Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(axaniux @ 2007 08 07, 13:06)
štai puikuojuosi savo virėju . nerėmintas dar, nes laukiu rėmo

Labai grazus virejas! ir as noreciau tokio i virtuve. 4u.gif
Atsakyti
Kibirkštėle labai graži dovanėlė wub.gif Brolis turėtų būti laimingas gavęs tokią dovanėlę wub.gif

axaniux būtinai pasirodyk, kai įrėminsi blush2.gif Norėčiau gauti tokią dovaną 4u.gif Man labai patinka visokie suvenyrai, paveiksliukai, kurie yra susyją su virtuve, vyrėjais ir pan. blush2.gif
Atsakyti
Ačiū blush2.gif

Gal kuri užmetėt vokų schemų? (Tų su adresais ir pašto ženklais) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 08 07, 12:46)
thumbup.gif  thumbup.gif

seksimeske, gražūs batukai Elingutei. Aš būčiau skaičius mažesnius darius, bet čia tik mano nuomonė  blush2.gif Ar dar siuvinėsi ką???

Na zinai kai pirmas darbelis blush2.gif ,dabar pradesiu kompiuteristus siuvinet ,MB bus staigmenele nes jis uzkietejes kompiuteristas doh.gif
Atsakyti
Axaniux, labai simpatiškas virėjas 4u.gif
O gal esi ką nors panašaus užmačius, tik su moteriške? Ar šiaip kokių lengvų mažų virtuvinių vaizdelių- reikia dovanos draugei, kuri mėgsta gaminti... Bet skubiai, todėl nedidelio paveiksliuko... biggrin.gif
Atsakyti
Jau galiu pasigirti savo paskutiniu išsiuvinėtu darbeliu, kuris buvo siuvinėjamas SM rankdarbių swap'ui ir jau turi naujus namučius:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 07 rugpjūčio 2007 - 15:30
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 07, 16:27)
buvo siuvinėjamas SM rankdarbių swap'ui

Na tu man blondinei paaiškink, kas tas yra g.gif
Atsakyti
Zuikinauskiene, gražus ornamentas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 07, 16:33)
Na tu man blondinei paaiškink, kas tas yra  g.gif

Tai yra baisi 'liga'. doh.gif lotuliukas.gif Daugiau gali pasiskaityti čia:
http://www.supermama...howtopic=214274

QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 07, 16:34)
Zuikinauskiene, gražus ornamentas  drinks_cheers.gif

ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 07 rugpjūčio 2007 - 15:39
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 07, 16:39)
Tai yra baisi 'liga'.  doh.gif lotuliukas.gif Daugiau gali pasiskaityti čia:
http://www.supermama...howtopic=214274
ačiū. 4u.gif

Peržiūrėjau gal 10 puslapių swapo ir vis vien nesupratau, kokia idėja blush2.gif Kad keičiatės darbeliais tai aišku, bet ar iš anksto susitariate, kas ko nori ir tarpusavy pasikeičiate, ar kiekviena daro kažką ir po to siunčia kitai, nenurodydama savo vardo?.. Kas paaiškins man kvailai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 08 07, 16:06)
Peržiūrėjau gal 10 puslapių swapo ir vis vien nesupratau, kokia idėja  blush2.gif Kad keičiatės darbeliais tai aišku, bet ar iš anksto susitariate, kas ko nori ir tarpusavy pasikeičiate, ar kiekviena daro kažką ir po to siunčia kitai, nenurodydama savo vardo?.. Kas paaiškins man kvailai?  doh.gif

drinks_cheers.gif as ir kampo nepagavau doh.gif
Atsakyti
Zuikiniauskiene, ornamentas thumbup.gif . Kazkam labai pasiseke!
Atsakyti