Įkraunama...
Įkraunama...

Vienodų zodiako ženklų pora

o mudu su vyru esame jautukai.. tai tikra tiesa, kad kai jau pykstames, tai zaibuoja viskas aplink, nors jis tyli, o as rekiu.. bet nuo jo tylos aplink viskas paraudionuoja is pykcio.. o geriausia yra.. skanus maistas ir.. geras seksas.. ax.gif kartu mes jau virs 2 metu, tai visko buvo, bet nemanau, kad idomiau gyventi, kai niekad nesipyksti, viskas ramu.. monotonija - ne man sad.gif jei tik ja pajuntu - tuoj sugalvoju, dle ko galima susipykti , net pati to nejauciu blush2.gif anyway - jautukai neliudi vienas su kitu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editapaulius @ 2008 08 20, 15:05)
o mudu su vyru esame jautukai.. tai tikra tiesa, kad kai jau pykstames, tai zaibuoja viskas aplink, nors jis tyli, o as rekiu.. bet nuo jo tylos aplink viskas paraudionuoja is pykcio.. o geriausia yra.. skanus maistas ir.. geras seksas.. ax.gif  kartu mes jau virs 2 metu, tai visko buvo, bet nemanau, kad idomiau gyventi, kai niekad nesipyksti, viskas ramu.. monotonija - ne man sad.gif jei tik ja pajuntu - tuoj sugalvoju, dle ko galima susipykti , net pati to nejauciu  blush2.gif  anyway - jautukai neliudi vienas su kitu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Na jau kelinta karta pagaunu geguzes 8 diena gimusia. Galim geguzes 8 diena gimusiu kluba atidaryti, labai daug. Mes su vyru abu geguzes asuntukai.
Ir svarbiausia kai pykstu as ant jo gerai pagalvoju, kad pati ta pati darau tik kito nuodemes lengviau pamatyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2008 08 20, 20:52)
Na jau kelinta karta pagaunu geguzes 8 diena gimusia. Galim geguzes 8 diena gimusiu kluba atidaryti, labai daug. Mes su vyru abu geguzes asuntukai.
Ir svarbiausia kai pykstu as ant jo gerai pagalvoju, kad pati ta pati darau tik kito nuodemes lengviau pamatyti  lotuliukas.gif

jo, atidarom kluba smile.gif))) tai jus abu geguzes 8 gime? smile.gif ta pacia diena svenciat gimtadieni, tai niekad kito nepamirsit smile.gif)))))) pas mus tai labai gerai sventes issidesto : 7 jo gimtad, 8 mano, 9 mano vardadienis ir 10 sukaktis draugystes (metine) ax.gif tai praktiskai galima svesti visa savaite tongue.gif tik va, kad dovana tai jau viena bendra gaunu blink.gif g.gif
Atsakyti
mes su vyru abu esam zuvys ir kartu esam jau 11 metu, mum patinka daug tu paciu dalyku, mes suprantam kad mum kartais reik ramybes ir vienatves, nu zodziu liuks, bet tuo paciu turim ir skirtingu ydu ir jomis mes viens kita papildom, daznais pasakom viens kitam o as siandien tave papildziau thumbup.gif
Atsakyti
Mano tėvai abu to pačio zodiako ženklo, ir nors ir riejas kaip šuo su kate (ir visada dėl visiškų niekų), kartu jau 26 metai.
Atsakyti
Mes su vyru abu Dvyniai, bet kuo toliau, tuo sunkiau mums sutarti, nors kartu 13,6 m.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
mes su draugu abu skorpionai,kolkas kartu beveik 2metai,bet sutariam labai gerai wub.gif paskaicius apie skorpionu poras net sirdele glosto,kad gerai sutaria ir gyvena laimingi kartu ilgai,tikiuosi,kad ir mums taip bus,nes tikrai man atrodo,kad mes tinkam idealiai vienas kitam,mastom vienodai,interesai vienodi.zinoma buna mazu pykciu,bet tokiu nereiksmingu ax.gif .as gal kiek bjauroko charakterio,tai matau,kad jis man nusileidzia,tiksliau gal pakencia mano emocijas.geras jis pas mane labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inerga: 05 gruodžio 2008 - 14:41
QUOTE(Kana @ 2008 12 04, 17:49)
Mes su vyru abu Dvyniai, bet kuo toliau, tuo sunkiau mums sutarti, nors kartu 13,6 m.

Na mes truputi maziau - kartu 8 metai, bet atrodo, kad viskas gerai, pakankamai skirtingi esam, tai ir sutariam. Zodziu gyvenam 5-iese: as, vyras ir dukryte biggrin.gif
Atsakyti
Mes su vyru abu vandeniai ir dar vienais metais gime smile.gif Bet skiriames laaabai, jis ramaus budo, tylus, i klausima atsakys po dvieju dienu lotuliukas.gif , o as uz visus pasnekeciau, jei galeciau blush2.gif .Jis labai uzdaras, niekas nezino kaip jis jauciasi, labai retai atsiveria kam nors g.gif , o as atlapasirde, man visi geri atrodo, kol neikanda ax.gif ...Beto jis laaabai pavydus, na ir as neatsilieku, bet gal netaip demonstruoju, kaip jis blush2.gif Na, bet mes jau kartu 9metai, is ju 6 vede, tikiuosi gyvensim ilgai ir laimingai rolleyes.gif

uj kad daug prirasiau, nebuciau plepe blush2.gif
Atsakyti
Esu draugavusi su savo zodiako zenklo (zuvu) vaikinu. Nenusiseke mums santykiai ir ilgai netruko, nes per daug panasumu buvo.
Atsakyti
QUOTE(monagg @ 2008 01 28, 14:48)
mes su vyru abu mergeles, galiu pasakyti, jog esam visai du zmones priesingybes, net nepasakyciau jog to paties zenklo zmones........

Va va unsure.gif mes ir abu mergeles, bet skiriames labai...
Atsakyti
mes abudu liutukai smile.gif siaip abu ramus jei nieks neuzkabina biggrin.gif ir kartu jau daugiau kaip penki metai ax.gif
Atsakyti