QUOTE(Vėjūnė* @ 2010 09 27, 21:23)
Mes abu Šauliai ir dar gimtadieniai skiriasi pora dienų kartais atrodo kad būnu su savimi, blogąja prasme, mano charakteris sunkus, labai šalta, užsispyrus... Jis atrodo ramesnis, bet ale kartais tampa tip top aš - šaltas, užsispyręs ir principingas gerai kad tik kartais, kaip mano močiutė sako apie mus : abu užsiraukia, nei vienas nenusileidžia, abu narvuojas, poto paverkia ir vėl susikabynę vaikšto
va cia tai gerai pasakyta Mes su draugu irgi Sauliai, bet abu kaip diena ir naktis as velnio nesta ir pamesta,uzsispyrus,savimyla,principinga,pikciurna,nemegstu demonstruoti jausmu,tuo labiau ju reiksti,kaip ir pasakete-salta,manau tiktu toks apibudinimas kaip as pati sakau esu bjauri o jis geras,mielas, visiem trokstantis padeti, isgelbek drauga vienu zodziu, man nusileidziantis,nors kartais ir ne abu galim susipykti, nesneketi, bet atsiprasys visada jis, nes as nieku gywu nenusileidziu,ot bjauri, bet galop viskas buna gerai:D ir per save labai sunku persilauzti, nusileisti stengiuosi nebuti degtuku, bet daznai neiseina gimimo dienos skiriasi per viena diena, tik metai kiti