Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 07, 10:20)
na, paskutinėj nuotraukoj tai tikrai viskas matosi ir labai gražiai atrodo wub.gif

ir nuotraukos labai gražios thumbup.gif meniškos tokios ax.gif

Aciu! Man, isejusiai i dienos sviesa, labai svarbi jusu - patyrusiu - nuomone. Anksciau mano siuvinejimus vertino tik tie, kurie patys nesiuvineja.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 07, 07:45)
Kas čia bus, panašu į žemėlapį  g.gif

Lanarte fuksijos smile.gif jau buvau rodžius koks baigtas darbas turėtų gautis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 08 07, 11:18)
Lanarte fuksijos smile.gif jau buvau rodžius koks baigtas darbas turėtų gautis bigsmile.gif

labai gražus darbas turėtų gautis. Laukiu nesulaukiu, kada jį visą pasirodysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 07, 11:22)
labai gražus darbas turėtų gautis. Laukiu nesulaukiu, kada jį visą pasirodysi bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
teks palaukt smile.gif ilgokai netgi baigtų palaukti ax.gif dabar man nėrimo periodas, tai fuksijos guli nejudinamos. bet jau reikia grįžti prie jų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 08 07, 11:28)
ačiū 4u.gif
teks palaukt smile.gif ilgokai netgi baigtų palaukti  ax.gif dabar man nėrimo periodas, tai fuksijos guli nejudinamos. bet jau reikia grįžti prie jų rolleyes.gif

tai lauksim. bigsmile.gif Mano mergelė dar irgi vis nebaigta, nors jau keli kiti paveiksliukai išsiuvinėti nuo jos pradėjimo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 08 07, 11:18)

Nu, blyn, kad nusišnekėjau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 07, 11:54)
Nu, blyn, kad nusišnekėjau  doh.gif  doh.gif

nenusišnekėjai. mirksiukas.gif žinok, aš irgi apie žemėlapį pagalvojau, kai tik pamačiau. blush2.gif Nes kažkuri berods jį siuvinėja.
Atsakyti
Gražūs visų darbeliai thumbup.gif

Maniškis mažučiukas broliui gimtadienio proga:

user posted image
Atsakyti
štai puikuojuosi savo virėju . nerėmintas dar, nes laukiu rėmo
Atsakyti
Kibirkštėlė, axaniux, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 07 rugpjūčio 2007 - 12:11
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2007 08 07, 13:05)
Maniškis mažučiukas broliui gimtadienio proga:
[

QUOTE(axaniux @ 2007 08 07, 13:06)
štai puikuojuosi savo virėju. nerėmintas dar, nes laukiu rėmo

thumbup.gif thumbup.gif

seksimeske, gražūs batukai Elingutei. Aš būčiau skaičius mažesnius darius, bet čia tik mano nuomonė blush2.gif Ar dar siuvinėsi ką???
Atsakyti
Sveikutės,
atsitiktinai radau nemažai gražių paveikslų 4u.gif gal kuriai pravers mirksiukas.gif

http://picasaweb.goo...om/susybordados
Atsakyti