Abu esame jaučiai su 10 metų skirtumu. Tuokėmės gegužės mėnesį, tai mano buvusios bendradarbės prognozavo, kad mes ilgai netversime. Bet štai jau 12 metų kartu ( o, dieve, kaip greitai bėga laikas). Visko buna - ir pasibaram, ir susitaikom.
QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 07, 13:46)
Ugniai su Oru tai gerai, kaip ir Žemei su Vandeniu, tik išskyrus tą vienintelį, būtent opozicinį ženklą. Pvz. Vandenis neblogai sutars su Šauliu ir su Avinu, tačiau bus nuolatinė trintis su Liūtu. O štai Svarstyklės puikiai sutramdys Liūtą ir Šaulį, bet su Avinu bus tik abipusis nervų tampymas.
Bet bendrai paėmus, juk sakiau, visa tai yra marazmas. Žaidimo taisykles suprasti galima, kaip ten ta sistema konstruojama, tačiau nuo to ji netampa teisinga. Geriau pasikliauti savo nuojauta, asmeninėm simpatijom, o ne kažkokiais abstrakčiais apibendrinimais. Netgi psichologų ir sociologų apibendrinimai ne visiems tinka, o tai visgi rimti, tikri mokslai. O čia - viso labo iš piršto laužti paskaičiavimai.
Bet bendrai paėmus, juk sakiau, visa tai yra marazmas. Žaidimo taisykles suprasti galima, kaip ten ta sistema konstruojama, tačiau nuo to ji netampa teisinga. Geriau pasikliauti savo nuojauta, asmeninėm simpatijom, o ne kažkokiais abstrakčiais apibendrinimais. Netgi psichologų ir sociologų apibendrinimai ne visiems tinka, o tai visgi rimti, tikri mokslai. O čia - viso labo iš piršto laužti paskaičiavimai.
svarstykles sutramdys liuta???na jau neeeeeeeeeee nedaleisciau
QUOTE(merėja @ 2005 02 07, 11:19)
Sakoma, jog vienodu zodiaku zenklu poros neilgai tebuna kartu Na kiek girdejau dar gali but mergele-mergele, ar avinas-avinas Bet kitu zenklu santuoka nutruksta Nesinori tiket tom burejom ir jokiais zodiakais, nes mano ir draugo zodiakai-svarstykles (na charakteriu tai mes labai panasus)
na mano su draugu irgi swarstykles, nemirtinga pora is pradizu buwom laaaaaabai panasus, taciau po 3 metu isryskejo ir skirtumai bet siaip mus liux kartu, jau ilgu musu swarstymu ir apsisprendimu pakest negaliu bet mums gerai, as tai netikiu tais horoskopais, dar priklauso kiek zmogus pats ka galwon insikals
Cia kazkas vandeniu poras skaiciavo? Tai iskaiciuokite ir musu pora - du vandeniai, jau virs 6 metu kartu Ir jokiu problemu Siaip as girdejau, ir atrodo net astrologe Palmyra sake, kad vienodo zenklo zmones, jei tinka vienas kitam, tai kaip tik bus labai patvari pora Na, bet as irgi astrologija pasidomiu tik is smalsumo Labiau pagrista man atrodo socionika, kuri sprendzia pagal zmogaus savybes, o ne skelia "is zvaigzdziu"
jei ka sudomins http://www.socionika.org/index1.htm
jei zmones skirti vienas kitam - visai nesvarbu vienodi zenklai ar ne
QUOTE(megana @ 2005 02 07, 11:26)
Mes su vyru abu Sauliai.Tiesa,jis kiek ramesnis,seslesnis.Sugyvenam kuo geriausiai,gal todel,kad jis-labai geras zmogus
O Svarstyklem ko nebut kartu...manau,jie puikiai tai gali...
O Svarstyklem ko nebut kartu...manau,jie puikiai tai gali...
Tarp Sauliu as irgi skaiciau horoskopa, kad labai puikus gyvenimas turetu buti, o ypac seksualiniu poreikiu sutapimas yra labai didelis
Mes su vyru abu skorpionai, tik kad va, neteko tokių dalykų išgirst, kad tokios poros greit išsiskiria. Aš tai kaip tik girdėjau, kad tarp dviejų skorpionų supper sex būna Na, aišku, būna kad ir susipykstam, mat abu nusileist nenorim, bet galiausiai vyras nusileidžia man, ką čia ilgai pyks ant jaunos žmonelės. Mūsų gimtadienių skirtumas - 1 diena
QUOTE(jurgitat @ 2005 02 15, 08:24)
Tarp Sauliu as irgi skaiciau horoskopa, kad labai puikus gyvenimas turetu buti, o ypac seksualiniu poreikiu sutapimas yra labai didelis
tiesa
QUOTE(turtle @ 2005 02 14, 15:18)
Cia kazkas vandeniu poras skaiciavo? Tai iskaiciuokite ir musu pora - du vandeniai, jau virs 6 metu kartu Ir jokiu problemu Siaip as girdejau, ir atrodo net astrologe Palmyra sake, kad vienodo zenklo zmones, jei tinka vienas kitam, tai kaip tik bus labai patvari pora Na, bet as irgi astrologija pasidomiu tik is smalsumo Labiau pagrista man atrodo socionika, kuri sprendzia pagal zmogaus savybes, o ne skelia "is zvaigzdziu"
Nemanau,kad astrologija-"skelimas is zvaigzdziu".
"Gimimo momentu ant žmogaus kūno sustingsta dangus - kiekviena kūno dalelė užfiksuoja to momento planetų išsidėstymą. Žmogaus mikrokosmas visą likusį gyvenimą reaguoja į pasikeitimus erdvėje, į planetų ir žvaigždžių judėjimą dangaus skliautu, jų susijungimus. Žmogaus mikrokosmas reaguoja ir į kometas, meteorus, kosminius uraganus, planetos traukulius. Taip pat jis reaguoja į ugnikalnių išsiveržimus, drebėjimus, potvynius, sausras ir kitus reiškinius, kuriuos taip pat įtakoja žvaigždės danguje. Žmogaus horoskopas arba jo žvaigždėlapis parodo jo esybės schemą arba žemėlapį, kuris į aplinką reaguoja pagal praeituose gyvenimuose sukauptą patirtį ir nusistovėjusį charakterį. "
QUOTE(merėja @ 2005 02 07, 14:20)
O jums tai netrukdo?As jei izvelgiu blogu savybiu, tai ju turim abu Pvz. as taip svarstau kol nusiperku koki daikta, klausiu draugo, jis irgi koki 100 kartu pergalvoja...Svarstom svarstom...O taip norisi kad kas stumteltu ir pasakytu:"po velniais, jei jum reikia sito, tai ir darykit taip"
Geras! Net pagalvojau, kad apie mus parašyta Mes irgi "bezmenai" ir dar drakonai. Ot būna sunku apsispręsti
Ale ir geroji šio sutapimo pusė - dvigubai mažiau laiko sugaištam horoskopų skaitymui ir jį galime panaudoti apsvarstymams