As irgi pati retai reminu. Anksciau reminau "Sesutese", dabar Vytauto gt. Zveryne. Bet kiekviena karta isklausau pamokymu, kad reiktu uzdeti stikla, geriau klijuoti ir t.t. Zodziu, reikia tureti tvirtybes ir reikalauti to, ko nori.
Na ir as buvau susidurus su ireminimo problema,bet kai pasakiau salone prase atnest ,ir tikrai gerai istaise.ir dar maciau kaip viena remino,tai pakrascius klijavo su dvipuse lipnia juosta.darbas buvo nemazas.kazin tik kaip laike,nors sau po to maza taip reminau tai viskas ok.
Laba diena,
reikia Jūsų labai didelės didelės pagalbos.
noriu sūnėnui išsiuvinėti ant rankšluoščio jo vardą, svorį, ūgį, gimimo datą. bet esmė ta, kad jau trečiadienį to rankšluoščio man reik. gal kuri apsiimtumėte man pagelbėti. skolinga nelikčiau
veiksmas Kaune.
labai lauksiu Jūsų žinučių.
reikia Jūsų labai didelės didelės pagalbos.
noriu sūnėnui išsiuvinėti ant rankšluoščio jo vardą, svorį, ūgį, gimimo datą. bet esmė ta, kad jau trečiadienį to rankšluoščio man reik. gal kuri apsiimtumėte man pagelbėti. skolinga nelikčiau
veiksmas Kaune.
labai lauksiu Jūsų žinučių.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 13, 10:27)
Vis tiek aš manau, kad didelius paveikslus pačioms turėtų būti nelengva rėmintis.
visiškai sutinku , nors bandytum bandytum ir vis tiek gautųsi kažkada gerai
o su rėminimo dirbtuvėm tai visos jos rėmina pusė velnio arba net labai gerai iki pirmo sugadinimo , t.y. iki pirmo įrėminimo blogai
radau schemų, surūšiuotų pagal temasnemokamos schemos
yra pasirinkimas raidžių ir skaičių
o čia akims paganyt šiaip
yra pasirinkimas raidžių ir skaičių
o čia akims paganyt šiaip
Kuo toliau savo linelius siuvinėju, tuo labiau nervas ima, kad netinkamai medžiagą pasirinkau Reikėjo musėt ant lino siuvinėt, o aš .... pabijojau, kad nesusidorosiu... Nu įmesiu jums pažiūrėt, pakritikuokit
O dar, kažkas buvo angeliukų schemyčių įdėjęs.. Reikia krikštynom a'la atviruko-paveiksliuko, ir kad darbo nebūtų daug, nes greit reik. Gal galima būtų pakartot tą puslapiuką ar kažką, kas krikštynom tinka.. Ačiuks
O dar, kažkas buvo angeliukų schemyčių įdėjęs.. Reikia krikštynom a'la atviruko-paveiksliuko, ir kad darbo nebūtų daug, nes greit reik. Gal galima būtų pakartot tą puslapiuką ar kažką, kas krikštynom tinka.. Ačiuks
o čia originalas
Tik dar tikiuos, kad bachstichas viską į vietas sustatys
libaja, ant kokios medžiagėlės siuvinėji?
o backstitch'as tai tikrai viską į vietas sustatys ir paveiksliukas kaip originalas atrodys. Aš kai graikišką langą siuvinėjau, man buvo tas pats: tik padarius backstitch'ą išryškėjo visas paveikslėlio grožis.
o backstitch'as tai tikrai viską į vietas sustatys ir paveiksliukas kaip originalas atrodys. Aš kai graikišką langą siuvinėjau, man buvo tas pats: tik padarius backstitch'ą išryškėjo visas paveikslėlio grožis.
noriu ir as parodyti savo darbeli paskutini
http://s187.photobuc...nt=IMG_2886.jpg
issiuvinejau jau pries pora savaiciu, tik kad nufotografuoti nebuvo kaip
Reikia nesti reminti, bet kad neturiu jokios vizijos kaip jis yremintas atrodyti turetu
http://s187.photobuc...nt=IMG_2886.jpg
issiuvinejau jau pries pora savaiciu, tik kad nufotografuoti nebuvo kaip
Reikia nesti reminti, bet kad neturiu jokios vizijos kaip jis yremintas atrodyti turetu
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 13, 15:21)
libaja, ant kokios medžiagėlės siuvinėji?
Ant žalsvai pamargintos Aidos. O originalą tai nelabai panašu bus, nes gėlyčių spalvą kitą ėmiau, nepatiko man originali
QUOTE(krapstaliuke @ 2007 08 13, 15:26)
noriu ir as parodyti savo darbeli paskutini
Gražu bus Vyrui parodžiau, tai jau užsiprašė, kad ir jam tokio reik QUOTE(libaja @ 2007 08 13, 15:42)
Ant žalsvai pamargintos Aidos. O originalą tai nelabai panašu bus, nes gėlyčių spalvą kitą ėmiau, nepatiko man originali
tai ant kanvos daug lengviau siuvinėt nei ant lino.