Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2007 08 10, 12:34)

tik pašto ženklai:

http://dump.ru/files/g/g2136443669/

http://dump.ru/files/g/g579432099/
Atsakyti
Sveikutes,kokios jus saunuoles, kad siuvinejate. Vat as niekaip neprisiruosiu. Nusipirkau programa, kur is nuotraukos padaro siuvinejimo langiukus, pasidariau siuvinejimui nuotrauka ir niekaipo neprisiruosiu. Kadda gi jus randate laiko siuvineti?
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2007 08 10, 14:23)
Sveikutes,kokios jus saunuoles, kad siuvinejate. Vat as  niekaip neprisiruosiu. Nusipirkau programa, kur is nuotraukos padaro siuvinejimo langiukus, pasidariau siuvinejimui nuotrauka ir niekaipo neprisiruosiu. Kadda gi jus randate laiko siuvineti?

Bet jei nesiuvinėji, kam programą pirkai? g.gif Beje, kiek ji kainuoja? Aš galvojau gal parsisiųsti free-trial, bet nutariau, kad kažin ar man patiks siuvinėta nuotrauka ax.gif
Atsakyti
o, matau giluze apacioj tupi. ax.gif Kaip tavo graikiškas langas? Gal jau įrėmintas? Pasirodyk. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,sveikutės

Turiu prašymą: man labai reikėtų, maitinančios kūdikį moters,schemos. Gal kuri turit,ar kur matėt. Iš anksto ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 10 rugpjūčio 2007 - 19:33
Sveikutes. Trumpam grizau is kaimo bigsmile.gif

Kiek cia graziu darbeliu thumbup.gif visi labai grazus grazu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal perkat siuliukus internetu? smile.gif Patarkit ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Jovitelele @ 2007 08 10, 22:52)
Sveikutes. Gal perkat siuliukus internetu? smile.gif  Patarkit ar verta?

Ne, perku parduotuvėj. Jei tu ne iš mažo miesto ir tavo mieste yra siūliukų parduotuvė, tai tikrai neapsimoka. O be to, visada galima nuvažiuot į didesnius miestus.
Atsakyti
QUOTE(Jovitelele @ 2007 08 10, 22:52)
Sveikutes. Gal perkat siuliukus internetu? smile.gif  Patarkit ar verta?

Aš esu pirkus dmc siūlų iš Sew&So, kai užkniso laukti, kol GA atsiras reikiamų spalvų. Finansiškai turbūt neapsimoka, bet kai nenori laukti, nebloga išeitis.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 10, 23:55)
Ne, perku parduotuvėj. Jei tu ne iš mažo miesto ir tavo mieste yra siūliukų parduotuvė, tai tikrai neapsimoka. O be to, visada galima nuvažiuot į didesnius miestus.

As is Vilniaus ,siaip perku universalinej "geros akys". Pasirinkimas tikrai didelis,bet juk zinot kaip su tais lietuviais juk megstam pataupyti smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovitelele @ 2007 08 11, 00:44)
As is Vilniaus ,siaip perku universalinej "geros akys". Pasirinkimas tikrai didelis,bet juk zinot kaip su tais lietuviais juk megstam pataupyti  smile.gif  4u.gif

O kokia kaina mokat uz siuliukus?
Atsakyti
"Burda moden" salone Vilniuje madeira pigesne ir dar geresnej pakuotej. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 11, 00:29)
"Burda moden" salone Vilniuje madeira pigesne ir dar geresnej pakuotej. smile.gif

Nu nu, sudominai.. Kažkaip tik Madeira siuvinėjau iki šio laiko. Kiek kainuoja? Aš gerose akyse perku 10 m. 1,80 Lt. kainuoja.. O kokia pakuotė? Ne maišiukai tokie??? O kur tas Burda Moden salonas yra?
Atsakyti