysad.gif Kaip buvo dryziai, taip ir liko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 08 15, 17:01)
kitam forume pasiskaičiau, tikrai ten turi būti 3687 smile.gif sėkmės siuvinėjant mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Matelyk, jau kokį gražų MP dizainą siuvinėji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 08 15, 13:22)
Liuks! Super! thumbup.gif yahoo.gif

4u.gif bigsmile.gif biggrin.gif blush2.gif
Va, dabar negaliu apsispręsti, kokį darbelį siuvinėti ar vazą su rožių puokšte ar V. Vangogo paveikslą "Irisai". Aišku, Irisai butų įdomiau, bet tiesiog nežinau ką siuvinėti, man jie abu gražūs. Gaila, kad jie žurnale, negaliu šiuo metu nufotografuoti ir parodyti... verysad.gif Beje kažkur buvo siūlų konverteris į įvairius kitus siūlus, gal kokią nuorodėlę imestumėte, nelabai turiu laiko ieškoti... blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 08 15, 13:05)
Na va, pagaliau įrėminau paveiksliuką ir spėjau padovanoti...  4u.gif

gražu thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(axaniux @ 2007 08 15, 14:28)
http://s63.photobuck...nt=DSC00215.jpg
iš serijos virėjai
tik truputį kažko neryškiai nusifotkino

bigsmile.gif fainuolis thumbup.gif

QUOTE(astute_k @ 2007 08 15, 19:22)
Matelyk, jau kokį gražų MP dizainą siuvinėji  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
konverteris
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 08 15, 20:19)

Labai labai dėkui... 4u.gif bigsmile.gif biggrin.gif notworthy.gif
Atsakyti