Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(libaja @ 2007 08 11, 13:19)
Nu nu, sudominai.. Kažkaip tik Madeira siuvinėjau iki šio laiko. Kiek kainuoja? Aš gerose akyse perku 10 m. 1,80 Lt. kainuoja.. O kokia pakuotė? Ne maišiukai tokie???  O kur tas Burda Moden salonas yra?

Pas mus tai tokie 1.45lt.
Atsakyti
http://show.7ya.ru/p...?...453586&ob=0
ieškau šito schemos. gal kas turi ar matėt?
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 08 11, 14:21)

Kai rasi ir man persiusk mirksiukas.gif , tikrai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 11, 13:47)
Pas mus tai tokie 1.45lt.

Nu tai ką, šiaušim į Panevėžį siūlų užsipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 08 11, 14:21)
http://show.7ya.ru/p...?...453586&ob=0

Bet ča ir daugiau gražių dalykų yra wub.gif O jeigu paprašyt e-meil'u... gal atsiųstų??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 08 11, 17:30)
Nu tai ką, šiaušim į Panevėžį siūlų užsipirkt  lotuliukas.gif

Nereikes i Panevezi, ir Vilniuj ta pati kaina. "Burda moden" salonas Traku gt. pradzioje. O "Geros akys" man rodos tik DMC siulais prekiauja. O gal dabar ir madeira? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 11, 17:46)
Nereikes i Panevezi, ir Vilniuj ta pati kaina. "Burda moden" salonas Traku gt. pradzioje. O "Geros akys" man rodos tik DMC siulais prekiauja. O gal dabar ir madeira? g.gif

Tikrai DMC ir tikrai Madeira... O Trakų gatvėj tai tik CASA LANA žinau parduotuvę siūlų, kur ta Burda??? ( gal čia tas pats??)
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 08 11, 18:22)
Tikrai DMC ir tikrai Madeira... O Trakų gatvėj tai tik CASA LANA žinau parduotuvę siūlų, kur ta Burda??? ( gal čia tas pats??)

Traku gt. arciau Pylimo gt. Kitoje gt. puseje "Drogas".
Papildyta:
Radau adresa : Traku gt.6. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 07, 16:27)
Jau galiu pasigirti savo paskutiniu išsiuvinėtu darbeliu, kuris buvo siuvinėjamas SM rankdarbių swap'ui ir jau turi naujus namučius:

zuikiniauskiene, jei nepaslaptis, ką pati gavai ax.gif ar patiko ax.gif

gundaus ir aš sudalyvauti, bet bijau kad per mėn galiu nespėti darbelio padaryti blush2.gif

aplamai senai pas jumi bebuvau, tai jau darbelių ir visokių grožybių kiek daug naujų pamačiau thumbup.gif wub.gif

aš savo du paskutinius darbus nunešiau į bazę įrėminti doh.gif
1 - sumokėjau belekiek doh.gif
2 - niekaip negaliu atsiimti blink.gif paskambinu vieną dieną ir gavos toks dialogas:
- iki kada dirbat,
- iki 6
- jei ateisiu 5,20, ar gerai
- ne, nieko nebus blink.gif
negaliu nueit anksčiau, nes dirbu, bet kitą dieną ištaikiau ir 4,40 nuvarau atsiimti, o ant durų skelbimas "dėl techninių kliūčių nedirbame" doh.gif sekančią dieną skambinu, atsiliepia tik balso paštas blink.gif doh.gif vnž jau net pradedu abejoti ar atgausiu savo siuvinius verysad.gif

daugiu neeksperimentuosiu ir nešiu rėminti kur ir anksčiau nešiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 08 11, 19:40)
zuikiniauskiene, jei nepaslaptis, ką pati gavai  ax.gif ar patiko  ax.gif
gundaus ir aš sudalyvauti, bet bijau kad per mėn galiu nespėti darbelio padaryti  blush2.gif

Pasižiūrėjau aš vienos forumietės fotkes, ką ji gavo doh.gif , tai kažkokių š...liakų pridėta, nežinočiau kur juos panaudoti g.gif . Ir galvoju, ar nebūna taip, kad išsiunti gerą daiktą (darbą), o gauni kokių niekalų. Juk viskas kaip ir slepiama, kas kam dovanoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 08 11, 19:40)
zuikiniauskiene, jei nepaslaptis, ką pati gavai  ax.gif ar patiko  ax.gif

gundaus ir aš sudalyvauti, bet bijau kad per mėn galiu nespėti darbelio padaryti  blush2.gif

va, ką gavau ir esu patenkinta:

http://s178.photobuc.....M swapas/Man/

sudalyvauk. Visai smagu. wub.gif Gali ne tik darbelį siųst, bet ir priemonių rankdarbiams. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 11 rugpjūčio 2007 - 18:47
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 11, 19:47)
va, ką gavau ir esu patenkinta:

http://s178.photobuc.....M swapas/Man/

sudalyvauk. Visai smagu. wub.gif Gali ne tik darbelį siųst, bet ir priemonių rankdarbiams. mirksiukas.gif

thumbup.gif

age peržiūrėjau visų apsikeitimus, bet pati tai nelabai norėčiau gauti priemonių ax.gif mieliau pasidžiaugčiau dovanelė biggrin.gif
gal reikės pabandyti sudalyvauti rolleyes.gif
o kada prasidės trečiasis apsikeitimas ax.gif
Atsakyti