Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 08, 15:26)
Mano subjektyvia nuomone, jei tik gali, geriau siuvinėk Anchoru. Aš mėginau

Aciu uz nuomone, bandysiu kazka galvoti 4u.gif
As Kaune, bet tik vienoje parduotveje radau Anchor, prie laisves al, o kitose kiek zinau senamiestyje tik DMC, na gal pabadysiu atsirinkti DMC ir ziureti kokios ten spalvos gaunasi cool.gif
Atsakyti
Pasisiūlyčiau pati padėti ir Vilniuj trūkstamų Anchoro spalvų pažiūrėti, bet dabar iš namų neišeinu (esu užmiestyje be mašinos) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 08, 15:52)
dabar iš namų neišeinu (esu užmiestyje be mašinos)  unsure.gif

Kas tave ištrėmė? Ar bent siuvinėti "leidžia" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 08, 13:26)
Kas tave ištrėmė? Ar bent siuvinėti "leidžia"  lotuliukas.gif

Neištrėmė, mes gyvenam priemiestyje (o tuoj kraustysimės į dar didesnį priemiestį, mazdaug 15 km nuo miesto) blink.gif O vyrui naujam darbe dar auto nedave, tai "šeimos" mašina važinėja dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 08 rugpjūčio 2007 - 16:11
QUOTE(Eglinukas @ 2007 08 08, 15:33)
Aciu uz nuomone, bandysiu kazka galvoti  4u.gif
As Kaune, bet tik vienoje parduotveje radau Anchor, prie laisves al, o kitose kiek zinau senamiestyje tik DMC, na gal pabadysiu atsirinkti DMC ir ziureti kokios ten spalvos gaunasi  cool.gif

Šiaip ne vieną kartą siūliukus siunčiau į kitus miestus, tame tarpe ir į užsienį. Taip, kad pagalbą suteiksim tik tark žodį..... ir tavo siela pasveiks
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 08 rugpjūčio 2007 - 16:25
QUOTE(Eglinukas @ 2007 08 08, 12:33)
Aciu uz nuomone, bandysiu kazka galvoti  4u.gif
As Kaune, bet tik vienoje parduotveje radau Anchor, prie laisves al, o kitose kiek zinau senamiestyje tik DMC, na gal pabadysiu atsirinkti DMC ir ziureti kokios ten spalvos gaunasi  cool.gif

TUriu idėją - paskambink į Burda Moden saloną Vilniuje, Trakų g. ir paklausk ar turi tavo trūkstamų spalvų. Jeigu turi, mes, vilnietės, gal jau kaip nors pasiorganizuotume padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 08, 16:54)
Neištrėmė, mes gyvenam priemiestyje

Man labiau pasisekė, vyras išvažiavo, bet paliko net ir savo mašiną. Pritrūkau siuliukų "gervėms", bet vistiek nevažiuoju (iki miesto 7 km.), labai karšta lauke ir mašinoje. Tai lauksiu savaitgalio, palikusi "skylę" siuvinėjime, o tada jau dasipirksiu siuliukų.
Atsakyti
Na ir as tuoj uzbaigsiu savo darbeli.planu turiu daug,bet jie kas minute keiciasi.buvau ir as uzsinorejus to lango,bet jauciu kad keiciasi planai.
http://public.fotki.com/smile21/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneta23: 08 rugpjūčio 2007 - 16:40
QUOTE(aneta23 @ 2007 08 08, 17:40)
Na ir as tuoj uzbaigsiu savo darbeli.planu turiu daug,bet jie kas minute keiciasi.buvau ir as uzsinorejus to lango,bet jauciu kad keiciasi planai.
http://public.fotki.com/smile21/

aš kuo daugiau į tą Kiss'ą bežiūriu, tuo labiau gundausi jį siuvinėt. lotuliukas.gif
Ant kokio tankumo kanvos tu jį siuvinėji: 14 ar 18?
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 08, 18:01)
aš kuo daugiau į tą Kiss'ą bežiūriu, tuo labiau gundausi jį siuvinėt. lotuliukas.gif
Ant kokio tankumo kanvos tu jį siuvinėji: 14 ar 18?

tai,kad nezinau.nedaeina man tokiai zioplikei kaip apsiskaiciuoti,nors ir daug skaiciau.i 2cm.telpa 10 langeli.siuvinejau su dviem siulais.nors peizazui emiau tris siulus.
Atsakyti
QUOTE(Saulėja @ 2007 08 07, 08:39)
Parduotuvėje "Geros Akys"  būna komplektukų.

http://www.sauleja.com

Dėkui, reiks kada užeiti pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 08, 15:52)
Pasisiūlyčiau pati padėti ir Vilniuj trūkstamų Anchoro spalvų pažiūrėti, bet dabar iš namų neišeinu (esu užmiestyje be mašinos)  unsure.gif

Aciu jums visoms, jei tik sugalvosiu vis delto Anchor siuvineti, bandysiu kreiptis 4u.gif

Bet cia dar vienas stabdis yra blush2.gif aš turiu kaip ir čekį "gerose akyse", o ten pas mus tik DMC, tai man išeitų pigiau, nors dar pagalvosiu, gal kitam paveikslėliui skirti tongue.gif

Jūs labai draugiškos 4u.gif 4u.gif Ačiū
Papildyta:
Tiesa, minėjot kad dygsniuojat medžiagą kvadratukais, o ne piešiat, o kaip po to su tais siūliukais darote, juos kada ištraukiate?
Aš kažkaip nesidygsniuoju, ir nesibraižau, nes bijau kad neišsiplaus, bet po to pasitaiko kad tenka ardyti, nes i pievas su skaičiavimasi nugrybauju doh.gif va neseniai ardžiau tokia nemažą gėlę iš pagalvėlės doh.gif blush2.gif tai daugiau nebenorėčiau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti