Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(mamaRe @ 2007 08 12, 18:37)
Aš tai siuvinėju DMC, Anchor niekad nesiuvinėjau.
O tai tu jau turi "gervių" schemą?

kaimyne turi smile.gif ,kaip jums sekasi su gervem? gal jau baiginejat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute: 12 rugpjūčio 2007 - 17:41
gal kuri žinot skaičių schemų. reiktų taip 15*6 kryžiukų
Atsakyti
Sveikos, auksarankės 4u.gif

Norėčiau pakviesti vilnietes sudalyvauti gražioje, kilnaus tikslo akcijoje. Nuoroda į temą - mano paraše.
Ačiū Jums
Atsakyti
Mergaites, o per kiek laiko iremina issiuvineta paveiksliuka? g.gif
Atsakyti
Priklauso nuo dirbtuvių, užsakymų kiekio ir t.t. Bet orentuokis savaitės laikotarpy ir ilgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 12 rugpjūčio 2007 - 18:55
QUOTE(saliuky @ 2007 08 12, 20:54)
Priklauso nuo dirbtuvių, užsakymų kiekio ir t.t. Bet orentuokis savaitės laikotarpy ir ilgiau.

Aciuks uz atsakyma aciuks.gif
O kur Vilniuje yra pigiausia remint gal zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 08 12, 18:40)
kaimyne turi smile.gif ,kaip jums sekasi su gervem? gal jau baiginejat?

Gal Gervė jau ir pabaigė, aš tai tik puse išsiuvinėjau.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 12, 20:26)
... aš tai tik puse išsiuvinėjau.

Na na na, prašom pademonstruoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 08 12, 20:32)
Na na na, prašom pademonstruoti  bigsmile.gif

Taigi jokio dar vaizdo, tik dangus. Pabandysiu, jei interas gerai kraus. Rytoj išvešim kompą taisymui, tai galiu ilgai čia nepasirodyti.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 08 12, 19:51)
Mergaites, o per kiek laiko iremina issiuvineta paveiksliuka?  g.gif

o aš kartą nešiau rėminti grafikos darbus (du paveiksliukus) tai man iremino labai greitai - atsiimti ėjau jau sekančią dieną.
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2007 08 12, 21:07)
o aš kartą nešiau rėminti grafikos darbus (du paveiksliukus) tai man iremino labai greitai - atsiimti ėjau jau sekančią dieną.

Man kiek rėmino siuvinius, tai vis pridarydavo oro burbulų - medžiaga vietomis atšokusi nuo pagrindo. Atrodo tai doh.gif Bet gal kas galit patarti, kaip apdirbti darbelį, kad jį gražiai įrėmintų. Jie ten prie kažko klijuoja medžiagą ir matyt kartais negražiai prisiklijuoja unsure.gif
Atsakyti
Dėl pačio rėminimo technikos. Turiu kelis darbus rėmintus pas ''specelistus'', kurie medžiagą priklijavo prie kaž ko {nežinau tikslios nechnologijos}. Tai va, dideliam mano liūdesiui medžiagėlė atsiklijavo ir susigarbanojo. Atgal jiems tikrai nenešiu. Dabar drebu, nes toks pat likimas laukia ir kito darbelio. Įdomu su kokiais klijais klijavo?
Atsakyti