Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

Na, jei reiks pagalbos, rašyk 4u.gif

Aš tai nedygsniuoju, bet girdėjau, kad yra spec. pieštukai ar flomasteriai, kue išsiplauna. Berods Gerose akyse jų būna. Gal atsilieps tos, kurios naudoja ir daugiau papasakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 09, 11:33)
Na, jei reiks pagalbos, rašyk  4u.gif

Aš tai nedygsniuoju, bet girdėjau, kad yra spec. pieštukai ar flomasteriai, kue išsiplauna. Berods Gerose akyse jų būna. Gal atsilieps tos, kurios naudoja ir daugiau papasakos  biggrin.gif

Aš tai nieko nenaudoju, tik sudygsniuoju vieną siūlę skersai ir vieną išilgai kas 10 langelių.

O flomasterių 'Gerose akyse' nebebus, nes ten girdėjau, jog jų daugiau nebegamins.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 09, 11:50)
Aš tai nieko nenaudoju, tik sudygsniuoju vieną siūlę skersai ir vieną išilgai kas 10 langelių.

O flomasterių 'Gerose akyse' nebebus, nes ten girdėjau, jog jų daugiau nebegamins.

O tai paskui, kai darbą pabaigi, ar nebūna sunku tuos siūlus ištraukyti? Ar tu juos palieki? Bet jei paveiksliukas su tuščiais tarpais, tai negalima palikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 09, 12:30)
O tai paskui, kai darbą pabaigi, ar nebūna sunku tuos siūlus ištraukyti? Ar tu juos palieki? Bet jei paveiksliukas su tuščiais tarpais, tai negalima palikti  g.gif

aš sudygsniuoju tik dviem linijom: viena linija per visą kairį audinio šoną, kita per visą apačią. Ir viskas. Darbelio krastai jos nesiekia net. O ištraukt labai lengva, nes dygsniuoju kas 10 langelių.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 09, 12:34)
aš sudygsniuoju tik dviem linijom: viena linija per visą kairį audinio šoną, kita per visą apačią. Ir viskas. Darbelio krastai jos nesiekia net. O ištraukt labai lengva, nes dygsniuoju kas 10 langelių.

Kai pagalvoji, matyt kiekviena susirandam sau patogiausią būdą siuvinėti, ir kartais sunku pritaikyti kažkokias taisykles... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 09, 12:43)
Kai pagalvoji, matyt kiekviena susirandam sau patogiausią būdą siuvinėti, ir kartais sunku pritaikyti kažkokias taisykles...  4u.gif

Siuvinėjimo būde jokių taisyklių nėra. Kaip kuriai patogiau, taip ir siuvinėja. Ir siuvinėt pradeda nuo to kampo, nuo kurio patogiau. rolleyes.gif

Papildyta:

Pumpurėlis, va čia matosi, kaip aš susidygsniuoju siuvinėjamą paveiksliuką (tik nuotrauka šiek tiek kreiva hihihi.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 09 rugpjūčio 2007 - 12:00
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 09, 12:58)
Pumpurėlis, va čia matosi, kaip aš susidygsniuoju siuvinėjamą paveiksliuką (tik nuotrauka šiek tiek kreiva hihihi.gif )

Aa, tai ir aš taip pat sudygsniuoju ax.gif Aš buvau supratusi, kad tu dygsniuoji kas 10 langelių... doh.gif
Labai gražus šitas langas - jau daug ir padaryta thumbup.gif Aš irgi mąsčiau, gal jį siuvinėti, bet nutariau, kad gal jis man didokas... Už tai siuvinėju Pirmąjį bučinį. Va kiek jau yra per tris dienas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 09 rugpjūčio 2007 - 12:09
QUOTE(Eglinukas @ 2007 08 09, 10:29)
Aciu jums visoms, jei tik sugalvosiu vis delto Anchor siuvineti, bandysiu kreiptis  4u.gif

Bet cia dar vienas stabdis yra  blush2.gif  aš turiu kaip ir čekį "gerose akyse", o ten pas mus tik DMC, tai man išeitų pigiau, nors dar pagalvosiu, gal kitam paveikslėliui skirti  tongue.gif

Jūs labai draugiškos  4u.gif  4u.gif  Ačiū
Papildyta:
Tiesa, minėjot kad dygsniuojat medžiagą kvadratukais, o ne piešiat, o kaip po to su tais siūliukais darote, juos kada ištraukiate?
Aš kažkaip nesidygsniuoju, ir nesibraižau, nes bijau kad neišsiplaus, bet po to pasitaiko kad tenka ardyti, nes i pievas su skaičiavimasi nugrybauju  doh.gif va neseniai ardžiau tokia nemažą gėlę iš pagalvėlės  doh.gif  blush2.gif tai daugiau nebenorėčiau  blink.gif  lotuliukas.gif

As piesiau su paprastu, piestuku isiskalbia kuo puikiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 09, 13:08)
Aa, tai ir aš taip pat sudygsniuoju  ax.gif Aš buvau supratusi, kad tu dygsniuoji kas 10 langelių...  doh.gif
Labai gražus šitas langas - jau daug ir padaryta  thumbup.gif Aš irgi mąsčiau, gal jį siuvinėti, bet nutariau, kad gal jis man didokas... Už tai siuvinėju Pirmąjį bučinį. Va kiek jau yra per tris dienas smile.gif

aš jau jį seniai išsiuvinėjusi esu. ax.gif Tik dar neįrėminau. blush2.gif Nėra jis toks didelis, tik darbelio daug, ypač su backstitchu. doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 09 rugpjūčio 2007 - 12:47
Lėliuką siuvinėjau susidygsniavus smulkiai 10x10, dabar pasidariau kas 10 langelių didelius dygsnius. Tik nelabai jie man padeda hihihi.gif Sekantį darbelį matyt, susipiešiu, nes tuos dygsnių siūlusdažnai prisiuvu, ir sunku ištraukt po to
Atsakyti
[quote=zuikiniauskienė,2007 08 09, 13:46]
aš jau jį seniai išsiuvinėjusi esu. ax.gif Tik dar neįrėminau. blush2.gif Nėra jis toks didelis, tik darbelio daug, ypač su backstitchu. doh.gif
Zuikiniauskiene, laba labai gražus langas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 08 09, 14:10)
Zuikiniauskiene, laba labai gražus langas bigsmile.gif  thumbup.gif

ačiū. 4u.gif
Atsakyti