Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas. 27 dalis

tai bent jūsų spartumas. šaunūs visų darbeliai bigsmile.gif , gražu žiūrėt thumbup.gif . tik vat viena problema g.gif , kad prisižiūrėjus tiek nuostabių darbelių, planų ateičiai sąrašas vis didėja ir didėja biggrin.gif . kaip reik viską įgyvendint ax.gif g.gif
Atsakyti
help.gif gal galit informuot kur galima isigyt siuvinejimo remu(stovu) ir mazdaug kokia kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2007 08 05, 11:24)
Saulėja, pasidalink su mumis savo atvirukų darymo technologija. Labai jau dailūs... rolleyes.gif

Tai kad atvirukus gatavus pirkau, teliko tik išsiuvinėtus motyvus į vidų įklijuot. Pačiai išsikirpt niekaip taip gražiai nesigauna, ypač ovaliai, geriau jau tada iškart tą kartoną apkandžiot. biggrin.gif O siuvinėti visi atvirukai pereinančių spalvų siūlais.

http://www.sauleja.com
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 05, 20:58)
saliuky, matau progresą mirksiukas.gif šaunuolė 4u.gif

Ačiū 4u.gif , kai pradeda ryškėti vaizdelis ir darbas sparčiau einasi.

QUOTE(mamaRe @ 2007 08 05, 20:58)
Vau, jau matosi vaizdas  thumbup.gif . Bet jis pas tave ne vienas siuvinys pradėtas, ane?

Ačiū, dabar pradėti du. ''Angelas'' ir drakonas. Pastarasis tampomas visur, kad laikas veltui nepradingtų. Ir dar planavau su Sonkiuku vienu metu pradėti štai šį darbelį user posted image
bet ji jau labai daug padarius, o aš dar medžiagos laikiu iš už užsienio. Taip, kad teks vienai siuvinėti. Dabar dar planuoju bonsiuką siuvinėti, bus atokvėpis nuo ''Angelo''.
Prisimenu per pirmą mee'tą sakiau, kad negaliu daugiau kaip vieno siuvinėt.... pasirodo galiu. Man toks jausmas, kad tai siuvinėjimo ligos vienas iš sunkiasnės formos požymių... biggrin.gif Be to kai siuvinėji darbą kurio pabaiga labai toli, tai pasiilgsti greito ir nesunkaus siuvinuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 06 rugpjūčio 2007 - 10:09
QUOTE(liudnute @ 2007 08 05, 12:36)
sitajau pabaigus
(cia dar nebaigtas)
kai turesiu galimybe pademonstruosiu ireminta(reik fotiko)

Ir as sita buvau pradejusi siuvinet, taciau dabar guli padetas, nes kita pradejau blush2.gif Kai atsibos, vel grysiu prie Pirmo bucinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 08 06, 11:08)

Ačiū, dabar pradėti du. ''Angelas'' ir  drakonas.

saliuky, koks įdomus "Angelas". bigsmile.gif Dar niekur nematytas. Kokio jis dydžio turėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 08 06, 10:08)
Ačiū  4u.gif , kai pradeda ryškėti vaizdelis ir darbas sparčiau einasi.
Ačiū, dabar pradėti du. ''Angelas'' ir  drakonas. Pastarasis tampomas visur, kad laikas veltui nepradingtų. Ir dar planavau su Sonkiuku vienu metu pradėti štai šį darbelį user posted image
bet ji jau labai daug padarius, o aš dar medžiagos laikiu iš už užsienio. Taip, kad teks vienai siuvinėti. Dabar dar planuoju bonsiuką siuvinėti, bus atokvėpis nuo ''Angelo''.
Prisimenu per pirmą mee'tą sakiau, kad negaliu daugiau kaip vieno siuvinėt.... pasirodo galiu. Man toks jausmas, kad tai siuvinėjimo ligos vienas iš sunkiasnės formos požymių... biggrin.gif  Be to kai siuvinėji darbą kurio pabaiga labai toli, tai pasiilgsti greito ir nesunkaus siuvinuko.

saliuky ir tu daug angeliuka pasiuvinejai. thumbup.gif

O man siek tiek teko padet i sali siuvini, nes pas teti daba kaime i "katorga ilindau" doh.gif . Prasidejo javapjute tai reik grudus valyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 06, 11:17)
saliuky, koks įdomus "Angelas". bigsmile.gif Dar niekur nematytas. Kokio jis dydžio turėtų būti?

Šito darbelio dydis user posted image
350 x 277 kryž., 47 spalv. DMC. O mažesnio varianto parametrai user posted image
175 x 58 kryž., 45 spalv. DMC. Tai ''Heaven and Earth Designs'' schemos. Kas susidomėjo gali čia pasižvalgyti http://www.heavenandearthdesigns.com/
Sonkiuk gal gi pasivysiu tave.... doh.gif neee, tik pasvajojau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Sėkmės javapjūtėj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 06 rugpjūčio 2007 - 15:48
Sveikutės 4u.gif . Pamačiusi ruci darbelius baisiausiai užsimaniau pati išsiuvinėti tą meškiuką Tedi su pagalvėle ax.gif . Nu negaliu, koks man jis mielas wub.gif . Schemas susiradau, tik dar noriu ruci paklausti, ar tu naudojai Anchor siūlus ir ar tuos numerius kaip surašyti, ar ką nors keitei?
Atsakyti
QUOTE(Saulėja @ 2007 08 06, 09:56)
Tai kad atvirukus gatavus pirkau, teliko tik išsiuvinėtus motyvus į vidų įklijuot. Pačiai išsikirpt niekaip taip gražiai nesigauna, ypač ovaliai, geriau jau tada iškart tą kartoną apkandžiot. biggrin.gif O siuvinėti visi atvirukai pereinančių spalvų siūlais.

http://www.sauleja.com

Ir kur tokių gatavų grožybių galima nusipirkti, jei ne paslaptis? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 08 06, 16:43)
Šito darbelio dydis user posted image
350 x 277 kryž., 47 spalv. DMC. O mažesnio  varianto parametrai user posted image
175 x 58 kryž., 45 spalv. DMC.

didesnis gražiau atrdo. Pasirodyk siuvinėjimo progresą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodau ir as dar viena savo darbeli - suknele su drugeliais savo mergaitei.suknele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretoidas: 06 rugpjūčio 2007 - 18:53