QUOTE(Leticija @ 2006 04 15, 09:24)
Mes irgi liutai + vaikas dar liutas. Gyvenam kartu jau sestus metus.Visko buvo,bet gyvenam O del beprotiskos aistros, tai matyt,cia bet kokiem zenklam gali buti,ne tik liutam
Geras
Pas mus irgi tevai liutai+vaikas liuc
QUOTE(makalynė @ 2007 12 17, 19:43)
Mes abu vandeniai.
Abu labai skirtingi, bet tuo paciu ir labai vienodi
Reikejo laiko apsislifuot ir nustatyt, kuris cia is musu 'virsu ims', bet gyvenam sau ir gerai, abu galvodami, kad ta virsu pasiekem (jau moters niekas neapsaus, tegul jis sau galvoja, kad jis tas 'virsus' )
Esu draugavus su jauciu, tai vaje vaje...
O isvada mano tokia - ne nuo zenklo priklauso, o nuo zmogaus.
Abu labai skirtingi, bet tuo paciu ir labai vienodi
Reikejo laiko apsislifuot ir nustatyt, kuris cia is musu 'virsu ims', bet gyvenam sau ir gerai, abu galvodami, kad ta virsu pasiekem (jau moters niekas neapsaus, tegul jis sau galvoja, kad jis tas 'virsus' )
Esu draugavus su jauciu, tai vaje vaje...
O isvada mano tokia - ne nuo zenklo priklauso, o nuo zmogaus.
Mes su vyru taip pat vandeniai. Bet charakteriai mūsų skirasi kaip diena nuo nakteis. al tik požiūris į gyvenimą kaip to pačio zodiako ženklo, bet visa kita
Beje, aš taip pat esu draugavusi su jaučiu, tai buvo vienas tragiškiausių mano ryšių
Mes ZUVYS ir be galo laimingi esame, nes abu svajokliai, ieskantys kompromisu, nepiktybiski. Aisku skirtumai pasijaucia kokioje seimoje augo... Jei mama leido visur lyderiauti,tai ir su manim jis nori toks buti, as ramesne, kuklesne, tai cia manau jau auklejimo pasekmes...
QUOTE(monagg @ 2008 01 28, 14:48)
mes su vyru abu mergeles, galiu pasakyti, jog esam visai du zmones priesingybes, net nepasakyciau jog to paties zenklo zmones........
mes irgi su vyru mergeles
kartais atrodo, kad esam vienodi lyg du lasai.. kartais, kai nuomones issiskiria-rodos, kad esam visiskos priesingybes siaip girdejus nuomone, kad to paties zenklo zmones issiskiria .. anksciau ar veliau... kartu jau 7 metai.. taciau mano tevai zuvys abu... 26 metus kartu istempe... vis tiek issiskyre
Mes su brangiausiuoju abu Vandeniai. Mano požiūriu, atstovaujame geriausią iš zodiako ženklų Abu esame pakankamai ambicingi ir ganėtinai savarankiški. Nesakau, kad viskas totaliai be priekaištų, būna visko :-) Bet iš esmės smagu, kad mąstome labai panašiai, dažnai suprantame vienas kitą iš pusės žodžio, kaip sakant. Yra ir skirtumų, kas be ko :-) Jau vien tai, kad jis - Vyras, o aš - Moteris išskiria ir tam tikrus suvokimus, interpretacijas. Aš labiau linkusi į viską žiūrėti per jausmų prizmę, jis - per racionalaus mąstymo, protavimo. Bet nemanau, kad tai yra problema. Papildome vienas kitą ;-)
Ar ilgai vienodo zodiako poros būna kartu? Tikrai netikiu, kad zodiakas gali tai nulemti :-) Jei labai norės žmonės, išgyvens viską ir bus kartu visą gyvenimėlį. Čia tik noro tereikia. Kita vertus panašūs charakteriai, nulemti zodiako ženklo, gali ir padėti ;-)
Ar ilgai vienodo zodiako poros būna kartu? Tikrai netikiu, kad zodiakas gali tai nulemti :-) Jei labai norės žmonės, išgyvens viską ir bus kartu visą gyvenimėlį. Čia tik noro tereikia. Kita vertus panašūs charakteriai, nulemti zodiako ženklo, gali ir padėti ;-)
As LIUTE gyvenau su SKORPE , kaip kambarioke studiju laikais ir po sia diena vis dar bendraujame, susitinkame ir nieko...paprasciausiai bendravimo trukume ne zodiakai "kalti", o zmogaus temperamentas
As su savuoju abu LIUTAI ...pazistu, kad gyvena jau 30m. ir abu SKORPAI. Oi pasipyxta, suleidzia nuodus, bet rezultatas-jokiu skyrybu...du suauge vaikai jau su savo seimomis
O kaip man LIUTEI ziuresim kas bus toliau tfu tfu tfu
visada galvojau, kad mano vyras bus saulys, bet dziaugiuosi labai turedama liutuka
As su savuoju abu LIUTAI ...pazistu, kad gyvena jau 30m. ir abu SKORPAI. Oi pasipyxta, suleidzia nuodus, bet rezultatas-jokiu skyrybu...du suauge vaikai jau su savo seimomis
O kaip man LIUTEI ziuresim kas bus toliau tfu tfu tfu
visada galvojau, kad mano vyras bus saulys, bet dziaugiuosi labai turedama liutuka
mes su vyru abu avinai, puikiai sutariam. svarbiausia reikia myleti ir suprasti savo zmogu, o jei kam nepasiseke tai tikrai ne zodiako zenklu kalte. paprasciausiai kai nera , ka kaltinti is neturejimo , ka veikti prisigalvoji visokiu nesamoniu.
[/quote]
Mes taipat su vyru abu esam avinai,kai gerai tai gerai...
o kai jau blogai tai ragais,nagais ir viskuo kitu apsistumdom ir vel gerai...
[/quote]
Mes taipat su vyru abu esam avinai,kai gerai tai gerai...
o kai jau blogai tai ragais,nagais ir viskuo kitu apsistumdom ir vel gerai...
Mes ir , Jauciai, apsiraguojam, ir vel gerai. Laaabai esam abu vienodi, kartais net mastom vienodai ir suprantam vienas kita is zvilgsnio.