Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 07, 17:06)
Peržiūrėjau gal 10 puslapių swapo ir vis vien nesupratau, kokia idėja  blush2.gif Kad keičiatės darbeliais tai aišku, bet ar iš anksto susitariate, kas ko nori ir tarpusavy pasikeičiate, ar kiekviena daro kažką ir po to siunčia kitai, nenurodydama savo vardo?.. Kas paaiškins man kvailai?  doh.gif

o idėja visai paprasta: išrenkama swap'o moderatorė, sudaromas norinčių dalyvauti sąrašas, tada kiekviena į až gauna savo porininkės nick'ą ir adresą, kuriai turės paruošti darbelį. Jei pastebėjai, pirmame temos puslapyje yra klausimai, į kuriuos kiekviena dalyvė turėjo atsakyti. Pagal tai maždaug ir orientuojiesi, ką tavo porininkė mėgsta, ko ne, kokios spalvos patinka, kokios ne ir panašiai. O pati nežinai, iš ko gausi siuntinuką. Kai gauni, padarai fotoreportažą, įkeli nuotraukas į temelę ir bandai spėt, kas tau atsiuntė. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 07 rugpjūčio 2007 - 16:30
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 07, 17:27)
o idėja visai paprasta: išrenkama swap'o moderatorė, sudaromas norinčių dalyvauti sąrašas, tada kiekviena į až gauna savo porininkės nick'ą ir adresą, kuriai turės paruošti darbelį. Jei pastebėjai, pirmame temos puslapyje yra klausimai, į kuriuos kiekviena dalyvė turėjo atsakyti. Pagal tai maždaug ir orientuojiesi, ką tavo porininkė mėgsta, ko ne, kokios spalvos patinka, kokios ne ir panašiai. O pati nežinai, iš ko gausi siuntinuką. Kai gauni, padarai fotoreportažą, įkeli nuotraukas į temelę ir bandai spėt, kas tau atsiuntė. bigsmile.gif

Dabar aiškiau mirksiukas.gif Atrodo, smagu smile.gif Turėčiau aš garantuoto laisvo laiko, tai irgi sudalyvaučiau, bet kad su mažu vaiku niekad nežinai, kiek laiko turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 07, 17:39)
Dabar aiškiau  mirksiukas.gif Atrodo, smagu smile.gif Turėčiau aš garantuoto laisvo laiko, tai irgi sudalyvaučiau, bet kad su mažu vaiku niekad nežinai, kiek laiko turi  doh.gif

labai smagu ir labai užkrečiama lotuliukas.gif Dovanėlei paruošt turi apie mėnesį laiko. Manau, suspėtum. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 08 07, 14:04)
Na zinai kai pirmas darbelis blush2.gif ,dabar pradesiu kompiuteristus siuvinet ,MB bus staigmenele nes jis uzkietejes kompiuteristas doh.gif

Aš tai baigsiu linelius, o tada metrikai,,,,metrikai,,,metrikai,,,,,

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 07, 17:39)
Dabar aiškiau  mirksiukas.gif Atrodo, smagu smile.gif Turėčiau aš garantuoto laisvo laiko, tai irgi sudalyvaučiau, bet kad su mažu vaiku niekad nežinai, kiek laiko turi  doh.gif

Tai kad man rodos Kasiopėja ir mamaRe dabar su mažiausiais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 08 05, 16:24)
gaudau "sterble" istempus ok.gif

mamaREkazka gavau aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 08 07, 17:42)

Tai kad man rodos Kasiopėja ir mamaRe dabar su mažiausiais  wub.gif

Tas tai taip, bet yra du dalykai: kuo vaikiukas mažesnis, tuo jis daugiau miega. Maniškis nemiega praktiškai visą dieną doh.gif Ir antra - jos jau turi po trečią bigsmile.gif O mano tik pirmas - aš dar nepripratusi visko suspėti su vaiku ax.gif
Bet kokiu atveju, pagalvosiu apie swapą - atrodo, visai smagu smile.gif
Atsakyti
Tas SWAP' as panašus į siuvinėtojų RAR'ą (ane, saliuky?), tik ten visokie rankdarbiai, o rare tik siuvinėti darbeliai.
QUOTE(libaja @ 2007 08 07, 17:42)
Tai kad man rodos Kasiopėja ir mamaRe dabar su mažiausiais  wub.gif

Aha,ir laiko kolkas turim lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(liudnute @ 2007 08 07, 17:57)
mamaREkazka gavau aciu 4u.gif

Ar gervių schemą, ar kažką. Siunčiau gal 20 kartų, pagaliau išsisiuntė, o tai pasikrauna iki 40-50 proc. ir išsijungia doh.gif Pasižiūrėk, ar tikrai viskas yra.
Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 07, 18:18)
Maniškis nemiega praktiškai visą dieną  doh.gif Ir antra - jos jau turi po trečią  bigsmile.gif O mano tik pirmas - aš dar nepripratusi visko suspėti su vaiku  ax.gif

Tikrai taip, kai tu trečią turėsi, tai laiko tada ir tau bus SOČIAI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 07, 19:24)

Ar gervių schemą, ar kažką. Siunčiau gal 20 kartų, pagaliau išsisiuntė, o tai pasikrauna iki 40-50 proc. ir išsijungia  doh.gif Pasižiūrėk, ar tikrai viskas yra.

mamaRE, panasu kad gavau KAZKA blink.gif ... Window'sai nerodo, neatidaro programos, bet gal gausiu kitais keliais ir jei nieks nepamaisys po savaites startuosiu ir as su gervem. ant kokios medz siuvineji ir mazdaug kokio dydzio turetu gautis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute: 07 rugpjūčio 2007 - 18:31
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 07, 19:27)
Tas SWAP' as panašus į siuvinėtojų RAR'ą (ane, saliuky?), tik ten visokie rankdarbiai, o rare tik siuvinėti darbeliai.

o koks to siuvinėtojų RAR'o tikslas? Kad visos dalyvės ką nors išsiuvinėtų vienoj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 07, 19:27)
Aha,ir laiko kolkas turim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Niu pažiūrėsm po kokio mėnesiuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 08 07, 19:30)
mamaRE, panasu kad gavau KAZKA blink.gif ... Window'sai nerodo, neatidaro programos, bet gal gausiu kitais keliais ir jei nieks nepamaisys po savaites startuosiu ir as su gervem. ant kokios medz siuvineji ir mazdaug kokio dydzio turetu gautis?

Gal tu tada Gervės paprašyk, ji turi schemą, tau ji persius. Reiškia mano kompui tikrai šakės doh.gif
Aš siuvinėju ant aidos 14, gausis šiek tiek didesnis už A4 formatą. Dabar pamatuoti negaliu, vaikas ant papo.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 07, 19:31)
o koks to siuvinėtojų RAR'o tikslas? Kad visos dalyvės ką nors išsiuvinėtų vienoj vietoj?

Panašiai. Visos susigalvoja savo temą, o kitos jai siuvinėja pagal tą temą savo nuožiūra. taip ir eina ratu. Kiek RAR'e dalyvių, tiek paveiksliukų bus.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 07, 19:31)

RR žaidimo taisyklė: pvz. žaidime dalyvauja 6 žaidėjos, kiekviena nusiperka po didelį medžiagos gabalą ir sugalvoja ką ant tos medžiagėlės nori matyti. Sakysim viena žaidėja nori angeliukų, tai visos kitos žaidėjos jai siuvinėja angeliukus, prieš tai aptare schemų dydį, kokios firmos siūlais siuvinės ir kiek laiko skiria vienam darbeliui. Siuviniai keliauja ratu kol galutiniame varijante visos žaidėjos gauna apsiuvinėtą savo medžiagytę, prieš tai nežinodamos ką kuri jai siuvinėjo { turiu omeny paveiksliukus}. Tai va toks RR žaidimas - siurprizas.
Atsakyti